jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
ενας από τους καλυτερους οικονομολόγουςΣυμφωνώ. Δυο μέτριοι και αμόρφωτοι, ο ένας να συμβουλέυει τον άλλο για θέματα που αγνούν. Κατι σαν το βαρουφλάκι δηλαδή
ενας από τους καλυτερους οικονομολόγουςΣυμφωνώ. Δυο μέτριοι και αμόρφωτοι, ο ένας να συμβουλέυει τον άλλο για θέματα που αγνούν. Κατι σαν το βαρουφλάκι δηλαδή
ενας από τους καλυτερους οικονομολόγους
με το αν δεν ζουμερε 703 αυτό που σε καιει εσενα είναι να κανω αντιλογο με τον καππα για να μετρήσουμε κατά ποσο αριστερος είναι ο τσιπρας?
εγω ανηκω στην αριστερη πτερυγα του συριζα 703 εγω στις εκλογες τον σεπτερμβρη του 15 ψηφιζα λαφαζανη και εβριζα τον τσιπρα για την υποτακτικη επιλογή του τοτε.θα με δικαιωνε όταν θα τηρουσε τοτε το δημοψήφισμα εφόσον δεν το τηρησε ψηφο δεν πηρε τοτε από μενα,αλλα περυσι βλέποντας να ερχεται η λαιλαπα της νδ και εφόσον ο λαφαζανης ηταν δεδομενο εκτος βουλης στραφηκα παλι πισω στη παλια γειτονια με την απογοητευση ακομα να υπαρχει από τοτε.
εσυ νομιζεις ότι είμαι κεντρώος συριζαιος,εγω σου λεω όμως ότι είμαι αριστερότερος στυλ λαφαζανη λαπαβιτσα και στρατουλη.
ο καπιταλισμος που λες ότι εφαρμοσε ηταν καθαρα η τηρηση του 3 μνημονίου γι αυτο φωναζα τοτε και ελεγα θα μας βαφτισουν πασοκους αν το τηρήσουμε και επεσα μεσα τοτε.
όταν το 65% του λαου είναι μικρομεσαίοι οι οποιοι αυτοι βογγιζαν με τα μνημονια μια κυβερνηση η οποια θα δικαιωνε αυτους ηταν ο συριζα αν εφαρμοζε την αντισταση στα αρπαχτικα της ευρωπης και του ΔΝΤ.
η εξοδος από την εε θα ισορροπουσε πολλα πραγματα στη χωρα.
αρχικα θα εφαρμοζοταν ο σοσιαλισμος η σωστη ανακατανομή του πλουτου και η κοινωνικη πολιτικη.με αυτά τα μετρα στις εκλογες του 2019 ο συριζα θα εβγαινε με 50%
η νδ κυβερνηση των ιδιωτικοποιήσεων γιατι δεν παιρνει την αποφαση?
τι τα θελει?
ενας από τους καλυτερους οικονομολόγους
εγω επρεπε να ημουν συμβουλος του τσιπρα τυπε αλλα καποιοι συμβουλοι του είναι κατι χαρτογιακάδες πανεπιστημιακοι οι οποιοι δεν εχουν σχεση με την αριστερα.
αν ειχε τους καταλληλους συμβουλους και εμπειρογνώμονες θα ηταν κυβερνηση τωρα.
Αν αναφέρεσαι στο βαρουκλάκο φοβάμαι οτι η πράξη απέδειξε οτι ήταν ένας μέτριος ψωνισμένος, που κόστισε στον Ελληνικό λαό δις, και που εξευτελίστηκε με τη "διαπραγμάτευση" όπου του πήραν τα σώβρακα άλλοι πιο έξυπνοι και πιο μορφωμένοι.
Αρα ταιριάζεις στο όλο πλαίσιο, και εσυ αμόρφωτος μέτριος είσαι με ψευδαισθήσεις
χαχαχαχαχα για πλακα το εγραψες?
ζημιογονες ελεγες,εγω ειπα είναι υγιεις τοτε κ παντα με τα επισημά στοιχεια του 2018,τωρα αν εσεις τα καταχρεωσετε δεν ξερω.
δεν σουφρωσα τιποτα,δεν μου δινε ο δημος την αδεια τοτε και εγω ειχα κανει ανοιγμα,θα καθομουν να περιμενα την γραφειοκρατια.
τη δουλεψα και εβγαζα τζιρο το καλοκαιρι 300 τη μερα κατω από 150 δεν επεφτα.
Ασε να παρει σειρα και κανας αλλος.Κασσιανή, φώτισέ μας με τις τεράστιες οικονομικές σου γνώσεις για την οικονομική υγεία των ΕΛΤΑ.
