Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.351
- Πόντοι
- 2.356
I am here.Earth calls Luka Bazuka…
Are you here man?
:S
I am here.Earth calls Luka Bazuka…
Are you here man?
:S
Μάλλον πρέπει να ξαναδείς την ταινία τυπε, κάτι δεν έχεις καταλάβει. :S Ανήκει στο είδος της κωμωδίας, όπου συνήθως ο κόσμος γελάει καθώς παρακολουθεί την κωμικοτραγικότητα χαρακτήρων και καταστάσεων :SΤοτε γιατι υιοθετησες το νικ του τυπε;Γιατι μιλαμε για τον απολυτα αντισυμβατικο τυπο.Ελα πες αληθεια,δεν την εχεις δει την ταινια ετσι,αλλιως σιγουρα δεν την καταλαβες!
Δεν ειναι καθολου κωμωδια τυπε καλα ειπα οτι δεν την καταλαβες!Μάλλον πρέπει να ξαναδείς την ταινία τυπε, κάτι δεν έχεις καταλάβει. :S Ανήκει στο είδος της κωμωδίας, όπου συνήθως ο κόσμος γελάει καθώς παρακολουθεί την κωμικοτραγικότητα χαρακτήρων και καταστάσεων :S
Τυπε έχει να πέσει πολύ screenshot σε τούτο το μήνυμά σου :S :S :SΔεν ειναι καθολου κωμωδια τυπε καλα ειπα οτι δεν την καταλαβες!
Δεν θα ημασταν εκτος ευρωπης ποτε!
I am here.
Δεν ειναι καθολου κωμωδια τυπε καλα ειπα οτι δεν την καταλαβες!
ποιο κουμμουνι ρε ηλιθιο κατασκεύασμα,εγω είμαι αριστερος συριζαιος και αν δεν σου αρεσουν αυτά που γραφω να μην τα διαβαζεις η αλλιως ελα να αναμετρηθούμε με επιχειρηματα.Σκάσε μωρή πουστάρα...σε βαρεθήκαμε εδώ μέσα...ξεφτυλισμένο κομμούνι
ναι αυτή θέλει οπωσδήποτε μεταφορά στον κατασκευαστή για πλήρη ανακατασκευή..
καπηταλα ασε τις κωλοβαλβιδες και κοιτα την καταντια σου εκει στο σεφιλντ που βρίσκεσαι.κασσιανή τράβα ρε στο συνεργείο να σου κάνουν ένα σέρβις την κωλοβαλβίδα σου ...
Ο Συριζα το ξερει?εγω είμαι αριστερος συριζαιος
πως θα περασει τα νεα μετρα ρε νεοδημοκρατη αν δεν παει σε εκλογες?ποιος σου είπε ότι θα πάει για εκλογές; για πότε λες;
ελα πεζε στην αχαια βρισκομαι στο χωριο είμαι.ο ζαν κλοντ τελικά απέδρασε;
πήγε λάθρα στο χωριό;
ποιο κουμμουνι ρε ηλιθιο κατασκεύασμα,εγω είμαι αριστερος συριζαιος και αν δεν σου αρεσουν αυτά που γραφω να μην τα διαβαζεις η αλλιως ελα να αναμετρηθούμε με επιχειρηματα.
ελα πεζε στην αχαια βρισκομαι στο χωριο είμαι.
ουτε 2 ωρες δεν το καναμε με το φορτηγο εγω υπολογιζα δυόμιση και στις 2 ωρες ειχα φτασει μιας και δεν εβλεπα που βρισκομουν.
3 φορες μας σταματησαν σε μπλοκα απλα μπηκα για λιγο στη θεση των λαθρομεταναστών που κοιτανε να περασουν λαθραια στα φορτηγα.
πεζε δεν παω στην ανασταση απλα θα φαμε και αυριο πρωι πρωι θα ψησουμε το κοκορετσι και το αρνι.θα πιω και τα μπυρονια μου μια χαρα από ότι να ημουν στην αθηνα.να πας και στην ανάσταση,
όχι μισές δουλειές
ρε κλωνε που χαθηκες και στην μαζικη επιθεση εδώ μεσα ελεγα ποιος λειπει για να τον αποστομωσω.Αριστερός, διαγώνιος, δεξιός...μαλακειες
Βλάκας είσαι, με την έννοια της περιορισμένης εθύνης λόγω βλακείας. Είσαι διασκεδαστικός όμως