jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
θες να σου μετρησω τα πα'ι'δια να δεις ότι ξερω?Εσύ ξέρεις να μετράς μωρή αλβανολούγκρα ή μήπως ούτε αριθμητική σας μάθαιναν στο δημοτικό στους Αγίους Σαράντα;
θες να σου μετρησω τα πα'ι'δια να δεις ότι ξερω?Εσύ ξέρεις να μετράς μωρή αλβανολούγκρα ή μήπως ούτε αριθμητική σας μάθαιναν στο δημοτικό στους Αγίους Σαράντα;
μεγαλη ασχολια εχεις με μενα ρε σεβαλιε να δεις που μενω.Οχι. Με την Κασιανη ασχολουμαι τυπε, με σενα ας ασχοληθουν αλλοι.
αυτό θα το κανω σ σενα μιας και ο σουδανος μου ειπε ότι επιασε το πατο σου.Μέτρα πρώτα πόσους πόντους δονητή χωράει η αβυσσαλέα κωλοτρυπίδα σου μωρή ξεσκισμένη αδερφή του ελέους.
σου φυγε ο ποντος από το καλσον μωρη πξουλαΆντε μάθε γραμματική και συντακτικό ρε αλβανικό ζωντόβολο μη βρεθείς δεμένος χειροπόδαρα στο δρόμο για τη Χιμάρα.
μ αρεσει η ειλικρινια σουΣτ'αρχίδια που δεν εχω ζαν κλωντ.
σε συμπλοκή μαλακα μου πριν χρονια ειχα δωσει κλωτσια σ ένα που επεσε κατω με φουρλα.Κοίτα τα δικά σου χάλια μωρή αλβανολούγκρα που το παίζεις γαμιάς και επαναστάτης αλλά μόλις δεις μπάτσο κλάνεις μέντες και αρχίζεις το κλαψούρισμα.
καλά λέει ο λάκης,
όλοι θα πάθουμε καρκίνο
Ειναι πραγματι πολυ καλη για γινει αληθινη.![]()
.. Να μια καλή πρόταση λατρεμένοι μου κύριοι Η φετινή επιχορήγηση των κομμάτων να δοθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
![]()
.. Να μια καλή πρόταση λατρεμένοι μου κύριοι Η φετινή επιχορήγηση των κομμάτων να δοθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Άλλα δύο θύματα των πολιτικάντηδων.
Πέθαναν επειδή έχουν ακριβό το πετρέλαιο θέρμανσης.
Οι νεκροί από σόμπες, τζάκια και μαγκάλια, είναι περισσότεροι από του νέου ιού.
Κανείς δεν λέει για αυτούς. Κανείς δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
Tι ειναι το πετρελαιο θερμανσης? Ακριβο?Άλλα δύο θύματα των πολιτικάντηδων.
Πέθαναν επειδή έχουν ακριβό το πετρέλαιο θέρμανσης.
Οι νεκροί από σόμπες, τζάκια και μαγκάλια, είναι περισσότεροι από του νέου ιού.
Κανείς δεν λέει για αυτούς. Κανείς δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
Τι ειναι "τουριστική σαιζον"?Λέτε να χαθεί όλη η τουριστική σαιζόν?
Ποια ειναι η γνωμη σου?
Θα μεινει τιποτα ορθιο στην ελλάδα?
Λέτε να χαθεί όλη η τουριστική σαιζόν?
ΓκουγκλαρεΤι ειναι "τουριστική σαιζον"?
Ο απόλυτος τι έγινε τύπε;Παριστάνει ότι είναι ο Απόλυτος
αλλά ΔΕΝ είναι