Επειδή μάλλον θα μας απαντήσεις με κανένα άρθρο της Αυγής, τα στοιχεία είναι από εδώ
Πήγε στην Αμερική και αντί να δουλέψει να βγάλει κάνα φράγκο κυκλοφορούσε τα βράδια στα γκέτο των μαύρων με μίνι και ψηλοτάκουνα και τους παρακάλαγε να του γρασάρουν τη ροδέλα.
εμεις οι αριστεροι μεταξι μας εχουμε καποιες ιδεολογικες διαφορες αλλα ποτε δεν φτανουμε στο σταδιο του εμφυλιου.
παντοτε ψάχνουμε να βρουμε μια μεση λυση για να συνεχισουμε.
το ότι ο τσιπρας δεν είναι τοσο αριστερος το λεω και εγω,δεν το λεει μονο ο καππα,ο τσιπρας από τοτε που βγηκε στην εξουσια επρεπε να εκπροσωπησει και την πιο κεντρωα πτερυγα του συριζα.
αν δεν εκπροσωπησει κομμα την κεντρωα πτερυγα χανει ψηφους ειτε είναι ο συριζα ειτε είναι η νδ.
όταν ο συριζα στο μακεδονικο δεν εκπροσωπισε τη κεντρωα πτερυγα,την γνωμη των πολλων,τοτε ηρθε και το πολιτικο κοστος και αυτό το εμαθε καλα.
εγω ημουν υπερ της συμφωνιας των πρεσπων ως πιο αριστερος.
εμενα με χαροποιησε αλλα πολλους κεντρώους όχι.
εγω σεβομε τη γνωμη των αριστερων συντροφων μου και ποτε δεν θα ερθω σε αντιλογο εδώ δημοσια με το βαγκον τον καπα η τον νικολιο κλπ.
σκοπος μου είναι να ερχομαι μονο σε αντιλογο με νδ και κατι ληγμένους πασοκους μονο.
εχθρος του συριζα είναι η νδ και το κιναλ τα αλλα κομματα δεν πρεπει καν να τα στοχοποιηουμε γιατι μελλοντικα θα ζητήσουμε συμμαχιες.π.χ το μερα25 στο μελλον θα ηταν καλο να μπει σε μια συγκυβερνηση με το συριζα
τι φταίω εγώ αν ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα στο επάγγελμα μου να έχω στην εταιρεία δύο ακριβές φωτογραφικές μηχανές και τέσσερα λάπτοπ τελευταίας τεχνολογίας για τα οποία μου δίνει το δικαίωμα να τα ανανεώνω κάθε 18 μήνες (πούλημα τα παλιά και αγορά καινούργιων) ... οπότε λάπτοπ που αγόρασα πριν από ενάμιση χρόνο 1400 λίρες + 280 λίρες ΦΠΑ το πουλάω σήμερα 50 λίρες (στην γυναίκα μου ή στον γιό μου ή στην κόρη μου) κόβοντας του απόδειξη 50 λίρες + 10 λίρες ΦΠΑ ο οποίος το πουλάει στην ελεύθερη αγορά σαν ιδιώτης για 1300 λίρες ? απλά κόλπα παίκτη μου... και καπάκι αγοράζω από την Dell ένα καινούργιο που κάνει 1600 λίρες + 320 λίρες ΦΠΑ τα οποία φυσικά εκπίπτω από τα έσοδα
Ρε γέρο .... δεν έχεις αμάξι ... ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ;;;;;;;
Πάρε ένα σοβαρό μηχάνημα στα τελευταία σου .....
σαν ιατρός του ΙΚΑ με λαπτοπ .....
Δες τι pc έχουν οι μάγκες και όχι οι πεθαμένοι ..........
https://[URL unfurl="true"]www.xtremegaminerd.com/wp-content/uploads/2017/12/Cooler-Master-C700P-vs-Cosmos-II-compatibility.png[/img[/URL]]
mobile επεξεργαστές του κώλου που σέρνονται .....
πάρε ένα σοβαρό pc που θα ανοίγεις νέα ταμπς για 2 βδομάδες και δεν θα καταλαβαίνει χρηστό .......
[img]https://valid.x86.fr/cache/screenshot/syibep.png
Μου θύμησες άλλο κωμικό εδώ μέσα , που το 2019 ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ MAC ALL IN ONE
ΜΕ ... ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ i7-4790 Non K !!!!!!!!!!
Αδελφίστικα πράματα δηλαδή ....
Τέτοιο είχα το 2014 , σε desktop έκδοση φυσικά , την K έκδοση φυσικά ....
και στα 4.8GHz .........
