πραγματι δεν ξερουμε αν θα εισαι ανεργος και ευχομαι να μην εισαιποιο 2021
ιανουάριο του 2022
επίσης που ξέρεις αν θα είμαι άνεργος????
εχω γραψει ότι σου επιτιθεμεθα πολλοι ,μερικοι με εμπαθεια και χαρακτηρισμούς χωρις εσυ να κανεις το ιδιο στις τουλάχιστον 4 τελευταίες σελιδες
όμως εχω την εντυπωση ότι η λογικη σου είναι οι καλοι αριστεροι και οι κακοι υπολοιποι
πιστευω ότι οι περισσοτεροι από εμας ανεξαρτήτως κομματος εκμεταλλευόμαστε το κρατος κλέβουμε την εφορια, δεν μας νοιαζει ο συνανθρωπος κλπ
αν συμφωνεις με αυτά ο.κ
αν όμως πιστευεις ότι εσυ ειδικα και οι αριστεροι δεν κανετε τετοια
δεν απαντησες
στους φορους επι συριζα εναντιον των φτωχων
στο αν πληρωνες συμφωνα με τον νομο τους εργατες του αυθαιρετου που ναι μεν νομινοποιησες αλλα ειχες κανει παρανομιες όταν το εκτιζες
στο ότι το σπιτι που νοικιάζεις το πηρες στην θεση αλλου
στο ότι πηρες αδεια από την δουλεια αλλα δουλευεις για το προσωπικο σου μποστανι
στ ότι ενώ πραγματι τα 40 τ.μ είναι λιγα για να ζησει ένα ζευγαρι τα 130 είναι πολλα
ανετα θα μπορούσατε να ζησετε,βρισκοντας και εκει ευκαιριες σε 80τ.μ
επισης κατεβάζοντας τις σειρες κλεβεις όπως ολοι μας πνευματικα δικαιώματα
αληθεια νικο για πες
όταν πηγενεις λαικη ζητας αποδειξη;
όταν ερχεται υδραυλικος σπιτι κλπ η ζητας αντι απόδειξης χαμυλοτερη τιμη;
σε άλλες αγορες χωρις πισ καρτα ζητας αποδειξη;
όταν αγορασες το σπιτι σου εβαλες την πραγματικη η την αντικειμενικη αξια;
δεν είναι κάθε αρστερος νικο καλυτερος από τους υπολοιπους,και δεν μπορει να ζηταει από τος αλλους να είναι ενταξει με νομους και εφορια αφου και ο ιδιος δεν το κανει
ολοι θελουμε να τηρουν οι αλλοι τους νομους ενώ εμεις τους παραβιαζουμε
και θα κλεισω με κατι που συνεβη πριν μερικα χρονια σε β λυκειου δημοσιου σχολειου,ηταν τοτε που γινόντουσαν τα κατωτερω
παιδια τις τελευταίες μερες πιασαν σε νησι του ιονιου ανθρώπους που δηλωναν τυφλοι και περναν το αναλογο επιδομα να οδηγουν κανονικο αυτοκινητο
πρεπει να εκμεταλλεύονται ετσι οι ανθρωποι το δημοσιο χρημα για πραγματα που δεν δικαιουνται;
οχι κυριε
ιδια απαντηση στο ερωτημα αν πρεπει συγγενης ανθρωπου που εχει πεθανει να περνει την συνταξη του χωρις να δηλωνει τον θανατο
συμφωνουμε λοιπον παιδια ότι δεν πρεπει να παιρνουμε πραγματα που δεν δικαιουμαστε;
ναι κυριε
πρεπει οι μαθητες να περνουν παραπανω βαθμούς από αυτό που αξιζουν;
ναι ναι