jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ας μην σου πω γιατι θα μετρας αντιστροφα και θα πεσεις ψυχολογικα.Οκ σημείωσα την προφητεία γέροντα. Αλλά πες μου, απο ποιό μήνα μετράς;
ας μην σου πω γιατι θα μετρας αντιστροφα και θα πεσεις ψυχολογικα.Οκ σημείωσα την προφητεία γέροντα. Αλλά πες μου, απο ποιό μήνα μετράς;
Τώρα κυβερνά η ΝΔ. Οπότε κάνουμε κριτική στην κυβέρνηση.
ας μην σου πω γιατι θα μετρας αντιστροφα και θα πεσεις ψυχολογικα.
εχει αφανισει την μικρομεσαια ταξη και κανει φοροελαφρυνσεις στην πλουσια ελιτ.Τι έχει κάνει ;;;;;;;;;;;;
Πότε άνοιξε η τελευταία επιχείρηση άνω των 50 υπαλλήλων εντός της ελληνικής επικράτειας;
Ήταν πριν το Μουντιαλ της Ισπανιας η μετά;
Καλά ... ας βγουν οι ΝΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΔ ΕΙΣΦΟΡΕΣ , ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ....
και βλέπουμε ...
Σιγά σιγά , με αυτά , θα αρχίσει το ματσάκι !
μη μιλας για μαγαζια,γιατι η νδ είναι το μεγαλυτερο.Δηλαδή η απάντησή σου στο οτι ο τσιπρόγυφτας είναι αμορφωτος, αδίστακτος και βλέπει το "κόμμα" σαν το μαγαζί του πατέρα του είναι το οτι η ΝΔ είναι κυβέρνηση;
Οκ - καλή συνέχεια
Πότε άνοιξε η τελευταία επιχείρηση άνω των 50 υπαλλήλων εντός της ελληνικής επικράτειας;
εννοείται ρε καπιταλα στα τεθωρακισμένα μαυροσκουφης.κασσιανή φαντάρος πήγες ?
Κι αν δεν πεσει, τι χανεις?τι λες ρε ζωνατο χαιβανι,το πολύ σε 2 χρονια ο κουλης θα εχει πεσει
Τελικά πρέπει να είσαι απλά βλάκας. Χάσιμο χρόνου κάθε συζήτηση μαζί σου, εκτος εαν εφαρμόζεται το δόγμα φιντελ - σου κάνουμε πλάκαμη μιλας για μαγαζια,γιατι η νδ είναι το μεγαλυτερο.
μητσοτακηδες και καραμανλικοι το διοικουν εδώ και χρονια,δυο φεουδαρχιες που διανυουν τωρα την τριτη γεννια
τι λες ρε κλωνε,μη μιλας για οικονομικα θεματα γιατι ξεκαρδιζομαιΔε σε ρωτάω καν γιατί 50 και όχι 52 ή 47 άτομα, δε με ενδιαφέρει. Αλλά πες μου, έχεις ανοίξει ποτέ επιχείρηση; Δε σε ενδιαφέρουν εταιρίες που ξεκίνησαν με 20 άτομα και τώρα έχουν 51;
Θα σου απαντήσω εγώ, αλλά δες το σα νουθεσία επειδή βλέπω οτι το προσπαθείς
Γενικά η όλη προσέγγισή σου είναι λίγο επιφανειακή - και οι 1500 επιχειρήσεις και τα 50 άτομα.
Δε σε ρωτάω καν γιατί 50 και όχι 52 ή 47 άτομα, δε με ενδιαφέρει. Αλλά πες μου, έχεις ανοίξει ποτέ επιχείρηση; Δε σε ενδιαφέρουν εταιρίες που ξεκίνησαν με 20 άτομα και τώρα έχουν 51;
Δε σου τη λέω, αν στην έλεγα θα το είχες καταλάβει
του ειπα πιο πριν ο τσιπρας δεν βιαζεται να κυβερνησει,απλα το μονο που θελει είναι όταν γινουν εκλογες να κερδισει με διαφορα.Κι αν δεν πεσει, τι χανεις?
Δείξε μου τα οικονομικά θέματα στο ποστ που έβαλες σε παράθεσητι λες ρε κλωνε,μη μιλας για οικονομικα θεματα γιατι ξεκαρδιζομαι
Ρε αδερφε τι σημασια εχει τι βιωματα εχω εγω, το 1/11.000.000 αυτης της χωρας σε ποσοστο ανθρωπων και το 1/1.000.000.000, ίσως και το 1/1.000.000.000.000 αυτής της χώρας σε ποσοστο κεφαλαιων;
Πολλα μπορω να σου πω, αλλα που θες να καταληξεις;
τραλαλάκη αμα σε καίνε τα 35 ευρώ τον μήνα ρε παιδάκι μου να σου τα δώσω εγω...
Τα βιώματα ή αλλιώς εμπειρία διαχωρίζουν αυτούς που ξέρουν τι λένε απο αυτούς που παπαγαλίζουν κάτι που διάβασαν και ΔΕΝ ξέρουν τι λένε
Αυτό που θέλω να σου πω είναι να βάλεις κριτήρια στα νούμερα που εμφανίζεις, κάνε τον αλγόριθμο πιο ποιοτικό γιατί τώρα είναι τόσο γενικός που αυτά που βγάζει δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και νόημα