τι πας να τα συγκρινεις σε boot και σε κωδικα?
Τι εννοείς να συγκρίνει "κώδικα"; Για εξήγησε αναλυτικά
τι πας να τα συγκρινεις σε boot και σε κωδικα?
αντε ρε θα συγκρινεις την γριπη τυπου Α με τον κορονοιο που ο κορονοιος είναι 5 φορες πιο θανατηφόρος.
ποια θεσουλα ρε κλωνε,εγω εχω κανει μπιζνα με εισαγωγή αμαξιωντι ειναι το/η συριζα; Δεν άλλαξε όνομα ακόμα σε πασοκ;
Δε σου ειπα να μη γράφεις μαλακείες; Τι ανοησίες είναι αυτές; Περιμένεις απάντηση σε αυτή την επιστημονική φαντασία;
Τι αμόρφωτο σκουπίδι είσαι εσυ. Καταλαβαίνω τώρα γιατί σέρνεσαι πίσω απο κάθε γύφτο πολιτικό, στόχος ειναι η θεσουλα. Μάθε απο το νικολιό που έγινε παράσιτο περιοπής
αυτά που κοινοποιεις ρε τυπακι τα εχω διαβασειΕν τω μεταξύ είναι 20 φορές πιο θανατηφόρος αλλά να είχαμε να λέγαμε:
αυτά που κοινοποιεις ρε τυπακι τα εχω διαβασει
θα έμπαιναν σε υποχρεωτικη απομονωση 14 ημερων, ας πουμε αντιστοιχο χοτ σποτ ειδικα διαμορφωμενο για ατομα σε καραντιναεγινες και γιατρός επιδημιολόγος μωρή κασσιανή ?
ηλίθια πως θα κλείσει τις πύλες εισόδου όταν στις χώρες αυτές υπήρχαν έλληνες που θέλανε να επιστρέψουνε.. ?
θα έμπαιναν σε υποχρεωτικη απομονωση 14 ημερων, ας πουμε αντιστοιχο χοτ σποτ ειδικα διαμορφωμενο για ατομα σε καραντινα
Εκτός απο ειδικός σε θέματα οικονομίας, τεχνολογίας και υπολογιστών, ο μανταμ είναι ειδικός ΚΑΙ στον ιο
Μαλάκας περιοπης βαρετός ακόμα και για καφενείο
ρε μουνοκλωνε σε θεματα διοικησης δεν κανουν ολοι να το ξερεις αυτό.Εκτός απο ειδικός σε θέματα οικονομίας, τεχνολογίας και υπολογιστών, ο μανταμ είναι ειδικός ΚΑΙ στον ιο
Μαλάκας περιοπης βαρετός ακόμα και για καφενείο
ο τραμπ τι εκανε στην ευρωπη από χθες αγγλετερε?καμμιά χώρα βρε μαλάκα δεν έχει κλείσει τελείως τα σύνορα της ... και η οδηγία που δόθηκε σε όσους επιστρέφαν ήταν να κλειστούνε στα σπίτια τους αλλά σαν καλοί ελληναράδες την γράψανε στα παπάρια τους
γιατι ποιον εχεις ξεφτιλισει εσυ ρε καπιτο?αλήθεια που είναι το άλλο σκουπίδι ο νικολιός να τον ξεφτυλίσω και αυτόν ... ????
ο τραμπ τι εκανε στην ευρωπη από χθες αγγλετερε?
μιλα τωρα η θα κανεις μωκο.
είναι αλλα τα συμφεροντα για την αγγλετερα ρε αγγλετερε.από προχτές ... και αφησε ανοικτά τα σύνορα της γαι την ΑΓΓΛΙΑ η οποία δεν έχει πάρει κανένα απολύτως μέτρο για τον ιό... τόση ηλιθιότητα
είναι αλλα τα συμφεροντα για την αγγλετερα ρε αγγλετερε.
εξαλλου ειστε σε καλυτερη μοιρα από ιταλια γαλλια γερμανια
καμμιά χώρα βρε μαλάκα δεν έχει κλείσει τελείως τα σύνορα της ... και η οδηγία που δόθηκε σε όσους επιστρέφαν ήταν να κλειστούνε στα σπίτια τους αλλά σαν καλοί ελληναράδες την γράψανε στα παπάρια τους
Τον κραζουμε τον ζαν αλλα εχει ενα δικιο. Τσεχια και Πολωνια εκλεισαν τα συνορα για αλλοδαπους ( οχι για εμπορευματα). Και για πολιτες της χωρας τους μπαινουν ολοι υποχρεωτικα 14 μερες καραντινα, οσοι ερχονται απο εξωτερικο.
ρε μουνοκλωνε σε θεματα διοικησης δεν κανουν ολοι να το ξερεις αυτό.
εγω εχω σπουδασει διοικηση επιχειρήσεων και ασχολουμε συγκεκριμενα στον οικονομικο τομεα,τωρα σε θεματα αλλα αν εχω βασιμες πληροφοριες μπορω να σου βγαλω διοικητικο πλανο επισης με την συμβολή βεβαια και επιστημόνων του κλαδου.
αυτή είναι η επιστημη που εχω σπουδασει διοικηση