jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε πασα των ιωαννινων αυτά που κανεις εσυ το κανει σχεδόν το 70% του πληθυσμου.γιατί να βγώ έξω ? φυσικά κάθομαι μέσα, βγαίνω στον κήπο μου, τα ψώνια μου τα φέρνει το σουπερ μάρκετ μέσα σε 3 ώρες από την παραγγελία, χίλια καλά του θεού έχω ...
9-5 δουλευω και το κοντέρ γράφει εφτακοσάρια καθημερινά ...
πασάς στα Γιάννενα... το βράδυ το ουσκάκι μου, Netflix, Prime, SkySports, BBC, iTV πήδημα την κυρά ...
θα περάσει σε κανέναν μήνα και κάτι φτωχομπινέδες που πρέπει να πάνε στην δουλειά ή κάτι μαλάκεςτο παίζουνε μάγκες και δεν προσέχουν ή δεν έχουν να δώσουν τις 12 λίρες έξτρα για priority delivery θα έχουνε ψοφήσει και εγώ θα αυξησω τις τιμές στον πελάτη (που με την ευκαιρία πάει μια χαρά γιατί τώρα με την καραντίνα έχει αυξηθεί το traffic μέχρι εκεί που δεν παίρνει...
χώρια ότι η κυρά δεν έχει καθημερινό shopping therapy και το χρήμα μένει ατόφιο
ολοι εχουν νετφλιξ και τους φερνουν τα πραγματα από το σουπερ μαρκετ με ντελιβερι.
τωρα τα 700 που βγαζεις όπως λες ημερισιως τι να τα κανεις αφου δεν τα ζεις ρε αγγλετερε,εχεις καβουρια στη τσεπη σου.
οσο για το σοππινγκ θεραπι της κυρας θα στο βγαλει μαζεμενο μετα όταν ανοιξουν τα μαγαζια καλο είναι να εχεις μαζι σου υπογλωσσια.
γιατι η κυρα δεν κανει ηλεκτρονικες αγορες?