Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Κατσε ρε τυπε να απαντησει!Ναι βγηκε μιζα απο την πλακετα
Κατσε ρε τυπε να απαντησει!Ναι βγηκε μιζα απο την πλακετα
Οποιος καταλαβε
και ποιος θα φταει ρε μπαρμπα ο κοσμος που βγαινει και παει στη παραλια να ξεσκασει,η δικοι σας μπαχαλακηδες που μαζεύονται στη πλ αγ.παρασκευης και δημιουργουν μπαχαλο?
για το δευτερο λοκνταουν αν γινει εσεις θα ευθυνεστε.
Ο Ανταρσυα που μαζευεται στην Αγια Παρασκευη ειναι δικοι μας?και ποιος θα φταει ρε μπαρμπα ο κοσμος που βγαινει και παει στη παραλια να ξεσκασει,η δικοι σας μπαχαλακηδες που μαζεύονται στη πλ αγ.παρασκευης και δημιουργουν μπαχαλο?
για το δευτερο λοκνταουν αν γινει εσεις θα ευθυνεστε.
Οταν ερθει η αναπτυξητου κουλη
Ποιοι δικοί μας ρε φιλαράκι? Ο παπάρας ο Κωνσταντίνου ήταν στην Αγ. Παρασκευή
Δηλαδή για πες... τι θα πρότεινες εσύ να κάνει η κυβέρνηση για να μην έχουμε δεύτερο Lockdown? Για να ακούσω
Απλο να παραιτηθει και εκλογες
Ο Ανταρσυα που μαζευεται στην Αγια Παρασκευη ειναι δικοι μας?
εγω θα προτεινα η κυβερνηση να μην ειχε κανει ουτε το πρωτο λοκνταουν μπαρμπαθωμα και που σε εκλεισε στη καλυβα σου τι εγινε ο κορονοιος εκει εξω είναι μαζι με τον κουλοιο.Ποιοι δικοί μας ρε φιλαράκι? Ο παπάρας ο Κωνσταντίνου ήταν στην Αγ. Παρασκευή
Δηλαδή για πες... τι θα πρότεινες εσύ να κάνει η κυβέρνηση για να μην έχουμε δεύτερο Lockdown? Για να ακούσω
Απλο να παραιτηθει και εκλογες
A, ok! Είναι κι αυτό μια άποψη! Αν είχαμε γίνει Ιταλία? Τότε θα τους έλεγες δολοφόνους!εγω θα προτεινα η κυβερνηση να μην ειχε κανει ουτε το πρωτο λοκνταουν μπαρμπαθωμα και που σε εκλεισε στη καλυβα σου τι εγινε ο κορονοιος εκει εξω είναι μαζι με τον κουλοιο.
Να σου πω, ξέρεις και τον Μπάμπη τον Σουγιά?οι μισοι ηταν δικοι σας μπαχαλακηδες μου το σφυριξε ο μπαμιας ο φιλος μου που είναι ανταρσιωτης.
γιατι ρε μπουλη εσεις που θα μπειτε ουτε οι μισοι δεν θα εισαστε από ότι ειστε τωρα.Θα μπει η Φώφη στην βουλή αν γίνουν τώρα εκλογές;
γιατι ρε μπουλη εσεις που θα μπειτε ουτε οι μισοι δεν θα εισαστε από ότι ειστε τωρα.
οι πανδημιες και οι φυσικες καταστροφες μπαρμπαθωμα δεν χωρουν αντιπολιτευση.A, ok! Είναι κι αυτό μια άποψη! Αν είχαμε γίνει Ιταλία? Τότε θα τους έλεγες δολοφόνους!
Να σου πω, ξέρεις και τον Μπάμπη τον Σουγιά?
οι πανδημιες και οι φυσικες καταστροφες μπαρμπαθωμα δεν χωρουν αντιπολιτευση.
θυμαμε τα χαλια τα δικα σας τοτε με την μανδρα και το ματι που τρεχατε στα καναλια και σκουζατε.
κανατε τσετσιποτη αντιπολιτευση,ενω εμεις τωρα με τον κορονα δειξαμε εγκρατεια και στηριξη για το καλο του τοπου.
γιατι ρε μπουλη εσεις που θα μπειτε ουτε οι μισοι δεν θα εισαστε από ότι ειστε τωρα.
οι πανδημιες και οι φυσικες καταστροφες μπαρμπαθωμα δεν χωρουν αντιπολιτευση.
θυμαμε τα χαλια τα δικα σας τοτε με την μανδρα και το ματι που τρεχατε στα καναλια και σκουζατε.
κανατε τσετσιποτη αντιπολιτευση,ενω εμεις τωρα με τον κορονα δειξαμε εγκρατεια και στηριξη για το καλο του τοπου.
Καλα τωρα γιατι τι θα εκανε ο τσυριζας
Την ιδια ταξη πραγματων υπηρετει οπως και η νουδουκα
και καλα εκανε τοτε ο συριζα γιατι αυτό που ειχε συμβει ηταν εθνικη ξεφτιλα.Μεγάλε δεν τα θυμάσαι καλά, μάλλον διαβάζεις μόνο ΑΥΓΗ και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Ίσα ίσα, το αντίθετο έγινε. Οι ίδιοι οι κάτοικοι σας έκραζαν και πήγαινε ο Αλεξέγιεφ εκεί πέρα με μια του ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζε κάτοικος Ματιού για να του λέει καλά λόγια! Έλα τώρα... δεν είμαστε τυφλοί, ούτε μαλάκες, ούτε έχουμε αμνησία. Από την άλλη, θυμάμαι πολύ καλά τότε επί Σαμαροβενιζέλων που είχε ακριβύνει το πετρέλαιο και είχατε σημαία τα παλικάρια που πέθαναν από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού!
Μην μου λες πούτσες εμένα γιατί θυμάμαι τα πάντα... κι εσύ θυμάσαι, είμαι σίγουρος
Κοιμήσου ήσυχος εσύ.
Ο λαός ανυπομονεί να ξαναέρθουν οι βλαμμένες και τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ!!