Και ποιός σε όρισε ρε βούρλο μαχητή των δρόμως για να εκπροσωπήσεις εμένα και το 99% των ανθρώπων. Αριστερέ του κώλου που δεν έχεις ζήσει δευτερόλεπτο σε μια χώρα με αριστερό - κομμουνιστικό καθεστώς να δεις τη γλύκα. Αριστεροί του κώλου και του πληκτρολογίου. Να σε δω βρε καραγκιόζη να τρέμει ο κώλος σου από την παρακολούθηση των υπηρεσιών του καθεστώτος και να χέζεσαι επάνω σου αριστερέ μαλάκα. Μάθατε όλοι την καραμέλα ζώντας, μεγαλώνοντας και δημιουργόντας με τις δεξιές κυβερνήσεις. Για να σε δω βρε καραγκιόζη να έβγαινες στην Alexanderplatz και να έλεγες πως δεν συμφωνείς με μια απόφαση του κόμματος. Στα βάθη των ουραλίων θα βρισκόσουν για διακοπές διαρκείας.
Δεν θέλουμε ρε μαλακισμένα αριστερούλια να μάχεστε για εμάς. Άντε μια βόλτα στον Περισσό να σε χαϊδέψει η Αλέκα και η Λιάνα...
δεν εχω καμια δουλεια με τον περισσο μπορε.
εγω είμαι αριστερος ριζοσπάστης και συριζαιος.
αν δεν υπήρχαμε εμεις να κανουμε αγωνες εσας θα σας εβαζαν τα δυο ποδια σε ένα παππουτσι και θα λεγατε ευχαριστω.
οι συντροφοι στη μυτιληνη προ ενός μηνα εξοστρακισαν τους ματαδες με τη βοηθεια των ντοπιων.
ετσι η κυβερνηση δεν προχωρησε σε επιταξη των ιδιωτικων περιουσιων των κατοικων για να φτιαξει χοτ σποτ και να υποβαθμισει τα νησια του β.αιγαιου.
αν δεν είμασταν εμεις ολοι αυτοι οι κατοικοι θα εχαναν την περιουσια τους και θα υποβαθμιζαν τη περιοχη τους.
εσυ μπορε κατσε μεσα στο καβουκι σου και ασε εμας να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα του απλου κοσμακη.