και δεν μου λες αν θέλω να πάω σε άλλον πελάτη θα πάρω μαζί μου μεταφορική εταιρεία ρε βλάκα?
και πόσο κάνει το καφεκούτι σου ρε παίκτη... γιατί το surface pro 6 που έχω τιμάται 1700 λίρες (πλέον ΦΠΑ) στo coniguration που το πήρα και είναι 980 γραμμάρια (με το bluetooth πληκτρολόγιο)...
το καφεκούτι σου δεν κάνει πάνω από 1000 λίρες σε οποιαδήποτε σύνθεση ... ακόμη και τα Dell με βαρβάτες συνθέσεις (32GB RAM, 1TB SSD κλπ) πιάνουν το πολύ δύο χιλιάρικα τιμή καταλόγου
Ρε βλήμα ....
τροφοδοτικό και κουτί (άνευ περιεχομένου) κάνουν γύρω στο χιλιάρικο .....
ο επεξεργαστής κάνει 600€ και μνήμες έχω 64gb .....
αλλά η μαγκιά είναι ότι ενώ τη μαλακία σου την αλλάζεις ολόκληρη , εγώ πουλάω μητρική μνήμες και επεξεργαστή
βάζω καινούργια και το μηχάνημα παραμένει εξωτερικά το ίδιο , αλλά έχει πάντα κορυφαία τεχνολογία
σε 2-3 μήνες θα φύγει ο 9900K
και θα μπει ο 10900Κ
πριν 2.5 χρόνια, είχα 7700Κ ...
πιο πριν τον 4790Κ
μέχρι να κάνει μπουτ η παπαριά σου, το δικό μου έχει ανοίξει , σου στέλνω φιλάκια , το κλείνω και φεύγω από το μηχάνημα !
2 κιλά είναι μόνο το τροφοδοτικό , που είναι κανά κιλοβάτ !
ρε 703 αυτό που σε καιει εσενα είναι να κανω αντιλογο με τον καππα για να μετρήσουμε κατά ποσο αριστερος είναι ο τσιπρας?
εγω ανηκω στην αριστερη πτερυγα του συριζα 703 εγω στις εκλογες τον σεπτερμβρη του 15 ψηφιζα λαφαζανη και εβριζα τον τσιπρα για την υποτακτικη επιλογή του τοτε.θα με δικαιωνε όταν θα τηρουσε τοτε το δημοψήφισμα εφόσον δεν το τηρησε ψηφο δεν πηρε τοτε από μενα,αλλα περυσι βλέποντας να ερχεται η λαιλαπα της νδ και εφόσον ο λαφαζανης ηταν δεδομενο εκτος βουλης στραφηκα παλι πισω στη παλια γειτονια με την απογοητευση ακομα να υπαρχει από τοτε.
εσυ νομιζεις ότι είμαι κεντρώος συριζαιος,εγω σου λεω όμως ότι είμαι αριστερότερος στυλ λαφαζανη λαπαβιτσα και στρατουλη.
ο καπιταλισμος που λες ότι εφαρμοσε ηταν καθαρα η τηρηση του 3 μνημονίου γι αυτο φωναζα τοτε και ελεγα θα μας βαφτισουν πασοκους αν το τηρήσουμε και επεσα μεσα τοτε.
όταν το 65% του λαου είναι μικρομεσαίοι οι οποιοι αυτοι βογγιζαν με τα μνημονια μια κυβερνηση η οποια θα δικαιωνε αυτους ηταν ο συριζα αν εφαρμοζε την αντισταση στα αρπαχτικα της ευρωπης και του ΔΝΤ.
η εξοδος από την εε θα ισορροπουσε πολλα πραγματα στη χωρα.
αρχικα θα εφαρμοζοταν ο σοσιαλισμος η σωστη ανακατανομή του πλουτου και η κοινωνικη πολιτικη.με αυτά τα μετρα στις εκλογες του 2019 ο συριζα θα εβγαινε με 50%
Ρε γέρο .... δεν έχεις αμάξι ... ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ;;;;;;;
Πάλι εδώ για καρπαζιές είσαι ρε μλκ;; Άρχισες πάλι τα "εγώ έχω το καλύτερο";
Εσύ αμάξι έχεις μπούφο;
Ρε μπάρμπα ... τι να το κάνεις μηχάνημα με linux και command line ;;;;;τον υπολογιστή δεν τον χρειάζομαι για ψωλοβάρεμα αλλά για δουλειά τραλαλάκη...
ΥΓ ακόμη και ένας IBM thinkpad που έχω παλιό τον κάνω περισσότερο γρήγορο από τον δικό σου με linux χωρίς γραφικό περιβάλλον...