μπαρμπαδι
123 ηταν προαπαιτουμενα του μνημονίου του οποιου εσεις υποστηριζατε με σθενος.
Λες βλακείες. ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν προαπαιτούμενο. Δείξε μου τα σημείο του μνημονίου που το αναφέρει.
4 κανενα ενφια δεν αυξησε,εμενα μου ειχε ερθει μειωμενο,αυξηθηκε μονο ο ενφια στις βιλες της γλυφαδας και καλα εκανε.
Κάνεις λάθος κι απόδειξη τούτου ότι κράζατε για το οριζόντιο -20% με το (συριζαϊκό) σκεπτικό "μα το 20% στα 1000 ευρώ ενφια είναι 200 ευρώ και στα 300 ευρώ είναι 60 ευρώ. Πιο πολλά κόβετε στους πλούσιους, φασίστες, καπιτάλες!!!!!"
5 καμια ασφαλιστικη εισφορα δεν αυξησε,ισα ισα που το 85% των ασφαλισμένων πληρωναν λιγοτερες εισφορες.μονο οι μεγαλοεπιχειρηματίες πληρωσαν παραπανω γιατι οι εισφορες συνδεθηκαν με το εισοδημα ένα μοντελο το οποιο εφαρμόζετε ετσι και στην αμερικη και είναι αξιοκρατικο.
Φυσικά και αύξησε την ασφαλιστική εισφορά 6% στις κύριες και 2% στις επικουρικές. Δες το βίντεο, το λέει και ο ίδιος!
6 7 ουτε το πετρελαιο αυξησε ουτε τα τελη
Φυσικά το αύξησε (+30% φόρο) όπως και τα τέλη. Αλλά ξέχασα... εσύ θα πεις ότι "εμένα μου ήρθαν λιγότερα τα τέλη κυκλοφορίας και αυξήθηκαν σε αυτούς που έχουν Cayenne και Mercedes (κάτι που εγώ δεν θα αποκτήσω ποτέ...
'κλαψ!!!'
9 το τελευταιο χρονο κοπηκε το εκας γιατι ηταν προαπαιτουμενο του μνημονίου,ομως ο συριζα ειχε υποσχεθεί ότι τελη του 19 θα αντικαθηστουσε το εκας με ένα επιδομα πιο αξιοκρατικο,δεν εγινε γιατι εχασε στις εκλογες και εσεις που βγηκατε δεν μεριμνήσατε τιποτα γ αυτους.
Δεν ήταν προαπαιτούμενο, ήταν η διαπραγμάτευση. Περιμένω λοιπόν το σημείο του μνημονίου που το αναφέρει. ΟΚ Πινόκιο?
10 απειροελαχιστη ηταν η μειωση μιας και ολοι πια είχαμε προσβαση στη δωρεαν υγεια.εσεις θελατε 25ευρω το εισιτηριο του νοσοκομείου.
Τα έχεις μπερδέψει όλα μέσα στο μυαλό(??) σου... ο Άδωνις είχε βάλει το 5ευρο και τον φάγατε και μετά βάλατε 24 ευρώ. Συγκεκριμένο παράδειγμα, το αναφέρει ο Τσίπρας στην συνέντευξη με τον Αυτιά. Το έχει το βίντεο.
11 12 13 ηταν του μνημονίου απαιτούμενα ηδη ειχε μεριμνησει για αποκατασταση αυτων των περικοπων.
11 δεν ήταν, ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν
12 ισχύει, 6%
13 ισχύει, πάλι νόμος Κατρουγκάλ!!!
Ισχύουν. Αν όχι, πες μου τι ισχύει.
16 ηταν του μνημονίου απαιτουμενο
Δεν ήταν και γι' αυτό ο Σαμαράς το είχε ρίξει στο 50%. Κι ο τσίριζας το πήγε πρώτα στο 80% και μετά στο 100%.
17 κανενα καπιταλ κοντρολ δεν εφερε,απλα η εκτ ηθελε να ζορισει τη χωρα να υποκυψει.το ιδιο εκαναν και στη κυπρο και ο αναστασιαδης είναι ακομα προεδρος.
Άσχετος όπως ένας original ζαίος. Τα capital controls τα έφερε ο Μπαρούφας, τον θυμάσαι ε? Αυτό το ASSET της κυβέρνησης Αλεξέγιεφ... ΟΚ, τώρα τον βρίζετε!
18 19 20 21 καλα εκανε πρεπει το κρατος να εισπραξει φορους,τα τσιγαρα το αλκοολ κλπ δεν ανηκουν στα βασικα αγαθα.
