για εμενα νεοδημοκρατη από ολους τους προεδρους που ειχε η βρετανια τελευταια ο τζονσον είναι ο πιο αξιος.
οσο και να θες να μην είμαι συριζα τυπε εγω είμαι ενεργο μελος και εχω βρεθει με βουλευτες και εχω ανταλλαξει κουβεντα.
εσυ πες μας επιτελους ότι εισαι νδ να σε κατηγοριοποιήσουμε και δημοσιως.
Δεν μας λες κάτι καινούργιο. Εδώ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η ακροδεξιά συνωμοσιολόγα τρας περσόνα Ραχήλ Μακρή. Ένας αχταρμάς έχει γίνει το κόμμα από πολιτικά ρετάλια και από λούμπεν στοιχεία. Ειδικά μετά την ψήφιση του μνημονίου και την αποχώρηση Ζωής, Λαφαζάνη, Βαρουφάκη, αυτοί που έμειναν είναι είτε τρελά κομματόσκυλα χωρίς καμια αξιοπρέπεια ή παντελώς άσχετοι τσακωμένοι με την πραγματικότητα χωρίς ίχνος πολιτικής παιδείας που 'ανδρώθηκαν' πολιτικά στα χρόνια του αντιμνημονιακού αγώνα, του εθνολαικισμού και του εννιαίου μετώπου με ακροδεξιά.
Βάσει αυτών, εννοείται σε πιστεύω ότι είσαι μέλος ενός κόμματος που δεν γνωρίζεις βασικά του πιστεύω και έχεις άγνοια για την ιστορία και ιδεολογία του. ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζεις, αριστερός δεν είσαι.
Αν κατάλαβα καλά, ο tramountana όταν μίλησε για κλόουν και παλιάτσο, εννοούσε τον Τζόνσον (κλόουν) και τον Κόρμπιν (παλιάτσος).
Ο Κόρμπιν, πρόεδρος των εργατικών έκανε αριστερή στροφή στο κόμμα και δυνατές συμμαχίες στην Ευρώπη με αριστερά κόμματα, μια εκ των οποίων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πολλές φορές με ανακοινώσεις του τασσόταν υπέρ του και τον υποστήριζε. Σημειωτέον, ότι ο Κόρμπιν και γενικά οι εργατικοί δεν είχαν σαφή θέση για το brexit (είναι αρκετά περίπλοκη ιστορία).
Έρχεσαι μετά από αυτά εσύ και λες ότι ο Τζόνσον είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει οι Βρετανοί, σου λέει ένας ότι είναι ακροδεξιός και απαντάς 'μονο και μονο που εφερε εις περας το brexit ας είναι ότι θελει'!!!
Εντάξει, εγώ σε πιστεύω ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου έχετε ξανασυνεργαστεί με ακροδεξιούς αντιμνημονιακούς και έχετε δείξει την συμπάθειά σας απέναντί. Απλά επιβεβαιώνεις αυτά που έλεγα πιο πάνω γι αυτούς που έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.