jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
σοβαρο επιχειρημα τσιρακιΣΚάσε λαμόγιο, λούγκρα, απατεώνα.
σοβαρο επιχειρημα τσιρακιΣΚάσε λαμόγιο, λούγκρα, απατεώνα.
αφου συμφωνεις με τον τυπο που ειπε 8 γιγα γιατι διαφωνεις μαζι μου που ειπα και εγω 8 γιγα?Συμφωνώ, αν μεινεις σε ένα λειτουργικό. Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, και σταματάω εδώ
Αναφερόμουν στο μανταμ, όχι σε σένα.
Εντελως ακυρο ποστ.Γιατί εσύ ντράπηκες που έκανες αντιπολίτευση για τις πλυμήρες στη Μάνδρα και για τη φωτιά στο Μάτι;
Παραλήρημα...
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έδειξε καλά αντανακλαστικά και οργάνωση για τα δεδομένα αυτού που λέμε ελληνικό κράτος. Όταν ανέστειλε τα καρναβάλια πολλοί κάνανε κριτική ότι ήταν υπερβολικό. Και τα σχολεία έκλεισαν πιο νωρίς από άλλες προοδευμένες και οργανωμένες χώρες. Όπως καλά αντανακλαστικά έδειξε στο θέμα με τον Έβρο.
Τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες.
Μου πηρε λιγα λεπτα να καταλαβω, αλλά να υποθεσω οτι το "θα λησμονουμε" εννοεις "θα αναπολούμε"?ειχα πει τον ιουλιο του 2019 θα λησμονούμε την τετραετια που κυβερνουσε ο συριζα και για μια ακομη φορα βγηκα αληθινος.
Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει. Κανείς δεν θέλει να θυμάται τον συριζα κυβέρνηση.Μου πηρε λιγα λεπτα να καταλαβω, αλλά να υποθεσω οτι το "θα λησμονουμε" εννοεις "θα αναπολούμε"?
Σωστός. Όλοι διαχειριστές είναιΤι σας κανει να πιστευετε οτι κυβερνα τη χ χωρα ο χ πρωθυπουργος;
Μια και με τιμας με το ενδιαφερον σου για την αποψη μου, νιωθω την αναγκη να λαβω θεση.Άλεξ71 εσύ τι λες; Μπορούμε να έχουμε τη γνώμη σου;
Εννοείται ότι έχεις και το δικαίωμα να μην πάρεις θέση.
ο ιος είναι παγκόσμιας διαδοσης αλλα εμεις η μικρη ελλαδα των 10.5 εκ ειμαστε 21 στη καταταξη του κορονοιου.Εντελως ακυρο ποστ.
Συγκρινεις καταστροφες με δεδομενες ευθυνες αξιωματουχων του κρατους, που μαλιστα ερευνα η δικαιοσυνη, με εναν ιο παγκοσμιας διαδοσης.
Ειπαμε να εισαι Συριζα, αλλά οχι και τοσο πολυ
εφόσον τώρα έχουμε ευρώ μιλάω σε ευρώ ... 2.100.000 σε δραχμούλες έπαιρνα τραλαλάκη...
ΥΓ και δεν είχα ανάγκη να φτιάχνω μασέλες για να μου κάνουν σέρβις το γκολφ της εικοσιπενταετίας
Συμφωνω απολυτα, ειμαι υπερ της προκηρυξης εκλογων.αν εχει εστω λιγη τσιπα ο κουλης πρεπει το φθινοπωρο να κυρηξει εκλογες,δεν το εχει δεν το βλέπετε,μας εχει βουλιαξει,οτι καταφερε και εχτισε ο συριζα μεσα σε 4 χρονια το διαλυσε μεσα σε 8 μηνες.
Εσενα τι σε κάνει να πιστευεις οτι συμβαινει το αντιθετο?Τι σας κανει να πιστευετε οτι κυβερνα τη χ χωρα ο χ πρωθυπουργος;
Γι αυτο καταντήσαμε εδω που είμαστε. Αν εσυ που επαιρνες 2.100.000 δεν ξέρεις οτι είναι πάνω από 6000 ευρώ...
εσυ δεν θες τυπε γιατι σε στριμωξε ο συριζα,η φτωχολογιά εφαγε ψωμακι όμως.Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει. Κανείς δεν θέλει να θυμάται τον συριζα κυβέρνηση.
Εσενα τι σε κάνει να πιστευεις οτι συμβαινει το αντιθετο?
Ε, μεινε κι εσυΑστο, εισαι σε αλλη συχνοτητα, μεινε σε αυτα που πιστευεις.