Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγώ τύποι είμαι καλεσμένος την Κυριακή σε γεύμα με Χαρδαλιά-Τσιόρδα-Μητσοτάκη και άλλα 20 άτομα. Υπολογίζω ότι θα παραβούμε γύρω στους 30 φεντεραλ λοους....
ρε νεοδημοκρατη καθεσαι και μετρας πιο κομμα κανει την μεγαλυτερη δωρεα?Πριν κάποιες μέρες κάποιος συριζαίος εδώ μέσα είχε παραπονεθεί για το ότι δεν παίζει στα μίντια η δωρεά του ΣΥΡΙΖΑ αξίας 150.000 ευρώ στο νοσοκομείο της Καστοριάς:
Όσο να ναι, μπράβο για την προσφορά αλλά ήταν τόσο σημαντική και μεγάλη;
Διαβάζω σήμερα για την δωρεά της Πλεύσης Ελευθερίας (Ζωή Κωνσταντοπούλου):
Έχουμε και λέμε. Ένα κόμμα που πήρε 31.5% στις εκλογές, με 86 βουλευτές, με κρατική χρηματοδότηση πάνω από 4.000.000 () κάνει δωρεά 120.000 ευρώ
και έρχεται η Πλεύση Ελευθερίας του 1.4% και με κρατική χρηματοδότηση γύρω στις 85.000 () και κάνει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑ!
Τι ξεφτίλα είναι αυτή;;;
αστο αγγλετερε εκει υπαρχει ελευθερια κυκλοφοριας του κορονοιου.εδω κασσιανή δεν υπάρχουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας...
τυπε υπαρχει διαφορα στο τελευταιο σκελος.+1000
ότι καλύτερο έχει τύχει σε αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο εδώ και χρόνια...
Έχει ήδη κάνει πολλά, κάποια άλλα τα έχει δρομολογήσει-κάνει και θα τα αντιληφθούμε το επόμενο διάστημα, και θα είχε κάνει ακόμα περισσότερα αν οι άσχετοι του Σύριζα είχαν καταφέρει να τελειώσουν τον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες που αφού σερνότανε για 2 χρόνια τελικά ακυρώθηκε στο τελευταίο του στάδιο επειδή (άκουσον-άκουσον) ανακαλύφθηκε ότι οι προδιαγραφές της προκήρυξης ήταν λάθος και δεν περιελάμβαναν την δυνατότητα ψηφιοποιημένων δεδομένων - για τόσο άχρηστους μιλάμε...
αστο αγγλετερε εκει υπαρχει ελευθερια κυκλοφοριας του κορονοιου.
τολμα να ξεμυτισεις εξω μεχρι και οι γατες εχουν κολλησει.
παρε ποντικοφαρμακο γιατι ο αρουραίος στο διαμερισμα σου μπορει να είναι φορεας.
ρε νεοδημοκρατη καθεσαι και μετρας πιο κομμα κανει την μεγαλυτερη δωρεα?
εσεις οι νδ τι δωρεα κανατε?
τα αλλα κομματα τι προσφεραν?ο συριζα αυτά ειχε αυτά εδωσε και στο κατω κατω δεν ηταν υποχρεωμένος.
πληρωστε εσεις τα δανεικα που εχετε παρει από τις τράπεζες ως κομμα και μετα ελατε να μιλησουμε.
αρχες απριλη ειχε πει ο συψας σε συνεντευξη ότι από μεσα μαιου θα αρχιζουν τα μετρα να χαλαρωνουν και αυτό βεβαια βαση των δεδομενων και ααπο ότι φαινεται θα πεσει μεσαγια αποδειξε ότι ο τσιοδρας είναι μετριος και ότι ο συψας αποφασιζει τα μετρα
4 μερες θα κατσω ρε καπιταλα σιγα μην μου δινει από μακρυα ψωμι νομιζεις ότι ειμαστε χεστες σαν και σενα.προβλέπω ο θειός σου να σε βάζει σε καραντίνα 14 ημερών και να σου δίνει από μακρυά ψωμί και νερό...
