jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
στηρίζεις και εσυ μωρη τσουλαρα τη θεωρια του αγραμματου κινκ τσιρακιού?Ούτε αριθμητική δεν σας μάθαιναν μωρή Συριζολούγκρα στο Δημοτικό που πήγαινες στην Αυλώνα;
στηρίζεις και εσυ μωρη τσουλαρα τη θεωρια του αγραμματου κινκ τσιρακιού?Ούτε αριθμητική δεν σας μάθαιναν μωρή Συριζολούγκρα στο Δημοτικό που πήγαινες στην Αυλώνα;
το ξερω μωρη τσουλιτσαΔεν έχουν πάτο η κωλότρυπίδα μου και η μαλακία μου.
στα 100 το 10% ποσο είναι?Ποιόν λες αγράμματο ρε αλβανιάρη, που ούτε παιδιά του νηπιαγωγείου δεν αμολάνε τέτοιες κοτρώνες σαν εσένα.
ποσο είναι ρε τσιρακα γιατι δεν μας λες?
το κρατας μυστικο όπως η χωρα που ταχα εισαι με μηδενικο φπα?
Κασσιανή το βάζω και στην γλώσσα σου, μπας και το καταλάβεις,
[size=30pt]Τίμι[/size] πώλησης είναι το συνολικό ποσό που πληρώνει ο πελάτης
Pricemimi i shitjes është shuma totale që paguan klienti
Ρε κακομοιρη τα αλβανικα τα ξερεις καλα
Στα ελληνικα το χανεις
Κανεις και μαθηματα
To γεγονός ότι αδυνατούσες να κατανοησεις μια απλουστατη ερωτηση, την οποια κατανοουσα ακομη κι εγω που δεν εχω σπουδασει οικονομικα, με κανει να σκεφθω οτι δεν εχεις καμια σχεση με οικονομικές σπουδες.μη χαιρεσε διαβασε παρακατω που γινεσαι ρομπα και τρως το 5ο αποστομωμα.
μαλλον το στραπον εσυ το χρειαζεσαι μωρη λουγκριτσα
λεει η νεολαια του συριζα cεμματα, ότι δεν είναι αυτό το πρόγραμμα του συριζα που κανατε όταν κυβερνούσατε το κανατε αναγκαστικα και πρεπει να πατε πιο αριστερα στα πλαισια παντα του καπιταλιστικου συστηματος;
μην αλλαζεις θεμα
στο συγκεκριμενο
είναι η νεολαια του συριζα αναξιοπιστη;
και φυσικα ο τζωννυ δεν θα παρει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ
τα έχεις μπερδέψει λίγο σοσιαλισμός σημαίνει οτι προετοιμάζεις το κράτος τους πολίτες το οικονομικό σου σύστημα για τον κομμουνισμό
σοσιαλισμός δεν σημαίνει κατάργηση του καπιταλισμού ο σοσιαλισμός εεφαρμόζεται σε ένα καπιταλιστικό σύστημα με έμφαση την εξομάλυνση των κοινωνικών και οικονομικών αντιθέσεων
και ο συριζα το 2015 με το 2019 με ττην θέσπιση κοινωνικών επιδομάτων το διορισμό 200.000 συμβασιούχων στο δημόσιο και την υποστήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων ήταν ένα ξεκάθαρο σοσιαλιστικό μοντέλο εφαρμογής
To γεγονός ότι αδυνατούσες να κατανοησεις μια απλουστατη ερωτηση, την οποια κατανοουσα ακομη κι εγω που δεν εχω σπουδασει οικονομικα, με κανει να σκεφθω οτι δεν εχεις καμια σχεση με οικονομικές σπουδες.
Οταν στην ερωτηση "στην τιμη πωλησης 15 ευρω ποσος ειναι ο ΦΠΑ" απαντας 3,6 ευρω και καμαρωνεις κιολας οτι τον αποστομωσες, βαζοντας ενα ασχετο λινκ, ενω εχεις γινει επιεικώς ρεζιλι, δειχνει οτι κατι δεν παει καλα.
το ζηταει ο οργανισμος σου το αποστομωμα
από της 14/3/2019 ειχε γινει επισημο αιτημα από την κυβερνηση συριζα για την αποπληρωμή του ΔΝΤ και αυτό καθυστερησε να γινει δεκτο λογο της προεκλογικης περιοδου,οτι ευνοικο μετρο μεχρι τωρα εχετε εφαρμοσει είναι ηδη δρομολογημενο από τον συριζα
1.το φπα που σου ειχα γραψει ηταν σωστο ρε τσιρακα 3,6 αν είναι διαφορετικο γραφτο
2.ειναι προσωπικο το θεμα αυτό ρε δεξιο τσιρακι,εσυ ακομα δεν μας λες σε ποια χωρα εισαι και θες να σου γραψω αναλυτικα τα κερδη μου,πες μας σε ποια χωρα εισαι τι δουλεια κανεις ποσα βγαζεις και αν φορολογησε ελλαδα?
3.θα σου ποσταρω μια μερα τους ισολογισμούς να φας το 4ο η το 5ο αποστομωμα.
To γεγονός ότι αδυνατούσες να κατανοησεις μια απλουστατη ερωτηση, την οποια κατανοουσα ακομη κι εγω που δεν εχω σπουδασει οικονομικα, με κανει να σκεφθω οτι δεν εχεις καμια σχεση με οικονομικές σπουδες.
Οταν στην ερωτηση "στην τιμη πωλησης 15 ευρω ποσος ειναι ο ΦΠΑ" απαντας 3,6 ευρω και καμαρωνεις κιολας οτι τον αποστομωσες, βαζοντας ενα ασχετο λινκ, ενω εχεις γινει επιεικώς ρεζιλι, δειχνει οτι κατι δεν παει καλα.
Ο πωλ τόμσεν , του ΔΝΤ, βγαίνει στη σύνταξη.
Το είπαν τώρα στο ΣΚΑΪ .
Θα πάρει σύνταξη 18000€/μήνα.
Nαι, και λοιπον?Ο πωλ τόμσεν , του ΔΝΤ, βγαίνει στη σύνταξη.
Το είπαν τώρα στο ΣΚΑΪ .
Θα πάρει σύνταξη 18000€/μήνα.
φανταζομαι ότι η πηγή σου δεν είναι ο νικος πλατ που πιο πανω μου λεει703 δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω με επαφες που εχω η νεολεα του συριζα εχει σοσιαλιστικες βλεψεις και σε καμια των περιπτώσεων δεν λεει ότι ο συριζα εφαρμοσε καπιταλισμο,ειναι χαζο να επιμενεις ότι ο συριζα εφαρμοσε κατιταλισμο.