δεν θα παει ετσιΜήπως θα ξαναβγει και ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία?
η συγκυβερνηση η κυβερνηση με μικρα κομματα
δεν θα παει ετσιΜήπως θα ξαναβγει και ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία?
δεν θα παει ετσι
η συγκυβερνηση η κυβερνηση με μικρα κομματα
Κανονικά θα πρεπε να χαν χορτάσει μύγες οι χαύτες και να τον είχαν στείλει πρώτο και αυτοδύναμο...εκτός βουλής, εκεί όπου ανήκει. Εκεί στα πεζοδρόμια, στα Εξάρχεια, εκεί στην φυσική του έδρα. :S :S :SΜήπως θα ξαναβγει και ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία?
και στο lockdown και με οτι συνεβει λιγο πιο πριν με την "θωρακισμενη υγεια"Για να σοβαρευτούμε λίγο, πέρα από συμπάθειες και εμπάθειες, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βασίζεις αυτή τη βεβαιότητά σου για εκλογές κατ αρχάς και για το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο, με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;
Σε αυτό βάζω και ένα αμάξι εγώ.
καθως επεισης και στον οικονομικο αρμαγεδονα που θα συμβει μολις τα μετρα τερματιστουν
ο λακης κατι ηξερε πριν για καμπανες το τονιζε μερες τωρα![]()
ο λάκης, για να δικαιολογήσει στον εαυτό του την μιζέρια και την αποτυχία του, ονειρεύεται οικονομική καταστροφή (σαν την αλεπού με την κομμένη ουρά)
ο λάκης, για να δικαιολογήσει στον εαυτό του την μιζέρια και την αποτυχία του, ονειρεύεται οικονομική καταστροφή (σαν την αλεπού με την κομμένη ουρά)
[size=12pt]Άρα αφου δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την δραχμή, πρέπει να υποστούμε μείωση των μισθών μας κατά 20-30%. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έπαιρνα αύξηση φέτος...[/size]
σκοπος είναι οι πολιτες να σταματησουν να πληρωνουν οσο διαρκει η καραντινα.Eντωμεταξυ οκ, η παραγωγη σταματησε. Απο εκει και περα δε καταστραφηκε ουτε παραγωγικο δυναμικο, ουτε ξοδευτηκαν χρηματα ασκοπα καπου, ουτε καταστραφηκαν πρωτες υλες.
Μειωθηκε ταυτοχρονα και συντονισμενα η ζητηση και η προσφορα. Δεν ειναι δυσκολο να αποκατασταθει- τεχνικα- η οικονομικη δραστηριοτητα.
και στο lockdown και με οτι συνεβει λιγο πιο πριν με την "θωρακισμενη υγεια"
καθως επεισης και στον οικονομικο αρμαγεδονα που θα συμβει μολις τα μετρα τερματιστουν
Οπότε μας λέτε, ότι θα πάνε κατευθείας στη μνημονιάρα, χωρίς να προηγηθούν εκλογές ;;;;;
ο λακης κατι ηξερε πριν για καμπανες το τονιζε μερες τωρα![]()
Ποιανού ο σκοπος?σκοπος είναι οι πολιτες να σταματησουν να πληρωνουν οσο διαρκει η καραντινα.
2ον θα δούμε τι θα είναι η "μνημονιάρα". Ακόμα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, δε μπορεί να ξέρεις εσύ.
Εσύ είσαι στον πάτο .Όλη σου τη ζωή.
Έχω πει πολλές φορές, όποιος θέλει να δούμε ποιός είναι αποτυχημένος, μηδενικό , ζητιάνος ...
ανεβάζει μια φωτογραφία τα λεφτά που έχει πάνω του .... και ανεβάζω και εγώ.
(ούτε 100€ δεν έχεις).