4 μερες θα κατσω ρε καπιταλα σιγα μην μου δινει από μακρυα ψωμι νομιζεις ότι ειμαστε χεστες σαν και σενα.
κακομοιρε αγγλετερε,εγω φοραω 2 αρωματα τα οποια όταν τα μυριζουν οι γκομενες ηδονίζονται.κατ αρχήν θέλεις τρείς μέρες να ξεβρωμίσεις.. μιά από την τυρίλα των Εξαρχείων και δύο από την σκατίλα από τις εκκενώσεις βόθρων
το sauvage εχω και εγω γαμαεικακομοιρε αγγλετερε,εγω φοραω 2 αρωματα τα οποια όταν τα μυριζουν οι γκομενες ηδονίζονται.
το ένα πραντα ιντενσ και το 2 ντιορ sauvage δεν είμαι σαν και σενα που βαζεις 95 αρι μπλε οινοπνευμα
κακομοιρε αγγλετερε,εγω φοραω 2 αρωματα τα οποια όταν τα μυριζουν οι γκομενες ηδονίζονται.
το ένα πραντα ιντενσ και το 2 ντιορ sauvage δεν είμαι σαν και σενα που βαζεις 95 αρι μπλε οινοπνευμα
πια απλυσια ρε βρωποδαρα αγγλετερε,μια γκομενα που ειχα μου ειχε εκμυστηρευτεί ότι ημουν ο πιο καθαρος γκομενος που ειχε παει αφου αισθανοταν αβολα και ηταν η γκομενα κάθε τρεις και λιγο στο ντουζ,καλοκαιρι τωρα ιδρωνε λιγο μεσα στο μπανιο εβλεπε εμενα που εκανα αμέτρητα μπανια και ηθελε να το κανει και αυτή.μωρή κασσιανή η μπόχα από την απλυσιά δεν καλύπτεται με αρώματα... χώρια η αποφορά της κωλοτρυπίδας σου από το ξέσκισμα που σου κάνει η αφέντρα
κακομοιρε αγγλετερε,εγω φοραω 2 αρωματα τα οποια όταν τα μυριζουν οι γκομενες ηδονίζονται.
Τραμουντάνα, μεθυσμένη , στραπονιασμένη μπαμπόγρια λούγκρα
σου έστειλε κάρτα ο αραπάκος που σε
πήδαγε στη Νιγηρία ;
Τα θυμάσαι τα χρόνια αυτά λούγκρα,
που είχες ζετ' αιμ με τον αραπάκο ;
Σου έστειλαν κάρτα με ευχές για το Πάσχα από τη Νιγηρία, από
το σύλλογο γκέϋ κουνιστών ;
https://[URL unfurl="true"]www.greetingcarduniverse.com/images/csphoto/1107/00/00/20/96/23/1050117-1_hres.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι ευχαριστα νεα είναι αυτά ρε λαδακη.
τελικα ο τραμογερος τη κουναει τη συκια με αραπηδες?
εδώ στο άλλο νημα ποσταρε κατι μπαζολες χοντρες ότι της πηδαγε,τελικα τι ισχυει?
τραπουτανιτσα να λες φιλτατεΒρωμοκοπάει ουϊσκυ η μεθυσμένη
λούγκρα Τραμουντανίτσα !
μολις ειδε μεσα και το λαδακη του φυγαν τα κατουρα του γεροτραμουλη και κρυφτηκε.
λουγκριτσα σκετη είναι τελικα ο αγγλετερος.
εγω ρε τραμουλη κάθε φορα εδώ μεσα με 5 τα βαζω και εσυ χεστηκες μολις ειδες 2.
μια κλωτσια εχω το κινκοττσιρακι και τη πξουλα μια μπουνια το βλαροκακι και μια φτυσια εσενα.
o λαδακης μωρη σε γλεντάει εδώ μεσα.τον λαδάκη τον κατουρώ και τον αφήνω να γλύφει τα κάτουρα... απαξιώ και να τον βρίσω...
εσένα όμως μωρή κασσιανή, σκουπίδι, ανώμαλο, απροσάρμοστο σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις...
μου αρέσει να ξεφτιλίζω τις ξεφτιλισμένες σαν και σένα