καταρχας να δουμε τι διαφορα μας
όχι μονο δεν σε εχω βρισει ποτε με φανατικος τσιρακι μ όπως κανεις εσυ αλλα ζητησα από οσους σε βριζουν να μην το κανουν αλλα να απαντουν με επιχειρηματα μονο
και πηρα απαντησεις πολλες του στυλ μα είναι δυνατον με αυτά που λεει να μην τον βριζουμε
τωρα καταλαβαίνω την τακτικη να χαμηλώνεις τον πολιτικο αντιπαλο με συνθηματα του χανεις αξιοπιστια φανατικος μ κλπ αλλα αυτά τα κανουν οσοι εχουν ελλειψη επιχειρηματων
στο συγκεκριμενο
σου ειπα
το 50% των υπουργων της πρωτης κυβερνησης του συριζα προερχοταν από κκε εσωτ και κκε ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ενώ το 5% των υπουργων του μητσοτακη προερχονται από το ακροδεξιο λαος
μιλάγαμε για υπουργούς του μητσοτακη
τι σχεσει εχει ο καμμενοσ και οι αλλοι των ανελ με τους υπουργούς του μητσοτακη
μπερδευεις και αθροίζεις μηλα με πορτοκαλια
περιμενω την απαντηση με πινακα και ονόματα ακροδεξιων υπουργων που προερχονται από λαος η χρυση αυγη η οποιοδήποτε ακροδεξιο χωρο και το ποσοστο τους επι του συνολου των υπουργων του μητσοτακη να δουμε ποιος είναι αξιοπιστος
στην προηγουμενη απαντηση μου με συγκεκριμένα στοιχεια σου απεδειξα ότι και δεχομαι τα λαθη της κυβερνησης ,και εχω γραψει και καλα του γαπ του ανδρεα του συριζα του ΠΑΣΟΚ και υπερ του τσιπρα
επισης πολλες φορες εχω γραψει ιδια κακα και ιδια καλα που εχουν κανει όλα τα κομματα εξουσιας
θελω να αναλυσω αυτό με τον τσιπρα
ηταν μια συζητηση για μορφωση τσιπρα και μητσοτακη
ψαχνοντασ στο ιντερνετ ειδα παρα πολλα σαιτ να γραφουν ότι ο τσιπρας ειχε περασει στην βουλγαρια και πηρε μεταγραφη στην ελλαδα
επειδή δεν βγαζω συμπερασματα ευκολα ακομα και αν πιθανον να με συνεφεραν πολιτικα μπηκα σε πολλα από αυτά τα σαιτ και διαβαζα το περιεχομενο
ηταν αποψεις χωρις καμμια αποδειξη
μετα ειδα ότι ο τσιπρας στην βουλη ειπε ότι αυτό είναι ψεμα χωρις αντικρουση
ετσι λοιπον κατεληξα ότι είναι ψεμματα και το δημοσιευσα μετα
ενας μη αξιόπιστος θα εβαζε τα λινκ και θα αφηνε εστω και την αμφιβολια
άλλη μια φορα
ΕΣυ που δεν βρίσκεις ποτε με 2 εξαιρέσεις νομιζω τιποτα κακο στον συριζα και τιποτα καλο στην νδ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορεις να μιλας για αξιοπιστια σε εμενα ουτε για φανατισμο ουτε για τσιρακι ουτε για μ
και να δουμε λιγο εσυ τι ελεγες πριν τις ευρωπαικες εκλογες για να δουμε ποσο αξιόπιστος εισαι
δεν θα τις παρει αλλα ολοι ποντάρουμε η διαφορα να είναι μικρη από 2% εως 4% το πολύ.
τι ελεγες για την δεη στις 2αυγουστου που τωρα λες ότι δεν ηταν χρεωκοπημενη
Εσεις ειστε η τελεια κυβερνηση όπως λετε βρειτε λυση για την δεη να την σωσετε
ελεγεσ οτι η νδ θα φερει νέο μνημονιο στις 6 ιουλιου
τι λες ρε τυπε,αυτη η λασπολογια σας δεν εχει προηγουμενο.το μνημονιο που ερχεται θα το φορτωσετε και αυτό στον συριζα,εσεις θα ειστε κυβερνηση και εσεις θα το φερεται.
ποιος λοιπον κλωντ είναι αναξιοπιστος
όλα αυτά που γραφεις είναι ψευδη στοιχεια,ειπα ότι με την πολιτικη που ακολουθείτε είναι πιθανο ένα νέο μνημονιο αν εκτροχιαστεί και παλι το χρεος.
εγω να σου θυμισω ότι ειχα πει προεκλογικα εχει βγει.
ειχα πει ότι τις εισφορες θα της αυξησει και οντως στο 85% των ασφαλισμένων τις αυξησε.
ειχα πει ότι θα κοψει την 13η συνταξη και οντως την εκοψε.
ειχα πει ότι θα κοψει τα μερισματα και τα εκοψε,κατι ψίχουλα εδωσε.
ειχα πει ότι θα αρχισουν οι πλειστηριασμοι και ότι υπαρχει φοβος ουτε η πρωτη κατοικια να μην προστατευτεί και μαλλον εφαρμόζετε.
ειχα πει ότι η διαφορα θα ηταν 4-5 μοναδες και ηταν 8 τη στιγμη που καποιοι νδ εδώ μεσα πιστευαν τη δημοσκοπηση ότι διαφορα θα είναι 14 μοναδες.
εγω είμαι αντικειμενικος,εχω πει για λαθη που εχει κανει ο συριζα αλλα μπροστα στη δικια σας αντικοινωνικη πολιτικη είναι πταισματα.
τυπε προσπαθεις μεσω λινκ από το διαδικτιο και με μακρόσυρτα σεντονια να ωραιοποιήσεις την κατασταση,οτι και να κανεις όμως η πολιτικη φθορα σας είναι ορατη