Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Ονειρα γλυκα μαστορα
Το ηπιες ολο το σανοζουμο
Θα απαντήσεις σε καμία ερώτηση;
Ή μόνο μπλα μπλα σαν τον Γιωργάκη;
Ονειρα γλυκα μαστορα
Το ηπιες ολο το σανοζουμο
εχεις καψει φλαντζα ρε κινκοτσιραΚΙ
αυτή είναι αρμοδιοτητα του δημου βλακα όχι της κεντρικης κυβερνησης.
μαθε επιτελους τις αρμοδιότητες του κάθε τομεα.
ο δημος ευθυνεται για το οδικο δικτιο της περιοχης,για το κοψιμο δεντρων,την καθαριοτητα και άλλες τοσες αρμοδιότητες που εχει.
αντε εχεις καταντησει αηδια
αρχισαν τα οργανα ξυδη,αν και εχω ερωτηματικα.ορίστε και τα αποτελέσματα... τους ηθικούς αυτουργούς τους ξέρουμε ήδη.
Επεισόδια στην Κυψέλη: Αντιεξουσιαστές σπάνε βιτρίνες
Οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο σημείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις και προσαγωγές στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία
Νέος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ προχώρησαν σε πορεία.
θυματα ειστε εσεις που πιστευετε στα ψεματα του κουλη.Ζαν άσε τις πούτσες. Ο Τσίπρας κι η παρέα του ξεσκίστηκαν στις ανακοινώσεις και τις πορείες π.χ. για τον Φύσσα και για αυτούς στη Marfin δεν έβγαλαν ΟΥΤΕ καν ανακοίνωση ποτέ εδώ και χρόνια, ούτε καταδίκασαν ούτε τίποτα. Το μόνο που είπαν είναι ότι η μολότοφ δεν σκοτώνει. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά και γι' αυτό θα είστε πάντα από κάτω και γι' αυτό δεν σας δίνει κανείς σημασία πια. Αν έχεις πάει (όπως λες) Αμερική ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, λες ότι είσαι αριστερος και γελάει ο κόσμος, δεν δίνουν καμία σημασία whatsoever. Κάτι σαν τα μόγγολα! Ε, αυτό θα γίνει κι εδώ, είναι η τελευταία Σοβιετία της υφηλίου. Και θα γίνει ακριβώς για τον παραπάνω λόγο. Επειδή οι αριστεροί είναι σκατάνθρωποι και τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η παρτάρα τους και τίποτα άλλο. Ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες, ούτε εργατιά, ούτε τίποτα. Και στ' αρχίδια τους η ανθρώπινη ζωή εκτός αν είναι "δικός τους". Τελεία και παύλα και δεν επιδέχεται καμία αμφιβολία, το έχουν αποδείξει τα γεγονότα.
Ξύπνα λοιπόν γιατί είσαι το θύμα τους κι ακόμα δεν το έχεις καταλάβει! ;)
αρχισαν τα οργανα ξυδη,αν και εχω ερωτηματικα.
οι αναρχικοι δεν νομιζω αυτή τη στιγμη να αντιδρουν,εχω επιφυλάξεις για το ποιοι μπορει να είναι αυτοι.
αν στο αμεσο μελλον επιβληθει παλι λοκνταουν τοτε είναι βαλτοι μπαχαλακηδες ακροδεξιοι.
αν δεν επιβληθει δευτερο λοκνταουν τοτε είναι ακροαριστεροι από διαφορα μικροκομματα.
στο μελλον θα φανει ποιοι τελικα είναι.
φιλος μου αναρχικος παντως δεν ξερει τιποτα
δεν ξερω μην παμε σε δευτερο λοκνταουν και τους βαζει για να δοθεί αφορμή.Οπως καιναχει εργο της ανικανης κυβερνησης ειναι
τα κοτσια της περιοριζεται σε κανα παππου που παει στην εκκλησια η παει να αγορασει ψωμι απο τον φουρνο
Τους μπαχαλακηδες τουςαφηνει ελευθερους να κανουν οτι θελουν
Ουστ
θυματα ειστε εσεις που πιστευετε στα ψεματα του κουλη.
