athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.732
- Πόντοι
- 12.756
μπα δεν φυτιλιαζει τραμου θα μας θαψει ολους
μπα δεν φυτιλιαζει τραμου θα μας θαψει ολους
Τότε γιατί η ... επιθετική συμπεριφορά ;;;
Πάντα έτσι είναι ;;;;
Τον πιξούλα ;;;;
ααα ναι και μια φωτό με 6 τηλεκοντρόλ από αιρκοντίσιον...
θα πρέπει να έχει κάμποσα εκατομμύρια περιουσία. Ειδικά αν έκανε και κάναν καλό γάμο σίγουρα πάνω από δέκα.
εσυ εκανες διαλογο με τον ανωμαλο τον λευτερη νικολσον ρε τυπε.Αφού κάνετε διάλογο με τον κλώντ...μπράβο σας...
κατσε καλα θα σε γαμησει ο κλωντ
καπιταλα με μπερδεψες με τη πξουλα που σου γλυφει το μαραμενο πουλι και σου στεινει κωλο μου φαινεται.με τον κώλο φυσικά που του αρέσει
τι να σου ρε ντροπη του αντρικου φυλου,κωλο στον καπηταλα στεινεις και εισαι τσουλακι διπλα στη θεσσαλονικια που τα βαλε με τα μπατσικα.Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε μωρή ντροπή της Αλβανίας.
[size=12pt]σκάσε τώρα και τράβα να πάρεις τα 600 μπας και φας καμμιά μακαρονάδα το βράδυ... εγώ θα φάω φιλέτο[/size]
καπιταλα με μπερδεψες με τη πξουλα που σου γλυφει το μαραμενο πουλι και σου στεινει κωλο μου φαινεται.
εγω δεν μασαω κατι τυπους σαν και σενα του γλενταω εδώ μεσα.
οποτε βαλε λαδι και στησου στα τέσσερα.
ποιοι είναι οι δεκάδες αλλοι επιπρόσθετοι φοροι αμεσοι και εμμεσοι που λες?ότι σε συμφερει κλωντ
αυτά που διατηρησε ο συριζα ηταν οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις των προηγουμενων μνημονιων και τους σχετικα λιγους φορους πχ ενφια, αλλα εβαλε επιπρόσθετα δεκάδες αλλους φορους εμμεσους και αμμεσουςψ που πληρωσαν ολοι
εχουμε βαλει τον σχετικο πινακα
και οσες φορες και αν το λες θα σου απανταω με τον προυπολογισμο του οπεκα ότι η νδ εχει ιδιο η μεγαλυτερο προυπολογισμο για κοινωνικα επιδόματα
για τους φορους σκεψου την ελλατωση του ενφια και των φορων επι νδ
δεκατητριτη συνταξη ειχαν πει θα δωσουν στο τελος του χρονου
δεν ξερω με αυτά που γινονται αν θα μπορεσουν
ποιες φαπες ρε βλαροκακι,κοιτα κει με μπερδευτείς με τις ζωνες που φορας και ασε εμενα να σοδομιζω τον ψωνογερο από το σεφιλντKασσιανή κάτσε φρόνιμα μη σ αρχίσουμε πάλι στις φάπες. Ψοφας για μπουκεικ.
τι φιλετο ρε αγγλετερε,εσυ από τη τσιγγουνιά σου τρως ένα φαι 3 μερες,ας είναι καλα τα ταπερακιαεγω τραλαλάκη έβαλα και τον λογαριασμό μου στην τράπεζα και την φορολογική μου δήλωση .. εσύ το μόνο που ανήρτησες είναι το τίποτα...
ααα ναι και μια φωτό με 6 τηλεκοντρόλ από αιρκοντίσιον...
σκάσε τώρα και τράβα να πάρεις τα 600 μπας και φας καμμιά μακαρονάδα το βράδυ... εγώ θα φάω φιλέτο
ποιες φαπες ρε βλαροκακι,κοιτα κει με μπερδευτείς με τις ζωνες που φορας και ασε εμενα να σοδομιζω τον ψωνογερο από το σεφιλντ
τα 9000btu καλυπτουν 120 τμ,χαχαχαχαχα τι λες τρομαρα σου.εξαρτάται αν είναι 9000 btu το πολύ να καλύπτουν 120 τμ ...
και αυτά που έβαλες είναι κάτι παλιατσαρίες...
ΥΓ στο σπίτι μου στην Αθήνα τα κλιματιστικά τα ελέγχω από το κινητό μου τραλαλάκη .. δεν έχω σαβούρες των 250 ευρώ
τα 9000btu καλυπτουν 120 τμ,χαχαχαχαχα τι λες τρομαρα σου.
κλιματιστικο 9000 καλυπτει εως 30τμ,12000 45τμ 18000 60τμ
24000 100τμ.
και τι μας το λες ρε ψωναρα ότι τα ελεγχεις από το κινητο σου,σιγα το πραγμα
που να ξερει τα daikin ο αγγλετερος ρε τυπε.Μάλλον δεν ξέρεις τις μάρκες .... τα περισσότερα ήταν daikin .... δες στο σκρουτζ, αν έχει daikin ....
ακόμη και .... 9000btu !!!!!!!!!!!!! με .... 250 € !!!!!!!!!!!!!
[size=14pt] μέτρα ανακούφισης [/size]