jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
τι αστειο ειπες ρε κλωνε?Μάλλον εσυ ξεχνάς οτι εσεις οι "αριστεροί" (ο,τι και να σημαίνει αυτό για σένα, στην πραγματικότητα μόνο τα κορόιδα χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη) κάνατε συμμαχία μαζί του - για να μην πουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά
Γιατί επιμένεις να τα βάζεις με άτομα που σε ξεπερνάνε σε νοημοσύνη;
ποια ιδεολογια εχεις ρε καπηταλα,δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη ιδεολογια.
εσυ εισαι δεξιο φασιστομουτρο που θες να πατησεις επι πτωμάτων για να βγαλεις χρημα και να ηδονίζεσαι βλέποντας γυρω σου κοσμο να λιμοκτωνει.
εννοια σου όμως αυτό το ονειρο δεν θα σου βγει γιατι ειμαστε εμεις οι αριστεροι οι οποιοι θα προστατεύσουμε την φτωχολογιά και θα τα παιρνουμε από σενα το μαυρο χρημα και το αδηλωτο.
και αν αρχιζεις να κανεις και μαγκιες θα τρως και το μπερντακι σου.
Το 85% του Ελληνικού πληθυσμούποιοι με ξεπερνανε στη νοημοσυνη
Αρχίδια υπήρχε. Μόνο δίψα για την καρέκλα και ντηλ κάτω απο το τραπέζι. Απο τις πιο ανήθικες και βρώμικες περιόδους της χώρας. Ευτυχώς φύγατε και ξεβρώμισε ο τόποςμε τους ανελ υπηρχε κοινο σχεδιο διακυβερνησης της χωρας εκεινη την υστατη στιγμη
Όπως ακριβώς τα λες είναι τυπε, 2 είναι ουσιαστικά τα στρατόπεδα στην χώρα αυτή εδώ και μια 10ετια : ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ VS ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ. :Sτι αστειο ειπες ρε κλωνε?
ποιοι με ξεπερνανε στη νοημοσυνη εσυ ο καπιταλας ο βλαροκ η πξουλα χαχαχαχαχαχα
με τους ανελ υπηρχε κοινο σχεδιο διακυβερνησης της χωρας εκεινη την υστατη στιγμη.ηταν μια από τις ισχυρότερες συμμαχιες που εχουν γινει στη χωρα μιας και τα 4 χρονια συγκυβερνησης οι στοχοι επιτευχθησαν.
εσεις που συγκυβερνήσατε με ΠΑΣΟΚ και το ακροδεξιο λαος εχετε γλωσσα και μιλατε?
τι αστειο ειπες ρε κλωνε?
ποιοι με ξεπερνανε στη νοημοσυνη εσυ ο καπιταλας ο βλαροκ η πξουλα χαχαχαχαχαχα
με τους ανελ υπηρχε κοινο σχεδιο διακυβερνησης της χωρας εκεινη την υστατη στιγμη.ηταν μια από τις ισχυρότερες συμμαχιες που εχουν γινει στη χωρα μιας και τα 4 χρονια συγκυβερνησης οι στοχοι επιτευχθησαν.
εσεις που συγκυβερνήσατε με ΠΑΣΟΚ και το ακροδεξιο λαος εχετε γλωσσα και μιλατε?
πες για τη καθαρη περιοδο καραμανλη,το σκανδαλο με τη ζιμενς,τη συγκυβερνηση με το ακροδεξιο λαος,με το βατοπεδι,και αλλα σκανδαλα μην θυμιθω.Το 85% του Ελληνικού πληθυσμού
Αρχίδια υπήρχε. Μόνο δίψα για την καρέκλα και ντηλ κάτω απο το τραπέζι. Απο τις πιο ανήθικες και βρώμικες περιόδους της χώρας. Ευτυχώς φύγατε και ξεβρώμισε ο τόπος
Τι να πεις
Μπορεις να πεις και κατι
ενας συριζαιος είμαι και μου τη πεφτουν 5 ταυτόχρονα βλακακο και τους κανονιζω,εσεις ξευτιλίζεστε που την πεφτετε ολοι σε έναν που σας κανει καλα.Πάλι εδώ είσαι ρε συριζαϊκό σκουπίδι και γράφεις βλακείες;
Δεν βαρέθηκες να σε ξευτιλίζουμε κάθε βράδυ, την δόση σου ήρθες να πάρεις;
πες για τη καθαρη περιοδο καραμανλη,το σκανδαλο με τη ζιμενς,τη συγκυβερνηση με το ακροδεξιο λαος,με το βατοπεδι,και αλλα σκανδαλα μην θυμιθω.
ζέχνετε από 2 χιλιόμετρα μακρια
γι αυτό μια ζωη εδώ μεσα θα σε ξεφτυλιζω πατόκορφα καπιταλα.αυτό ακριβώς είναι η ιδεολογία μου... ότι με συμφέρει... στ παπάρια μου για σένα...
εσας να δεις τωρα που θα σας στειλει ο λαος,τον εξαπατήσατε και ερχεται η τιμωρια.Πόσες φορές να στο πούμε ρε άχρηστο παράσιτο.
Σας δοκίμασε ο ελληνικός λαός και το μετάνιωσε, σας έστειλε στα σκουπίδια, σιχάματα…
Τύποι δε το είχα πάρει χαμπάρι αλλά η καραντίνα σε κάνει να παρατηρείς περίεργα πράγματα,
260 άτομα στο poll από πάνω έχουν ψηφίσει χρυσή αυγή :S
Τι διάλο;
εσας να δεις τωρα που θα σας στειλει ο λαος,τον εξαπατήσατε και ερχεται η τιμωρια.
εχουν μετακινηθεί ολοι στη νδΦωλιά έχουν εδώ φίλε, δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι!!
πες για τη καθαρη περιοδο καραμανλη,το σκανδαλο με τη ζιμενς,τη συγκυβερνηση με το ακροδεξιο λαος,με το βατοπεδι,και αλλα σκανδαλα μην θυμιθω.
ζέχνετε από 2 χιλιόμετρα μακρια
Είναι άλλο να το βλέπεις στους αριθμούς :SΦωλιά έχουν εδώ φίλε, δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι!!
Και όμως υπάρχει ακόμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (και 20%+ να πάρουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν εγώ το θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ) που εξακολουθούν και ψηφίζουν εκείνον που τους υπόσχεται πέταγμα του γαϊδάρου και κατάργηση της βαρύτητας τυπε. :S Φυσικά τέτοιοι τύποι υπάρχουν ουσιαστικά παντού στον πλανήτη, μην κοιτάς που στον υπόλοιπο κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία σκέφτεται "καραγκιόζης είμαι να ψηφίσω τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ;" ενώ στο ελλαδισταν λέει "εγώ τον ψηφίζω και αν δεν τα κάνει αυτά που λέει...αυτός είναι ο ΨΕΥΤΗΣ, αυτός είναι ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που υφάρπαξε την ψήφο μου" :S :S :SΠόσες φορές να στο πούμε ρε άχρηστο παράσιτο.
Σας δοκίμασε ο ελληνικός λαός και το μετάνιωσε, σας έστειλε στα σκουπίδια, σιχάματα…