gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πες μας και τη γνώμη σου
Δραχμη. Σε 2-3 χρονια το πολυ θα χουμε ορθοποδησει. Αλλα και να μη γινει αυτο θα φαμε τα δικα μας σκατα, οχι των ξενων.
πες μας και τη γνώμη σου
φαντάσου τι σούργελα είχατε στο κόμμα σας μέχρι πριν λίγα χρόνια και τι σούργελα εξακολουθείτε έχετε όπως Γιακουμάτους, Τζαμτζήδες, Ντινόπουλους κλπ.Aναρωτιεμαι, οι ελληνες πολιτικοι τύπου Καμμενου που εν ετει 2015 προκειμενου να...στηριξουν επιχειρηματα για αιτηματα οικονομικης φυσεως, επικαλουνται γεγονοτα 80 ετων πριν, αντιλαμβανονται την γραφικοτητα τους, ή μπα?
δεν κατάλαβες........δεν ειναι για το πασοκ η συγκέντρωση........6 η ωρα
μαζευτηκαν τα προβατα στο συνταγμα;
Δραχμη. Σε 2-3 χρονια το πολυ θα χουμε ορθοποδησει. Αλλα και να μη γινει αυτο θα φαμε τα δικα μας σκατα, οχι των ξενων.
τι αναρωτιέσαι καημένε και συ?.....δεξιός ειναι....το ιδιο ειστε!......... :-Aναρωτιεμαι, οι ελληνες πολιτικοι τύπου Καμμενου που εν ετει 2015 προκειμενου να...στηριξουν επιχειρηματα για αιτηματα οικονομικης φυσεως, επικαλουνται γεγονοτα 80 ετων πριν, αντιλαμβανονται την γραφικοτητα τους, ή μπα?
Εγω παλι λεω, αν θελεις να φας σκατα, να τα φας εσυ.Δραχμη. Σε 2-3 χρονια το πολυ θα χουμε ορθοποδησει. Αλλα και να μη γινει αυτο θα φαμε τα δικα μας σκατα, οχι των ξενων.
Εγω παλι γιατι βλεπω οτι ειναι ιδιος με εσας? Με σας συνεργαζεται.τι αναρωτιέσαι καημένε και συ?.....δεξιός ειναι....το ιδιο ειστε!......... :-
οταν ανεβουν τα δικάσου τα σκυλιά θα φας.......τωραΕγω παλι λεω, αν θελεις να φας σκατα, να τα φας εσυ.
Εμεις λεμε να τρωμε κατι καλυτερο.
πω,πω...κανενας δεν τον θέλει τον χοντρο!...........Εγω παλι γιατι βλεπω οτι ειναι ιδιος με εσας? Με σας συνεργαζεται.
Για ποιον ειναι?δεν κατάλαβες........δεν ειναι για το πασοκ η συγκέντρωση........
Εγω παλι λεω, αν θελεις να φας σκατα, να τα φας εσυ.
Τωωωωωωωρα? Ούτε δεκάρα.Να πληρωνεις τους φορους που σου αναλογουν. Που γουσταρεις τη μνημονιακη εξαθλιωση για να το παιζεις μαγκας με μαυρα λεφτα.
οχι για τους κλητήρες της μερκελ πάντως........ ;)Για ποιον ειναι?
δεν κατάλαβες........δεν ειναι για το πασοκ η συγκέντρωση........
ετσι θα τους πληρώνεις............Τωωωωωωωρα? Ούτε δεκάρα.
Μαύρα οσο γινεται περισσοτερο.
Να πληρωσει η Βαλαβανη απο την τσεπη της για να προσλαβει τους απολυμενους με τα πλαστα πτυχια.
Τωωωωωωωρα? Ούτε δεκάρα.
Μαύρα οσο γινεται περισσοτερο.
Να πληρωσει η Βαλαβανη απο την τσεπη της για να προσλαβει τους απολυμενους με τα πλαστα πτυχια.
Ο λόγος της συγκεντρωσης ποιος ειναι?οχι για τους κλητήρες της μερκελ πάντως........ ;)
ολοι οι αλλοι μπορουν να πάνε .......... :-*
ετσι θα τους πληρώνεις............
αλεξ σκεφτεσαι να φας κανα λουκανικο?Εγω παλι λεω, αν θελεις να φας σκατα, να τα φας εσυ.