tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
πάρτην πούτσα μου και λάκα !
αει γαμίσου ρε .. ξεστραβώσου ηλίθιε τραλαλάκη
έχει κανένας μείωση ?
πάρτην πούτσα μου και λάκα !
αει γαμίσου ρε .. ξεστραβώσου ηλίθιε τραλαλάκη
έχει κανένας μείωση ?
Είσαι τελείως βλαξ ;
Διαβάζεις τι ανεβάζεις ;;;
Αναφέρει περιπτώσεις ΜΕΙΩΣΕΩΝ, όλες με άνω των 45 ετών χρόνια ένσημα.
ξέρεις πολλούς που να παίρνουν σύνταξη με 45 χρόνια δουλειάς ?
Εργαζόμενοι στην Ελλάδα με 45 χρόνια ασφαλισμένης εργασίας μού φαίνεται ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση.Οι οικοδόμοι που έχτισαν την Ελλάδα μετά τον πόλεμο σαφώς καταπονήθηκαν σωματικά,αλλά δεν κολλούσαν τα αναλογούντα ένσημα στο ΙΚΑ γιατί το ζεστό χρήμα ήταν πολύ και δεν είχαν στο μυαλό τους τη σύνταξη. Οι αγρότες επίσης γαμηθηκαν στην ελληνική ύπαιθρο αλλά υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΓΑ θεσπίστηκε τη δεκαετία του '80,οπότε τα συντάξιμα χρόνια είναι λίγα.Αυστηρά λογιστικά οι συντάξεις είναι δίκαιες,άσχετα αν για συναισθηματικούς κυρίως λόγους μάς κακοφαίνεται που οι συγγενείς μας παίρνουν ψίχουλα σε σχέση με την εργασία τους σε δύσκολα για την ελληνική κοινωνία χρόνια...Βέβαια. Και με πάνω από 50. Όλοι οι γέροι συγγενείς μου.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΡΕ ;;;;;;;;;
ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;
Η "δεξιά" ;;;;
Δεξιά όσο ο Φιντέλ Κάστρο είναι.
Το ξέρουμε ότι είσαι υπαλληλάκι ρε σώγαμπρο έχνος !!!
Οι "δεξιοί" της ΝΔ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και πάνε να την πούνε στον αριστερό Ζαν Κλωντ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Σουρεαλισμός.
ΟΧΙ.
Η δεξιά ΝΔ, είναι τόσο δεξιά και τόσο φιλελεύθερη , όσο το ΚΚΣΕ και ο Χο Τσι Μινχ.
Και βέβαια πιο κρατιστές από όλους.
Βέβαια. Και με πάνω από 50. Όλοι οι γέροι συγγενείς μου.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΡΕ ;;;;;;;;;
ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;
Η "δεξιά" ;;;;
Δεξιά όσο ο Φιντέλ Κάστρο είναι.
Ρε μαλάκα λαλακουλάκη, όλοι είλωτες είστε στο σοι;;;
Ρε μαλάκα λαλακουλάκη, όλοι είλωτες είστε στο σοι;;;
ξέρεις πολλούς που να παίρνουν σύνταξη με 45 χρόνια δουλειάς ? εξάλλου πολιτική είναι να σταματήσουν στα 40 χρόνια για να αδειάζουν θέσεις εργασίας
1 μακαρι να ειχες τις μισες γκομενες που ειχα
2 εντος των νομοθετικών πλαισιων κοιταω να πληρωνω λιγοτερα
3 κουνάω σ αυτους που βγαζουν πολλα και δεν πληρωνουν μια
4 αποφοιτος του τμηματος διοικησης επιχειρήσεων ΤΕΙ
5 εχω αγνοια αλλα εσενα σε εχώ αποστομωσει εδώ μεσα 5 φορες με επιχειρηματα αλλα και με αποδειξεις από το διαδικτιο.
6 δεν με φτυνει κανενας,πολιτικη αντιπαραθεση κανω με τους περισσοτερους εκτος από κανα 3αρι τσιρακια μαζι με σενα που η αντιπαραθεση φτανει σε επιπεδο μαχαλα.
epidomagennisis.gr
Αντε ρε. Καντε κανα παιδι.
