Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.446
- Πόντοι
- 2.356
ηλικιακα είμαι 31 και πολύ ωριμος στο να ξεβρακωνω γερικα νεοδημοκρατικα κωλαρακια.
Ήρθε ο βραδινός κλόουν!!
ηλικιακα είμαι 31 και πολύ ωριμος στο να ξεβρακωνω γερικα νεοδημοκρατικα κωλαρακια.
ποιο bail in ρε βλακακο,χρησιμοποιεις ορους που δεν ξερεις μου φαινεται.ξεχνάς παίκτη μου ότι στην Ευρώπη τώρα πλέον ισχύει το bail - in ????
καπηταλα εχω λιγοτερο από τα μισα σου χρονια και ολοκληρη η ζωη σου είναι ένα απόγευμα δικο μου.31 είσαι ? γερασες μωρή πούστρα και κανένας δεν σε γαμεί πλέον...
δεν σε πηδηξε ο χασαν και εχεις νευρακια μωρη πξουλαΆντε ψόφα ρε αλβανόπουστα που έχεις μούτρα και μιλάς κιόλας.
Ειλικρινά εάν μπορούσα και εάν είχα την δυνατότητα να έδινα σε όλους αυτούς που με ρωτούν με αγωνία για το πότε θα μπούν τα 800€ να έδινα το δικός σας τηλέφωνο τότε ίσως καταλαβαίνατε οτί πολλοί από τους
ποιο bail in ρε βλακακο,χρησιμοποιεις ορους που δεν ξερεις μου φαινεται.
αν στην ελλαδα ισχυσει το bail in αν και το κοβω πιθανο ξερεις τι θα γινει?
κουρεμα μετοχων ομολογων και καταθέσεων.
bail in χρησιμοποιηθηκε στη κυπρο το 2013 ρε ασχετοτερε των ασχετοτερων.
προτιμοτερο για μενα είναι να γινει bail out και το βαρος να το μοιραστουν ολοι φορολογικα παρα ο κοσμακις να χασει τις περιουσιες του και δεν λεω γι αυτους που εχουν 100000 και πανω αλλα γι αυτους που εχουν κατω από 10000.
περα ότι με το μπειλ ιν θα σηκωσουν ολοι τα λεφτα τους παλι και θα τα κρυψουν στα στρωμματα και μετα το τραπεζικο συστημα θα εχει ελλειψη ρευστότητας.
ουτε μπειλ ιν πρεπει να γινει ουτε μπειλ αουτ.συνεπώς καλώς εγινε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ...
τι σκούζεις τότε για τις τράπεζες ?
Να στηριξει ο Συριζα τους θρησκοληπτους και να αποθεωσει Χριστοδουλοδεν στρεφω τις ελπιδες μου στη χρυση αυγη φιλτατε,αλλα αυτή τη στιγμη ο συριζα πρεπει να κανει ανοιγμα προς ολους του θρησκόληπτους και να τους κανει να καταλαβουν ποιοι είναι αυτοι που τους εκμεταλλευτηκαν και στο τελος εκλησαν τις εκκλησιες.
επισης ο συριζα να κατηγορησει τον ιερωνυμο ότι είναι ενας πολιτικάντης παρα αρχιεπισκοπος και στην θεση του ο χριστοδουλος δεν θα επετρεπε να γινει αυτό που εγινε.
αυτό ρε πανεξυπνε βολταιρε δεν το λεω εγω αλλα ο δικος σου νδ ρεχας.Αχαχαχχαχαχαχαχ.
Μπα σε καλό σου, θα μου βγει το κοκορέτσι από την μύτη.
συνεπώς καλώς εγινε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ...
τι σκούζεις τότε για τις τράπεζες ?
γιατι καταλαβαίνεις εσυ η ο καπιταλας?Καλά ρε εσύ, αυτός δεν καταλαβαίνει ούτε το bail in ούτε to bail out.
Αφού είναι κλασσική περίπτωση GIGO.
Πότε εγινε βουλευτης ο Ρεχας?αυτό ρε πανεξυπνε βολταιρε δεν το λεω εγω αλλα ο δικος σου νδ βουλευτης ρεχας.
ουσιαστικα αδειαζει βουλευτης της νδ των αδωνη και εσυ γελας,βεβαια για γελια είναι η κατασταση αλλα τοσο σου κοβει τοσο σκεφτεσαι
αν ο συριζα εφαρμοσει σκληρη αντιπολιτευση αλεξ δεν χανουμε.Να στηριξει ο Συριζα τους θρησκοληπτους και να αποθεωσει Χριστοδουλο
Εχεις πιασει πατο πλεον
Σου εχω πει εδω και μηνες οτι η σωστη σταση ειναι να αποδεχθεις την συντριπτικη ηττα, και να βαλετε το κεφαλι κατω να φτιαξετε ενα ολοκληρωμενο προγραμμα με το οποιο πιθανον να διεκδικησετε ενα καλο αποτελεσμα στις μεθεπομενες εκλογες
Με τη σταση που θελεις να τηρησετε, θα χασετε ΚΑΙ τις μεθεπομενες
στελεχος της νδΠότε εγινε βουλευτης ο Ρεχας?
Πας καλα?
αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο τότε η τράπεζα κλείνει...ουτε μπειλ ιν πρεπει να γινει ουτε μπειλ αουτ.
για μενα παντως αν μου λεγες να διαλέξω από τα δυο θα διαλεγα το αουτ.
αν ο συριζα εφαρμοσει σκληρη αντιπολιτευση αλεξ δεν χανουμε.
αυτή τη στιγμη εσεις εχετε κυβερνητικη φθορα και στο μελλον ακομα μεγαλυτερη με την υφεση που θα εχουμε.
απλα χρειαζεται σκληρη αντιπολιτευση να μην σας αφησει ρουπι.
εντωματαξι ο συριζα πρεπει να κανει ανοιγματα με κοινωνικες ομαδες που θα δυσαρεστητε όπως τωρα τους παπαδες και τους θρησκόληπτους.
το ότι χρειαζεται πρόγραμμα κυβερνητικο χρειαζετε ο συριζα και ηδη στα οικονομικα ζητήματα δεν σας αφηνει περιθωρια μιας και τωρα με τα κορονοεπιδοματα όταν εβγαινε ο τσιπρας και ελεγε πρεπει να παρουν επιδομα ατομα των τεχνων τραγουδιστες ηθοποιοι κλπ κατευθιαν εσεις κανατε αυτό που σας ελεγε για να μην χασετε τη στηριξη καποιων ομαδων,και ηδη ο συριζα ειχε φτιαξει πλανο στήριξης των εργαζομενων από την πανδημια.
Για την οποια αντιπολιτευση ανυπομονω, για να γυρισετε στο 3% αλλά ειστε αρκετα πονηροι για να μην κανετε το λαθος αυτοαν ο συριζα εφαρμοσει σκληρη αντιπολιτευση αλεξ δεν χανουμε.