Αλήθεια? Τότε γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια κράζατε για αυτούς τους φόρους και έβγαιναν κάτι απλυταριά αριστερά με τα τσιγάρα στο στόμα (Κανέλλη style) και έλεγαν "άντε ρε με τους μαλάκες που πάνε να μου κόψουν την απόλαυσή μου, εγώ θα καπνίζω!!!"
22 καλα εκανε,το να γεμιζεις της φυλακες με ατομα που ηταν μεσα για οικονομικα θεματα είναι ανοφελο.καμια εγκληματικοτητα γ αυτό το λογο δεν αυξηθηκε.
Άτομα με οικονομικά θέματα είναι και οι βιαστές? Δεν ξέρω αν έχεις καμιά αδερφή... μην σου τύχει και κλαίς μετά
23 το υπερταμειο εσεις το ευλογατε ακομα και τωρα,τι εγινε επειδή το εκανε ο συριζα είναι κακο.
Το ευλογάμε? Πως ακριβώς δηλαδή? Για πες!
24 25 δεν ισχυει,ηδη τα νοσοκομεια ηταν πληρης σε πρωτες υλες και ενισχυθηκε επιπλέον το ΕΣΥ με αλλους 19000.
Ισχύει φυσικά διότι έκοψε την συμμετοχή ο ΕΟΠΥΥ. Άσχετος και ανενημέρωτος και πάλι. Normal δηλαδή.
26 ολοι το φωνάξαμε τοτε μεχρι και μεσα στο κομμα,απλα οι δανειστες το ειχαν πρωτο το απαιτουμενο δεν γινοταν να τα σπαγαμε τη τελευταια στιγμη όταν ειχαν γινει τοσες θυσιες όλα αυτά τα χρονια και εννοω από το 10.
Κατάλαβα... με πόνο ψυχής... τς τς τς...!!!
Ξέχασες τις συλλήψεις μου φαίνεται εκεί στην περίοδο με την Μακεδονία... ή το ξύλο από τα ΜΑΤ στο Πολυδένδρι την ημέρα που έπεσαν οι τζίφρες στις Πρέσπες. Έχει πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, δες τα να τα θυμηθείς
28 καλα εκανε,εδωσε λυση σε ένα πρόβλημα που κρατουσε πανω από 30 χρονια.ουτε γλωσσα μακεδονικη τους εδωσε ουτε πολιτισμο,ισα ισα που η συμφωνια ειχε πολλες οικονομικες οφελειες για τη χωρα μας αλλα και γεωστρατηγικα,δεν είναι τυχαιο ότι στον εναεριο χωρο της β.μακεδονιας πετουν ελευθερα ελληνικα μαχητικα.
Η αλήθεια είναι ότι την πουλήσατε για τις συντάξεις (τις οποίες είχατε κόψει ούτως ή άλλως!). Αλλά από αυτό δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί εσείς ανέκαθεν λέγατε τα Σκόπια Μακεδονία και πιο παλιά είχατε συμφωνήσει να την δώσετε στην Βουλγαρία.
29 30 ασυναρτησίες η κυβερνηση εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη και κανενας πολιτης δεν χρεωθηκε.
29 τι δεν ισχύει? το ταξίδι που έκανε για τον χλέμπουρα τον Κάστρο? Είδες ποιοι άλλοι ήταν εκεί? ΚΑΝΕΙΣ από το συνάφι μας, μόνο ο μαλακοπίτουρας πήγε!
30 τι δεν ισχύει? Ότι πήγανε στην Αμερική με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή ότι έλεγαν ότι θα το πουλήσουν? Ααααααα by the way... μιας και το θυμήθηκα... η BMW η θωρακισμένη του Μπένυ πουλήθηκε τελικά?
31 εχασε τα δανεικα?τετοια δανεικα δεν θελαμε τυπε.εμεις ζητούσαμε μια λυση και αυτοι εσφιγγαν τη κανουλα και εσεις ταχθηκατε τοτε με το μερος τους.
Απλά τα χάσατε λόγω μαλακίας στον εγκέφαλο. Όπως και το QE.
32 δεν ισχυει αυτό που λες είναι μια συκοφαντια.το ότι ο καραμανλης εφτασε το χρεος της χωρας συν 100 δις ευρω ισχυει γ αυτό είχαμε και αυτή τη περιπετεια.
Ο χρόνος είναι χρήμα λεβέντη μου. Δεν το καταλαβαίνεις διότι είσαι άσχετος για το πως κινείται η αγορά και πόσο κοστίζει ο χρόνος. Άστο.
Κάνε στην άκρη κι εσύ κι οι ομοίοι σου να πάμε μπροστά. Σταν μπάντα καθίστε please.