jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
μωρη ζωνατη κοκκινοσκουφιτσα μας ποσταρες τον εαυτο σου.
Ναι
Ο λακης φορτουνακης και ο μπαρουκος βροντακης
μωρη ζωνατη κοκκινοσκουφιτσα μας ποσταρες τον εαυτο σου.
για πες ρε λακη ποιανου κλωνος εισαι?
σε κοβω δεξιομουτρο πιασε συχνοτητα γιατι θα καλοπεράσεις όπως και οι υπολοιπες κοπελες εδώ μεσα.
η συνθηκη δεν λεει πουθενα για προστασια των προσφυγων ρε καπιτοεφόσον τους κλωτσάει κανένας δεν έχει υποχρέωση να τους δώσει άσυλο... πρώτη ασφαλής χώρα άφιξης είναι ο τούρκος εκεί πρέπει να ζητήσουν άσυλο...
ας ερχόταν πρώτα στην Ελλάδα απευθείας από την χώρα τους...
και που είσαι μαλακάκο ... η ΕΕ δεν καθορίζει τα του ασύλου αλλά η σύμβαση της Γενεύης
η συνθηκη δεν λεει πουθενα για προστασια των προσφυγων ρε καπιτο
λεει μονο πολεμικες συγκρούσεις για την προστασια αμαχου πληθυσμου κλπ.
εδώ δεν εχουμε πολεμικη συγκρουση αν και ο κουλης κοιταει να την μετατρεψει.
στο ποσταρω κιολας να μαθαίνεις
Τα άρθρα της Τέταρτης Σύμβασης της Γενεύης (1949) ορίζουν εκτενώς τα βασικά δικαιώματα των αιχμαλώτων (πολιτών και στρατιωτών) κατά τη διάρκεια του πολέμου, θεμελιώδεις προστασίες για τους τραυματίες και θεμελιώδεις προστασίες για τους πολίτες μέσα ή γύρω από πολεμική ζώνη. Οι Συμβάσεις του 1949 επικυρώθηκαν εν όλω ή με επιφυλάξεις από 194 χώρες[1].
Επιπλέον, λόγω του ότι οι Συμβάσεις της Γενεύης αφορούν άτομα σε πόλεμο, τα άρθρα τους δεν μεταχειρίζονται επακριβώς τις πολεμικές επιχειρήσεις ή τη χρήση των όπλων
η συνθηκη δεν λεει πουθενα για προστασια των προσφυγων ρε καπιτο
λεει μονο πολεμικες συγκρούσεις για την προστασια αμαχου πληθυσμου κλπ.
εδώ δεν εχουμε πολεμικη συγκρουση αν και ο κουλης κοιταει να την μετατρεψει.
στο ποσταρω κιολας να μαθαίνεις
Τα άρθρα της Τέταρτης Σύμβασης της Γενεύης (1949) ορίζουν εκτενώς τα βασικά δικαιώματα των αιχμαλώτων (πολιτών και στρατιωτών) κατά τη διάρκεια του πολέμου, θεμελιώδεις προστασίες για τους τραυματίες και θεμελιώδεις προστασίες για τους πολίτες μέσα ή γύρω από πολεμική ζώνη. Οι Συμβάσεις του 1949 επικυρώθηκαν εν όλω ή με επιφυλάξεις από 194 χώρες[1].
Επιπλέον, λόγω του ότι οι Συμβάσεις της Γενεύης αφορούν άτομα σε πόλεμο, τα άρθρα τους δεν μεταχειρίζονται επακριβώς τις πολεμικές επιχειρήσεις ή τη χρήση των όπλων
ρε λακη εγω τα βαζω ταυτόχρονα κάθε φορα με 3 δεξιομουτρα,ποιου κλωτσου και μπατσου μου τσαμπουνας.Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως είσαι ο περίγελος στα πολιτικά topics.
Του κλώτσου και του μπάτσου σε έχουν, κανένας δεν παίρνει σοβαρά αυτά που γράφεις.
Αλλά το χειρότερο είναι, πως δεν έχεις την νοητική επάρκεια να το καταλάβεις!
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως είσαι ο περίγελος στα πολιτικά topics.
Του κλώτσου και του μπάτσου σε έχουν, κανένας δεν παίρνει σοβαρά αυτά που γράφεις.
Αλλά το χειρότερο είναι, πως δεν έχεις την νοητική επάρκεια να το καταλάβεις!
Ολοι οι δεξιοι το ιδιο γνωρισμα εχετε
Η παπαρολογειτε
Η δεν απαντατε
Η απειλειτε
Η κανετε προσπαθεια απαξιωσης του συνομιλητη
Χωρις επιχειρηματα με ανοησιες και πολλα αν.
Με λιγα λογια
Δεν μπορειτε τον διαλογο
η συμβαση του 1951 δεν λεει πουθενα τις μαλακιες που μου λεει ο αγγλετερος.παλι απο την αυγη και ντοκουμεντο ενημερωθηκες ???
η συμβαση του 1951 οριζει το καθεστως των προσφυγων και τα δικαιωματα τους, οχι του 1949
και την εχουν επικυρωσει 145 χωρες, οχι 194
ρε λακη εγω τα βαζω ταυτόχρονα κάθε φορα με 3 δεξιομουτρα,ποιου κλωτσου και μπατσου μου τσαμπουνας.
οσο για νοητικη επαρκεια για αρχισε να μιλας και εσυ με κανα επιχειρημα να δουμε το iq σου.
η συμβαση του 1951 δεν λεει πουθενα τις μαλακιες που μου λεει ο αγγλετερος.
μπερδεψε την συνθηκη της γενευης με την συμβαση του 1951.
εσυ εχεις την νοητικη επαρκεια ότι ολοι σε κοροιδευουνΑυτό ακριβώς που σου έγραψε, δεν έχεις τη νοητική επάρκεια να καταλάβεις οτι ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.
εσυ εχεις την νοητικη επαρκεια ότι ολοι σε κοροιδευουν
πατα στη wiki συνθηκη γενευης να δεις θα σου βγαλει του 49.η συμβαση του 1951 πανηλιθιε και αυτη συμβαση της γενευης ονομαζεται
Refugee Convention or the Geneva Convention of 28 July 1951,
και εσυ πρωτοεγραψες για το 1949
πατα στη wiki συνθηκη γενευης να δεις θα σου βγαλει του 49.
και πατα συμβαση των προσφυγων να σου βγαλει του 1951
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με τη πουτσα
εγω στα ελληνικα το ψαχνω.αντε πιες τωρα το γαλατακι σου να πας για υπνοδεν εχεις την διανοητικη επαρκεια να καταλαβεις ουτε αυτο που σου εγραψα παραπανω
απο την αγαπημενη σου wiki πρωτο-πρωτο βγαζει το παρακατω :
The Convention Relating to the Status of Refugees, also known as the 1951 Refugee Convention or the Geneva Convention of 28 July 1951
αντε σαλτα τωρα :thebigfinger:
που σε κοροϊδεύουν?χαχαχαχαΝα που με επιβεβαιώνεις.