Λυπαμαι, αυτη ειναι η αληθεια, οπως και οτι πλεον ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχει εξαιτιας αυτης της ανοησιας του ΓΑΠ.
Ξερω οτι ποναει η ιστορικη πραγματικοτητα αλλά τι να κανουμε?
Αν και δεν είμαι "δεξιός" (Αν ο Κυριάκος είναι "δεξιός" τότε οκ) έχω παρατηρήσει ότι συμφωνώ με τουλάχιστον το 70% από τα γραφόμενά σου γενικά. Αυτό είναι κάποιο από τα λίγα που θα διαφωνήσω μαζί σου, πάντα με σεβασμό.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Τον ΓΑΠ τον έφαγε η παντελής έλλειψη κυνικότητας & πολιτικής διορατικότητας, ή αλλιώς πολύ πιο απλά η τρομερή "αφέλειά" του. Ας άκουγε τον σκληρό καριόλη χοντρόπετσο ΒΕΝΙΖΕΛΟ να ζητούσε 180 ψήφους για το μνημόνιο και, στην χειρότερη για το κόμμα του, θα διατηρούνταν το παραδοσιακό δίπολο πρασινομπλέ δικομματισμού, με αθροιστικά ποσοστά όχι μικρότερα από 60% θεωρώ.
Δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα μια υπεύθυνη δύναμη σαν την ΝΔ να οδηγούσε την χώρα σε μια άτακτη χρεοκοπία, ούτως ή άλλως το χε ψηφίσει η Ντόρα - και κατόπιν διεγράφη - παρόλο που δεν "απαιτούνταν", ενώ ο Κυριάκος είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αν κρίνονταν από την ψήφο του τότε θα ψήφιζε και εκείνος.
Κατά τα άλλα η ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΠ, το τονίζω ξανά η ΑΤΖΕΝΤΑ του (πράσινη ανάπτυξη, opengov, Διαύγεια, κλπ) και όχι ο ίδιος ο ΓΑΠ...πολύ μπροστά. Δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει και πολύ ο ίδιος ο τωρινός πρόεδρος του κόμματός σου.