alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ποια λεφτα του κοσμακη εφαγε το Μεγκα?αυτο και αν ειχε φαει τα λεφτα του κοσμακη.
Ποια λεφτα του κοσμακη εφαγε το Μεγκα?αυτο και αν ειχε φαει τα λεφτα του κοσμακη.
Ταλας ειναι ο ταλαιπωροςρε που είναι ο καπηταλας να τον παω καροτσακι.
καπη=γερος
ταλας=φτωχος
ααα και για να μην ξεχάσω
σωστο,ο φτωχος είναι πενηςΤαλας ειναι ο ταλαιπωρος
των εργαζομενων του ρε φιλτατε.Ποια λεφτα του κοσμακη εφαγε το Μεγκα?
Πάει ο Λαβίδας...Τιποτα δε θα μου στείλεις γιατί είναι ξεκάθαρο ότι αγνοείς βασικά πράγματα. Η μόνη που διαπραγματεύεται είναι η Λαβιφάρμ. Και αυτή ούτε καν στις φαρμακευτικές. Στα είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.
Εσύ συνέχισε να μας αραδιάζεις παραμύθια. Και συνωμοσίες για μίζες κάτω από το τραπέζι. Πες μας και για πακέτα μετοχών που αλλάζουν χέρια προσυνεδριακά.
Σου έγραψα και στο άλλο ότι μάλλον έχεις κολλήσει πορνοϊόΠαράθεση από: alex71 (σήμερα στις 22:00)
Για να μιλησουμε λιγο σοβαρα.
Δεν εχεις καποιες "φιλες" που ειναι διαθεσιμες για παιχνιδι ανα πασα στιγμη? Αν ξεπερασεις το προβλημα της μετακινησης, ειναι παντα μια επιλογη.
Επιπλεον να σου πω οτι τωρα με τους περιορισμους στην μετακινηση, με θυμηθηκαν διάφορες παλιες γνωριμιες και μου στελνουν μηνυματα.
Αρα μαλλον η τωρινη κατασταση προσφερεται για "αναθερμανση" παλιων καταστασεων και το να ψαχνεις παρανομο στουντιακι ειναι μαλλον περιττο
τη γοητεια του στουντιο και του μπουρδελου δεν την εχουν φιλτατε.
εγω αυτή τη φαση εχω βρει γκομενα διαθεσιμη αλλα δεν τρελενομαι να παω.
περιμενω πως και πως να ανοιξουν τα μπουρδελα και τα στουντιο να παω,δε τη συγκεκριμενη ουτε που θα τις στελνω μετα,την εχω μονο για μπαλαντέρ αν αγανακτησω που δεν θα ανοιξουν τα μπουρδελα.
η απαξιωση στις γκομενες που κυκλοφορουν.
Δεν παίζουν οι Αμερικάνοι με αυτά.Πάει ο Λαβίδας...
μωρη λερα σκυψε εκει να ικανοποιήσεις τον χασαν τωρα και ασε τι κανω εγω.Πάλι εδώ τριγυρνάς μωρή ζητιάνα της πούτσας; Δε χόρτασες στραπόνιασμα από την αφέντρα πάλι;
ασε ρε καπηταλα που θα μας πει ότι ο τσιορδας είναι ευγενης,εξυπηρετει τα συμφεροντα της κυβερνησης και μονο,λειτουργει περισσοτερο ως πολιτικος για να σπειρει τον κινδυνο παρα ως επιστήμονας,μην ακουτε της ιατρικες θεσεις που παιρνει δημοσιως,αυτα είναι αναγνώσματα σερβιρισμένα από τον ΠΟΥ και οπου αλλου μπορουν να βρουν πηγες οι γραμματεις του.ααα και για να μην ξεχάσω
ασε ρε καπηταλα που θα μας πει ότι ο τσιορδας είναι ευγενης,εξυπηρετει τα συμφεροντα της κυβερνησης και μονο,λειτουργει περισσοτερο ως πολιτικος για να σπειρει τον κινδυνο παρα ως επιστήμονας,μην ακουτε της ιατρικες θεσεις που παιρνει δημοσιως,αυτα είναι αναγνώσματα σερβιρισμένα από τον ΠΟΥ και οπου αλλου μπορουν να βρουν πηγες οι γραμματεις του.
ξυπνηστε από το ληθαργο και αφήστε το καναπε και τη παντοφλα.
ο ελληνας μπαινει ευκολα σε καλουπι και χωρις βουρδουλα,ενω εδώ στη βραζιλια ουσιαστικα δεν δαμάζονται.
άλλη κουλτουρα άλλη παιδεια άλλο παθος και ενεργεια.
γενικα σαν λαος εχουμε κοτεψει δεν αντιδραμε,μας κανουν πιονια και λεμε ευχαριστω.
η πλυση εγκεφαλου ξεκιναει από την οικογεενεια και κυριως από το σχολειο που θελει από μικρους να μας βαλει σε μια πειθαρχια,μια ταξη,και υπακοή με αποτέλεσμα μεγαλωνοντας να εχουμε γαλουχηθεί στο να ειμαστε πιονια-κοτες.
δυο μερες εχω στειλει μονο ρε στεκα.οταν βαριέμαι να κρυβομαι από τα στενα στελνω
εξαλλου εχω σκυλι τωρα για ξεκαρφωμα.
ρε που είναι ο καπηταλας να τον παω καροτσακι.
καπη=γερος
ταλας=φτωχος
σωστο,ο φτωχος είναι πενης
ασε ρε καπηταλα που θα μας πει ότι ο τσιορδας είναι ευγενης,εξυπηρετει τα συμφεροντα της κυβερνησης και μονο,λειτουργει περισσοτερο ως πολιτικος για να σπειρει τον κινδυνο παρα ως επιστήμονας,μην ακουτε της ιατρικες θεσεις που παιρνει δημοσιως,αυτα είναι αναγνώσματα σερβιρισμένα από τον ΠΟΥ και οπου αλλου μπορουν να βρουν πηγες οι γραμματεις του.
ξυπνηστε από το ληθαργο και αφήστε το καναπε και τη παντοφλα.
εμ βεβαια δεν έχει ο άνθρωπος πτυχίο από το ΑΤΕΙ Ανω Αγουλινίτσας για να είναι επιστήμων
τι λες ρε ανθρώπινο σκουπίδι γαμώ την παναγία σου και τον θεό σου ?