company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.656
- Πόντοι
- 31.558
μπορεί ή θέλει χέρι βοήθειας φίλε μου ?Πράγματι, αυτός εκλέχθηκε, αυτός ας οδηγήσει.
μπορεί ή θέλει χέρι βοήθειας φίλε μου ?Πράγματι, αυτός εκλέχθηκε, αυτός ας οδηγήσει.
Δεν κάνω διόλου λάθος.
Ο Ελληνας εδωσε 44% στον ΓΑΠ επειδη εταξε αυξησεις 2%. Και μην μου πεις οτι το 2009 ηταν ο κοσμος εξαθλιωμενος και ηθελε να παρει ανασα.
Και το 2015 εδωσε την κυβερνηση σε ενα ζαβο που εταζε τα παντα εν μεσω κρισης.
Αρα κανενα λαθος.
Ο Ελληνας θελει ΛΕΦΤΑ και ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ χωρις να κανει ΤΙΠΟΤΑ.
Εγινα σαφης?
Τωρα αυτα τα εξειδικευμενα που αναφερεις, τα καταλαβαινουμε μονο μεταξυ μας λογω ιδιοτητας.
Αφορουν και συγκινουν ελαχιστους.
μπορεί ή θέλει χέρι βοήθειας φίλε μου ?
Λες βλακείες .... το μέλλον της ΕΕ δεν είναι η βιομηχανική - βιοτεχνική παραγωγή ουτε η γεωργία. Μονο ο τομέας υπηρεσιων με έμφαση στην τεχνολογία (ΙΤ) - innovation - R&D - Project Management - General Management - Guidance consulting και παέι λέγοντας.
Οσο για εργασιες πρωτογεη τομέα θα κάνουμε ρηση των μεταναστών οι οποιοι πρπει ναναι αναλωσιμοι - χαμηλού κόστους - επαρκώς ανανεώσημοι στην πορεία του χρόνου. Όλα τ' αλλα είναι ουτοπιες και ψεμματα.
Οσο για το υψηλό ποσοστό ανέργων εντόπιων αυτο ειναι φυσικο επακόλουθο και θα συνεχισθεί σε ενα θεμιτό επίπεδο.
δεν τα "καταλαβαίνω" τύπε όλα αυτά που γράφεις... αν βγάλουν την χώρα από το Ε.Ε. μαύρο φίδι που τους έφαγε!Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωκοπήσει η Ελλάδα, δε θα αφήσουν ΗΠΑ και Ρωσία να δημιουργηθεί μια άλλη εστία έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο. Εξάλλου, ένα πιθανό Grexit θα σημάνει κατάρρευση του ευρώ. Πχ οι Κινέζοι έχουν τεράστια αποθεματικά σε ευρώ, τα οποία μετά από μια πιθανή ελληνική πτώχευση να επιθυμήσουν να τα ξεφορτωθούν, κατι το οποίο δε θα ήθελε με τίποτα η Γερμανία.
εεεεεεε
οοοοοοοο
παρτε τον μπαρουφα
και φυγετε απο δω
ΟΥΣΤ
Δεν κάνω διόλου λάθος.
Ο Ελληνας εδωσε 44% στον ΓΑΠ επειδη εταξε αυξησεις 2%.
Εγω παλι, προτιμω να κατηγορω τους τωρινούς για προσπαθεια δόλιας χρεωκοπίας.Ιδού, λοιπόν, η αιτία της προσέγγισής σου. Ο εκλεκτικισμός. Εμείς καταλαβαίνουμε, οι άλλοι είναι ζώα. Δεν είναι έτσι το πράγμα. Προσωπικά, η συγκεκριμένη πολιτική με έχει οδηγήσει σε απώλεια αξιοπρέπειας. Εργάζομαι σαν τρελλός και ό,τι βγάζω πηγαίνει στην καταβολή φορολογικών υποχρέωσεων, βλέπεις δεν φοροδιαφεύγω από πεποίθηση. Λοιπόν, προτιμώ να τελειώνω με όλο αυτό το γερμανικό παραμύθι, πίστεψε με τους ξέρω καλά, και ναι πτώχευση. Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει πτωχεύει. Αυτά λέει το πτωχευτικό δίκαιο. Και μάλιστα εισάγει και ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου (βλ. Κυβέρνηση), όταν δεν κηρύσσει πτώχευση.
Κατ' ακολουθία, πτώχευση φίλε μου. Νομιμότητα και όχι μετακύλιση του προβλήματος στις 10 επόμενες γενεές.
Ποιο προτζεκτ μανατζμεντ και πουτσες μπλε, ρε παληκαρι? Εδω λεμε τη βγαζουμε δε τη βγαζουμε σα χωρα. Χωραφι και τορνος πρεπει να παρει μπρος. Φαε εσυ προτζεκτ μανατζμεντ αυριο μεθαυριο
Γιατι, δοθηκαν? Αυτο ειναι το ζητουμενο?ελα ρε
εκτροχιαστηκε ο προυπολογισμος με το 2%
χαχαχαχαχαχα
Δηλαδη οσο πιο πολλους απασχολεις, τοσο λιγοτερο φορο να πληρωνεις?Τι θα λέγατε για 10% < φορολόγηση επιχειρήσεων κλιμακωτά ανάλογα με τον αριθμό υπαλλήλων που απασχολούν;
Δηλαδη οσο πιο πολλους απασχολεις, τοσο λιγοτερο φορο να πληρωνεις?
Καλο.
Θα πληρωνουν λιγοτερο φορο οι πολυεθνικες σε σχεση με το ψιλικατζιδικο.
στους πιρφορους και τους δικηγορους πρεπει να μπει φορος 99% τυπε για να σωθει η χωραΤι θα λέγατε για 10% < φορολόγηση επιχειρήσεων κλιμακωτά ανάλογα με τον αριθμό υπαλλήλων που απασχολούν;
Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Σταθάκης τώρα στο mega πάμε σε χρεοκοπία...
η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...
΄
Γιατι, δοθηκαν? Αυτο ειναι το ζητουμενο?
στους πιρφορους και τους δικηγορους πρεπει να μπει φορος 99% τυπε για να σωθει η χωρα
Η Θεσσαλονίκη έτοιμη να διαπραγματευθεί. Σε υψηλό όμως επίπεδο.
αυτά τα παρατράγουδα ψηφίζουν τσύριζα και διαμορφώνουν την ζωή μου....