Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Το 30%.
Συμφωνώ ! Αλλά σαν ΜΑΞΙΜΟΥΜ !
Το 30%.
Με τον πρώτο ενικό "πεινάσουμε" εννοείς η πλειοψηφία ή ο μέσος έλληνας, γιατί σίγουρα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες θα πεινάσουν. Οι υπόλοιποι θα λένε μακριά από μας.
Μακάρι να γίνει αυτό που λες.
33 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα το 2018
ΠΟΣΟΙ θα επισκεφτούν την Ελλάδα το 2020 ;
Αν θέλεις κάνε μια πρόβλεψη.
Εγώ προβλέπω κάτω από 10 εκατομμύρια και
είναι αισιόδοξη πρόβλεψη.
Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται κυρίως από εμάς αυτό, ακόμα και να υποθέσουμε ότι από αύριο το πρωί με το θεωρητικό πάτημα ενός κουμπιού υπάρχει πλήρης ύφεση της covid-19 στην χώρα μας, με 0 νέα κρούσματα καθημερινά, με λίγα λόγια ότι γινόμαστε "ο παράδεισος", η ερώτηση είναι "τους θέλουμε όλους τους τουρίστες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης; πόσους θέλουμε; τους δεχόμαστε έτσι απλά χύμα στο κύμα όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα διακοπές;"Μακάρι να γίνει αυτό που λες.
33 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα το 2018
ΠΟΣΟΙ θα επισκεφτούν την Ελλάδα το 2020 ;
Αν θέλεις κάνε μια πρόβλεψη.
Εγώ προβλέπω κάτω από 10 εκατομμύρια και
είναι αισιόδοξη πρόβλεψη.
Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται κυρίως από εμάς αυτό, ακόμα και να υποθέσουμε ότι από αύριο το πρωί με το θεωρητικό πάτημα ενός κουμπιού υπάρχει πλήρης ύφεση της covid-19 στην χώρα μας, με 0 νέα κρούσματα καθημερινά, με λίγα λόγια ότι γινόμαστε "ο παράδεισος", η ερώτηση είναι "τους θέλουμε όλους τους τουρίστες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης; πόσους θέλουμε; τους δεχόμαστε έτσι απλά χύμα στο κύμα όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα διακοπές;"
Πρωτόγνωρα πράγματα. :S
η ερώτηση είναι "τους θέλουμε όλους τους τουρίστες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης; πόσους θέλουμε; τους δεχόμαστε έτσι απλά χύμα στο κύμα όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα διακοπές;"
Πρωτόγνωρα πράγματα. :S
Θα τα καταφερουμε. Ό,τι χαθει φετος θα το παρουμε με το παραπανω του χρονου. Μην μαυριζετε.
Ετσι.... αυτό εννοοώ όταν λέω ότι την καλή διαχείριση του ιού θα την εισπράξουμε μακροπρόθεσμα.
Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η φάση λίγο δηλαδή. :S :S Γαμω τα "διαβατήρια ανοσίας" που νομίζαμε αρχικά ότι θα υπάρξουν, θα μυριζουμε τα νύχια μας δηλαδή; :SΠολύ σωστό κι αυτό! Παίζει ΚΑΙ αυτή η παράμετρος! Βάζουμε μέσα όποιον να 'ναι για να κονομήσουμε και μετά τον Οκτώβριο έχουμε 200.000 κρούσματα???
Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η φάση λίγο δηλαδή. :S :S Γαμω τα "διαβατήρια ανοσίας" που νομίζαμε αρχικά ότι θα υπάρξουν, θα μυριζουμε τα νύχια μας δηλαδή; :S
Θα υπάρχει έλεγχος στα αεροδρόμια. Αυτό σίγουρα. Κάτι έλεγε η Emirates ότι θα χρησιμοποιεί ένα τεστ των 10 λεπτών και θα ελέγχει όλους τους επιβάτες. Θα υπάρχουν και τα μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, κτλ). Θα υπάρχουν σίγουρα κρούσματα μετά, αυτό είναι δεδομένο. Και τώρα, θα δεις από την άλλη εβδομάδα που θα σταματήσει η πλήρης καραντίνα. Θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων, είναι σίγουρο. Το θέμα είναι να μην ξεφύγει.
Οι θάνατοι θα συνεχίζουν να ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ σε μέσο όρο εβδομάδας
καθώς και οι διασωληνωμένοι θα ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ομοίως.
Αυτό παρατηρείται σε κάθε επιδημία που
έχει κωδωνοειδή καμπύλη.
Θα το δεις σε λίγες ημέρες .
επιπρόσθετα για το ποσο μας κοστισε ο βαρουφακηςΛες βλακείες. ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν προαπαιτούμενο. Δείξε μου τα σημείο του μνημονίου που το αναφέρει.
Κάνεις λάθος κι απόδειξη τούτου ότι κράζατε για το οριζόντιο -20% με το (συριζαϊκό) σκεπτικό "μα το 20% στα 1000 ευρώ ενφια είναι 200 ευρώ και στα 300 ευρώ είναι 60 ευρώ. Πιο πολλά κόβετε στους πλούσιους, φασίστες, καπιτάλες!!!!!"
Φυσικά και αύξησε την ασφαλιστική εισφορά 6% στις κύριες και 2% στις επικουρικές. Δες το βίντεο, το λέει και ο ίδιος!