Δεν πειραζει που δεν ειστε γυφτοι και αλβανοι,
Δεν πειραζει που ειστε έλληνες
Ψέμα. Είσαι φοροφυγάς. Απατεώνας δηλαδή2 εντος των νομοθετικών πλαισιων κοιταω να πληρωνω λιγοτερα
Τα'παμε αυτά, κανένα δικαίωμα δεν έχεις να κουνάς το δάχτυλο σε κανέναν. Εχεις εξευτελιστεί, βρες άλλο νικ γιατί αυτο κάηκε3 κουνάω σ αυτους που βγαζουν πολλα και δεν πληρωνουν μια
Και καμαρώνεις;4 αποφοιτος του τμηματος διοικησης επιχειρήσεων ΤΕΙ
ρε καπιταλα σου λεμε ότι οι 9 στους 10 θα πληρωνουν περισσοτερα,γιατι αδυνατείς να το καταλάβεις?τι λες ρε μαλάκα
ρε καπιταλα σου λεμε ότι οι 9 στους 10 θα πληρωνουν περισσοτερα,γιατι αδυνατείς να το καταλάβεις?
τα 185 τα καταργει και τα κανει 220 συν 35 ευρω το μηνα.
μονο οι νεοι ασφαλισμένοι ευνοούνται και η ελιτ των ζαμπλουτων.
καπιταλα φτανεις στο επιπεδο της πξουλας,οταν δεν εχεις επιχειρηματα η αντιδραση είναι η βρισια,κοιτα για παράδειγμα τη πξουλα τον κλωνο το κινκοτσιρακι το ζωνατο βλαροκακι,μονο ο 703 από τους δεξιους του σαιτ μιλαει με επιχειρηματα.ως συνήθως... τι περιμένεις από ένα πορνίδιο
1 το μυαλο σου είναι συνεχεια στο στραπονιασμα,σου ειπα τις γκομενες που εχω ουτε στα ονειρα σου δεν τις εχεις δει.Κασσιανή,
1. Τόσες πολλές σε έχουν στραπονιάσει; Έτσι εξηγούνται όλα.
2. Το να σουφρώνεις τον ΦΠΑ, να μην δηλώνεις τους εργαζόμενους κλπ ΔΕΝ είναι «εντός των νομοθετικών πλαισίων». Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ούτε καν τι σημαίνει αυτό.
3. Και εσύ πολλά βγάζεις. Μόνο αυτά που κλέβεις είναι παραπάνω από όσα ο Σύριζα όρισε σαν μεσαία τάξη, Το δ επιχείρημα ότι κλέβω λίγα, είναι για τον πυρσό, όπως βέβαια όλα τα επιχειρήματά σου.
4. Οι γνώσεις στου στην Ελληνική κλώσα και στην απλή αριθμητική, αποδεικνύουν ότι είσαι αγράμματος. Ένας μέτριος μαθητής της Ε Δημοτικού, τα ξέρει καλύτερα από σένα.
5. Να μην σε κτυπάνε δυνατά οι αφέντρες σου. στο ξαναείπαμε. Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι ο Ναπολέων ή ο Μέγας Αλέξανδρος.
6. Σου έχω νέα. Όλοι σε φτύνουν αντίθετα κανένας, ούτε καν οι φανεροί και οι κρυφοί Συριζαίοι εδώ μέσα, δεν σε υπερασπίζονται.
Κατάλαβες λαμόγιο, Συριζολούγκρα;
χθες μωρη τσουλιτσα αλβανους τσεπωσες στη πιατσα,αν τους διωξεις όπως λες πρωτον ποιοι θα σε γρασαρουν και δευτερον θα ψωφισεις από τη πεινα.Άντε γύρνα στο Μπεράτ μωρή αλβανολούγκρα μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
για πες μου τωρα ρε νεοπλουτε,πως κρινεις το μετρο ότι αυτοι που εχουν πανω από 45 χρονια δουλειας να υποστουν μειωση?ειναι σωστο?ξέρεις πολλούς που να παίρνουν σύνταξη με 45 χρόνια δουλειάς ? εξάλλου πολιτική είναι να σταματήσουν στα 40 χρόνια για να αδειάζουν θέσεις εργασίας