Ο Συριζα, ο οποιος ειναι ταυτισμενος με την φτηνη αντιπολιτευση και μαλιστα σε εποχες που η χωρα βούλιαζε, δεν δικαιουται να ομιλει.
Επιπλεον, σε κανεναν δεν κάνετε χάρη που δεν κανετε τωρα "φτηνη αντιπολιτευση" παρα μονο στον εαυτο σας. Αν το τολμούσατε, θα εξαγριωνατε τον κοσμο που ηδη σας εχει φτυσει πριν 8 μηνες και θα ψαχνατε την ψηφο σας.
Αρα μην μου λες εμενα για "υπευθυνοτητες". Κίνηση επιβίωσης του κομματος ειναι.
αν ο συριζα τωρα εκανε σκληρη αντιπολιτευση εκμεταλλευομενος την περισταση αυτή θα δημιουργιοταν στη χωρα εθνικος διχασμος.
το να κλεινετε το κοσμο μεσα και να εφαρμόζετε τις επιταξεις τα προστιμα και οτιδήποτε φοβικο θα σας ερθει μπούμερανγκ.
τα προβλήματα θα εμφανιστουν μετα το περας των 2 εβδομάδων οπου θα αρχισει ο κοσμος να αγανακτεί.
το ότι εχετε μαζι σας τα μιντια και ασκείτε κυβερνητικη πλυση εγκεφαλου από εκει μην νομιζετε ότι θα μπορέσετε να ελέγξετε την πλειοψηφια.
καμουφλαριστήκατε και κρυφτηκατε πισω από ένα μειζων και επικαιρω θεμα για να εφαρμοσετε την πολιτικη σας.
τι παει να πει ότι απαγορευετε η συναθροιση ανω των 10 ατομων,αν είναι 5 δεν θα κολλησουν κορονοιο,η φοβαστε ότι θα αρχισουν σιγα σιγα οι πορειες και οι διαδηλώσεις.
εχω στειλει μειλ στο isiriza και εχω εκφρασει την δυσαρεσκεια μου περι αυτου.
ελπιζω να ακουστω και να αρχιζει ο συριζα να αντιδρα.