georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δύο αρχίδια.
ίσως και το 3ο το μακρύτερο, αν βάλουμε καλό δικηγόρο
Δύο αρχίδια.
Πρίν
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2015/01/260115195212_2690.png[/img[/URL]]
[/quote]
η άποψή του τότε είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει: οι μαθητές να μπαίνουν στο μάθημα όποτε γουστάρουν :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[MEDIA=youtube]y364KbX5Ufs[/MEDIA]
η άποψή του τότε είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει: οι μαθητές να μπαίνουν στο μάθημα όποτε γουστάρουν
Οχι βεβαια. Απλα υπαρχει μια ελπιδα επειδη δεν ειναι πασοκ νδΟ Τσίπρας είναι κάτι διαφορετικό από τον Σαμαρά;
η άποψή του τότε είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει: οι μαθητές να μπαίνουν στο μάθημα όποτε γουστάρουν
η στρατηγικη του συριζα ειναι να ζουμε αξιοπρεπως και οχι σκυμενοι στους γερμανους με καθε κοστοςΗ Στρατιγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλει την χώρα από το ευρώ και με τα δύο χέρια αλλά να γλυκοκοιτάζει και την έξοδό της από το ΝΑΤΟ...
Η Ιστορία θα είναι πολύ σκληρή και αμείλικτη με όλα αυτά τα σφυροδρέπανα καθάρματα που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους και συνεργάζονται με την ακροδεξιά για να οδηγήσουν την χώρα στην Άβυσσο!
θα βλασφημίσεις και θα σου γίνει το όνειρο ο χειρότερος εφιάλτης από την ώρα και την στιγμή που τους ψήφισες... στο υπόσχομαι!!!ΕΤΣΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ '80 ΚΑΙ ΤΟΥ '90 ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.
εσυ ρε πικερ που σκυβεις μπροστα στο γερμανο τι εισαι??? αυτο δεν σε κανει ραγια
είπα και λάλησα!η στρατηγικη του συριζα ειναι να ζουμε αξιοπρεπως και οχι σκυμενοι στους γερμανους με καθε κοστος
δεν ειπε αυτο ειναι να λειψουν μια ωρα και προφανως μιλαει για τις ωριεες απουσιες
Η Στρατιγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλει την χώρα από το ευρώ και με τα δύο χέρια αλλά να γλυκοκοιτάζει και την έξοδό της από το ΝΑΤΟ...
Η Ιστορία θα είναι πολύ σκληρή και αμείλικτη με όλα αυτά τα σφυροδρέπανα καθάρματα που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους και συνεργάζονται με την ακροδεξιά για να οδηγήσουν την χώρα στην Άβυσσο!
φίλε, ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το δίκαιο με το χρέος;
έλα ησύχασε.......θα σου περάσει.......σε 20 χρόνια θα λες ...να φύγανε και αυτοι που μας καταστρέψανε την χωρα τοτε!Η Στρατιγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλει την χώρα από το ευρώ και με τα δύο χέρια αλλά να γλυκοκοιτάζει και την έξοδό της από το ΝΑΤΟ...