εμενα τυπε με ευνοησε ο συριζα με το παραπανω,ουτε θυμα είμαι ουτε τιποτα άλλο.
αν ηταν τοσα σκατανθρωποι οι συριζαιοι τοτε γιατι στις εκλογες τσεπωσε 31.5% για πες μπαρμπαδι?
όταν ο λαος τιμωρει δεν δινει 31% σε κομμα αλλα 6 η 7 όπως εδωσε στο κιναλ,αυτο είναι τιμωρια.
Θα απαντήσεις σε καμία ερώτηση;
Ή μόνο μπλα μπλα σαν τον Γιωργάκη;
ένα δευτερο λοκνταουν αυτή τη στιγμη σημαινει ότι τινάζετε η οικονομια στον αερα.
Σωστά! Και φαντάσου ποιοι θα φταίνε για το δεύτερο Lockdown ;)
Αυτοι που κυβερνουν
Οι γνωστοι αποτυχημενοι
μπαρμπα αυτοι που κανουν τα επεισοδια δεν ξερω πιοιοι είναι αλλα αν γινει λοκνταουν σιγουρα είναι μπαχαλακηδες δικοι σας,Σωστά! Και φαντάσου ποιοι θα φταίνε για το δεύτερο Lockdown ;)
Όχι. Με τίποτα.Δεν κατάλαβες γιατί πήρε 31%? Για τους λόγους που τον ψήφισες κι εσύ που ήθελες επανάσταση και παπαριές καμαρωτές!
- Θα σκίσει τα μνημόνια
- Ρήξη με την Ευρώπη
- Μαντάμ Μερκελ
- Θα βαράμε τον ζουρνά στις αγορές
- Δραχμή
- κτλ... κτλ... κτλ
δεν ξερω μην παμε σε δευτερο λοκνταουν και τους βαζει για να δοθεί αφορμή.
ένα δευτερο λοκνταουν αυτή τη στιγμη σημαινει ότι τινάζετε η οικονομια στον αερα.
αρκετα μας βουλιαξαν με το μειων 10% μην μας πανε στο μειων 20 φοβάμαι και καταντησουν το βιοτικο επιπεδο των ελληνων να είναι ιδιο με την υποσαχαρια αφρικη.
τους νδ τους εχω ικανους για όλα σε περιπτωση καταστροφης
μπαρμπα αυτοι που κανουν τα επεισοδια δεν ξερω πιοιοι είναι αλλα αν γινει λοκνταουν σιγουρα είναι μπαχαλακηδες δικοι σας,
οι αριστεροι όταν κανουν επεισοδια υπαρχει λογος παντα.
ποτε ο αριστερος χωρις λογο να παει να τα σπασει.
Ειπαμε μια αποτυχημενη κυβερνηση πανω στο πανικο της πολλα δεινα μπορει να φερει
Με αυτους εδω ολα πιθανα ειναι
Δεν εχει μετρο η καφριλα και σταματημο η αλητεια
εμενα τυπε [size=30pt]με ευνοησε ο συριζα με το παραπανω[/size],ουτε θυμα είμαι ουτε τιποτα άλλο.
Όχι. Με τίποτα.
Αυτά ήταν για το Γενάρη του '15. Ούτε καν για τον Σεπ, όπου η πιο πειστική εξήγηση που υπάρχει, είναι ότι ήθελαν να του δώσουν μια 2η ευκαιρία.
Για τον Ιούλιο του '19, σίγουρα δεν είναι αυτοί οι λόγοι που αναφέρεις. Απλά η αριστερά & η κεντρο-αριστερά είναι το 60% στη χώρα και το πασοκικό DNA, απλά βρίσκεται σε σταθερό αμετανόητο αντι-ΝΔ επίπεδο. Στα όρια της δεισιδαιμονίας θα έλεγα.
Ε πες το ντε τόσο καιρό.
τι να πω μωρη ζωνατη κοκκινοπουστριτσα?Ε πες το ντε τόσο καιρό.