KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Σιγα την ειδηση, λες και ειναι της νεας υορκης,χρηματιστηριο
-9%
Χρηματιστιριο τριτοκοσμικης χωρας ειναι, δεν εχει σημασια πανω η κατω
Σιγα την ειδηση, λες και ειναι της νεας υορκης,χρηματιστηριο
-9%
τύπε σε λίγες μέρες ούτε οι τοίχοι δεν θα έχουν μείνει! :SΣιγα την ειδηση, λες και ειναι της νεας υορκης,
Χρηματιστιριο τριτοκοσμικης χωρας ειναι, δεν εχει σημασια πανω η κατω
................όλες αυτές οι παπαριές στις Ευρώπες, σαφώς και είναι γνωστές.Αποτελούν άλλοθι.Κύριοι εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν.....Πίσω στα σκληρότερα μέτρα!
Είμαστε τόσο πρόβατα πού ψηφίσαμε μία κυβέρνηση με κεντρικό σύνθημα "θα πείσουμε τούς ευρωπαίους!!!!!!!".
Κι αν δεν τούς πείσουμε;
Ξέρει κανείς Ελληνας ποιό είναι το σχέδιο Β; :S
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί είδους επιχείρημα είναι προς την Ε.Ε. το ότι "Εμένα γι αυτό με φηφίσανε στην χώρα μου, άρα αυτά θα κάνω!"
Γ. Σακελλαρίδης: Πολιτική η πίεση της ΕΚΤ
Ψυχραιμία συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά την απόφαση της ΕΚΤ, να μην αποδέχεται από τις 11 Φεβρουαρίου τα ελληνικά ομόλογα. Τόνισε ότι το τραπεζικό σύστημα είναι θωρακισμένο, κάτι που, όπως είπε, ανέφερε και ο κ. Ντράγκι στη χθεσινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
ρε γαμώτο κάπου, κάποιος, κάποτε είχε πεί κάτι παρόμοιο.. είμαι σίγουρος ότι το έχω ξανακούσει αλλά δεν θυμάμαι ρε … θυμήστε μου κάποιος παρακαλώ….
το 36% και με την αποχη το 22%
Το απόγευμα θα πάνε στο Σύνταγμα πάλι κατά των εκβιασμώνξυπνια ειναι
τωρα τρωνε σανο
Το απόγευμα θα πάνε στο Σύνταγμα πάλι κατά των εκβιασμών
Ο Τσίπρας σε μερικά χρόνια θα έχει την τύχη πρώην παίκτη reality.
Θα τον ακούς μόνο σε κάποια ρεπορτάζ του στιλ "Δείτε πως είναι τώρα ο ... Τάδε".
φυστικη μην εισαι ασεβης
μην εξισωνεις ηγετη με ενα ζαβο
φυστικη μην εισαι ασεβης
μην εξισωνεις ηγετη με ενα ζαβο