Φυσικά το αύξησε (+30% φόρο) όπως και τα τέλη. Αλλά ξέχασα... εσύ θα πεις ότι "εμένα μου ήρθαν λιγότερα τα τέλη κυκλοφορίας και αυξήθηκαν σε αυτούς που έχουν Cayenne και Mercedes (κάτι που εγώ δεν θα αποκτήσω ποτέ... 'κλαψ!!!' Δεν ήταν προαπαιτούμενο, ήταν η διαπραγμάτευση. Περιμένω λοιπόν το σημείο του μνημονίου που το αναφέρει. ΟΚ Πινόκιο?
Τα έχεις μπερδέψει όλα μέσα στο μυαλό(??) σου... ο Άδωνις είχε βάλει το 5ευρο και τον φάγατε και μετά βάλατε 24 ευρώ. Συγκεκριμένο παράδειγμα, το αναφέρει ο Τσίπρας στην συνέντευξη με τον Αυτιά. Το έχει το βίντεο.
11 δεν ήταν, ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν
12 ισχύει, 6%
13 ισχύει, πάλι νόμος Κατρουγκάλ!!!
Ισχύουν. Αν όχι, πες μου τι ισχύει.Δεν ήταν και γι' αυτό ο Σαμαράς το είχε ρίξει στο 50%. Κι ο τσίριζας το πήγε πρώτα στο 80% και μετά στο 100%.
Άσχετος όπως ένας original ζαίος. Τα capital controls τα έφερε ο Μπαρούφας, τον θυμάσαι ε? Αυτό το ASSET της κυβέρνησης Αλεξέγιεφ... ΟΚ, τώρα τον βρίζετε!
Αλήθεια? Τότε γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια κράζατε για αυτούς τους φόρους και έβγαιναν κάτι απλυταριά αριστερά με τα τσιγάρα στο στόμα (Κανέλλη style) και έλεγαν "άντε ρε με τους μαλάκες που πάνε να μου κόψουν την απόλαυσή μου, εγώ θα καπνίζω!!!"
Άτομα με οικονομικά θέματα είναι και οι βιαστές? Δεν ξέρω αν έχεις καμιά αδερφή... μην σου τύχει και κλαίς μετά
Το ευλογάμε? Πως ακριβώς δηλαδή? Για πες!
Ισχύει φυσικά διότι έκοψε την συμμετοχή ο ΕΟΠΥΥ. Άσχετος και ανενημέρωτος και πάλι. Normal δηλαδή.
Κατάλαβα... με πόνο ψυχής... τς τς τς...!!!
Ξέχασες τις συλλήψεις μου φαίνεται εκεί στην περίοδο με την Μακεδονία... ή το ξύλο από τα ΜΑΤ στο Πολυδένδρι την ημέρα που έπεσαν οι τζίφρες στις Πρέσπες. Έχει πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, δες τα να τα θυμηθείς
Η αλήθεια είναι ότι την πουλήσατε για τις συντάξεις (τις οποίες είχατε κόψει ούτως ή άλλως!). Αλλά από αυτό δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί εσείς ανέκαθεν λέγατε τα Σκόπια Μακεδονία και πιο παλιά είχατε συμφωνήσει να την δώσετε στην Βουλγαρία.
29 τι δεν ισχύει? το ταξίδι που έκανε για τον χλέμπουρα τον Κάστρο? Είδες ποιοι άλλοι ήταν εκεί? ΚΑΝΕΙΣ από το συνάφι μας, μόνο ο μαλακοπίτουρας πήγε!
30 τι δεν ισχύει? Ότι πήγανε στην Αμερική με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή ότι έλεγαν ότι θα το πουλήσουν? Ααααααα by the way... μιας και το θυμήθηκα... η BMW η θωρακισμένη του Μπένυ πουλήθηκε τελικά?
Απλά τα χάσατε λόγω μαλακίας στον εγκέφαλο. Όπως και το QE.
Ο χρόνος είναι χρήμα λεβέντη μου. Δεν το καταλαβαίνεις διότι είσαι άσχετος για το πως κινείται η αγορά και πόσο κοστίζει ο χρόνος. Άστο.
Κάνε στην άκρη κι εσύ κι οι ομοίοι σου να πάμε μπροστά. Σταν μπάντα καθίστε please.
Ρε ούστ που νομίζεις ότι κάνεις και πολιτική κουβέντα βούρλο,Τι θες ρε μεγαλε?
Στο νημα των πολιτικών ειμαστε.
Σε ενοχλει η πολιτικη κουβεντα?
Αν σε ενοχλει πηγαινε αλλου.
Εχω σιχαθει πλεον εσας τους περιεργους που απαξιωνετε καθε πολιτικη κουβεντα επειδη την θεωρειτε φτηνη.
Αν δεν γουσταρετε, μην την παρακολουθειτε
Αντε μπραβο επιτελους
ετσι κι αλλιως ολες οι κυβερνησεις χεσμενες τις εχουν τις εδ, τις θελουν μονο για τα σοου τις παρελασεις και μερικες φορες να τους λενε ηρωες
Ρε ούστ που νομίζεις ότι κάνεις και πολιτική κουβέντα βούρλο,
Μεγαλειοτατε της δεξιας στρατιάς, υποδείξεις θα κάνεις στους κατώτερους γλύφτες του κομματός σου, Γκαίμπελς της πλάκας
εσενα δε σου κραταω κακια για το κωλαρακι στο αβαταρ, ασιατικο ειναι?Ο Γκέμπελς είσαι ΕΣΥ μεγάλε που ΑΠΑΙΤΕΙΣ να μην λέει την γνώμη του παρά μόνο στους κατώτερούς του. Κατάλαβες τώρα γιατί ΕΣΥ είσαι φασίστας?
Θα τα καταφερουμε. Ό,τι χαθει φετος θα το παρουμε με το παραπανω του χρονου. Μην μαυριζετε.