tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
γαμησες χθες ρε;
φυσικά... μετά από το Vitual σοδόμησμα που έκανα στον μαντάμ γάμησα με αυξημένη όρεξη
γαμησες χθες ρε;
ηρθα να ριξω μερικα χαστουκια στους νεοδημοκράτες του σαιτ μπας και βαλλουν μυαλο.
ανεβα τωρα στο ταψι να σε χορεψω
γαμαει ρε καργαχαχαχαχαχα ρε αθηναιε πιστευεις τον καπηταλα?
ουτε τη χουφτα του δεν γαμησε ο αγγλετερος
φυσικά... μετά από το Vitual σοδόμησμα που έκανα στον μαντάμ γάμησα με αυξημένη όρεξη
ρε καπηταλα για να γαμησω εγω τις μπαζολες αυτές που ποσταρεις ότι γαμας,εγω μονο επι πληρωμη θα πηγαινα.φυσικά... μετά από το Vitual σοδόμησμα που έκανα στον μαντάμ γάμησα με αυξημένη όρεξη
ρε καπηταλα για να γαμησω εγω τις μπαζολες αυτές που ποσταρεις ότι γαμας,εγω μονο επι πληρωμη θα πηγαινα.
αν μπουμε σε μνημονιο να ξερεις θα γαμησω πρωτα αλεξ που το αποκλειει και μετα θα κραξω παραταξη στην Ντοραασε μας μωρή υποτακτικιά... ένα μουνί είδες στην ζωή σου και αυτό από μέσα προς τα έξω...
καπηταλα μακαρι να ειχες τα μουνια που εχω πηδηξει εγω,εγω απλα κυνηγαω 9αρια και 10αρια ενώ εσυ τα 4αρια 5αρια στη καλυτερη.ασε μας μωρή υποτακτικιά... ένα μουνί είδες στην ζωή σου και αυτό από μέσα προς τα έξω...
και μνημονιο να ερθει ο αλεξ θα σου πει ότι είναι αναπτυξιακο πρόγραμμα με την συμβυλη της εε για ταχυτερη αναπτυξη της οικονομιας τι στιγμη που το 40% των ελληνων θα τρωει από τα σκουπίδια και θα μενει σε παραγκες και τσαντίρια γιατι θα εχουν χασει την κατοικια τους από τους πλειστηριασμούς.αν μπουμε σε μνημονιο να ξερεις θα γαμησω πρωτα αλεξ που το αποκλειει και μετα θα κραξω παραταξη στην Ντορα
αν εχει ορους μνημονιου οπως και να βαφτιστει...θα δουμεκαι μνημονιο να ερθει ο αλεξ θα σου πει ότι είναι αναπτυξιακο πρόγραμμα με την συμβυλη της εε για ταχυτερη αναπτυξη της οικονομιας τι στιγμη που το 40% των ελληνων θα τρωει από τα σκουπίδια και θα μενει σε παραγκες και τσαντίρια γιατι θα εχουν χασει την κατοικια τους από τους πλειστηριασμούς.
καπηταλα μακαρι να ειχες τα μουνια που εχω πηδηξει εγω,εγω απλα κυνηγαω 9αρια και 10αρια ενώ εσυ τα 4αρια 5αρια στη καλυτερη.
εσυ συμβιβαζεσε με ότι μπαζολα βρεις ενώ εγω όχι αυτή είναι η διαφορα μας.
παλι κρυφτηκε ο γεραγγλετερος όταν μπαινω εδώ μεσα για του δωσω το εντερο ανα χειρας την κανει με ελαφρα πηδηματάκια και μας λεει ταχα μου ότι πηδαει τη μπαζολα.
χαχαχαχα σουργελο εχεις καταντησει ρε καπηταλα της συμφορας
ρε γεροτραμουλη παλι κουτούλησες από το μεθυσι ρε σουργελο,να δω τωρα τι θα κανεις με την παγκοσμια οικονομικη κριση,κουτσουρεμενο πανσιον πλαν θα παρεις αν σου κουτσουρεσψει και την εδώ συνταξη σε βλεπω να ζεις με το φακοσπυροτι 9αρια και 10αρια ρε φτωχομπινέ που έχει βγάλει η χούφτα σου τρίχες από την μαλακία
ρε γεροτραμουλη παλι κουτούλησες από το μεθυσι ρε σουργελο,να δω τωρα τι θα κανεις με την παγκοσμια οικονομικη κριση,κουτσουρεμενο πανσιον πλαν θα παρεις αν σου κουτσουρεσψει και την εδώ συνταξη σε βλεπω να ζεις με το φακοσπυρο
Στο μεταξυ για τον Γεωργιαδη δεν απαντησε κανεις!
Είναι κόκκινο πανί για όλους τους αριστερούς επειδή όπου τους βρίσκει τους γαμάει ασάλιωτα.
δεν ξερω σε ποσες δημοσκοπησεις θα σταματήσεις να λες τετοιααπό που 45%
εκει εξω στο λαο υπαρχει δυσαρεσκεια,παντου σας βριζουν.
χασατε τους θρησκόληπτους από αυτά που κανατε ένα 5% χασατε τους νησιώτες με τα χοτσποτ του αν.αιγαιου και επισης ένα μεριδιο του λαου που ηλπιζε ότι θα κανατε την αλλαγη.μακεδονικο μεταναστευτικο,οικονομικα.
με λιγα λογια ένα 10% των ψηφοφορων σας τους χασατε και μενετε με ένα 30% το καλο σεναριο.
ο συριζα σαν κεντραριστερο κομμα μπορει να κανει συσπειρωση ολου του κεντροαρριστερου χωρου που αυτό σημαινει στη χειροτερη να πιασει το ποσοστο των εκλογων του 19 32%
εμεις το φθινοπωρο θελουμε εκλογες