Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Να και τα καλα μαντατα. Βλεπω καινουργιες εκλογες συντομα............
Αύριο όλοι συμπαράσταση στο Eurogroup που εκβιάζεται απ' τον Εβραιο αρχιτραπεζίτη Ντράγκι και τους αρχιτοκογλύφους των αρχιΒρυξελλών. 6 η ώρα. Εγώ δε θα μπορέσω έχω μια δουλειά.
Με τέτοιες αυθόρμητες συγκεντρώσεις θυμίζουμε επιτέλους μεγάλα και περήφανα κράτη. Βόρεια Κορέα κλπ. κλπ.
μου αρέσει το εξής,
ότι παρουσιάζουν τον Γγιανης ως απίστευτο οικονομολόγο,
ενώ ο ίδιος εφαρμόζει την ίδια τακτική που θα εφάρμοζε οποιοσδήποτε ήταν ως αγανακτισμένος στο σύνταγμα.
ενώ ο κλασσικο ο μαλάκας ο κουμουνιστής και μη, νομίζει ότι η Ρωσία θα σώσει την κατάσταση, λες και μας χρωστάει, ή λες και άμα ήθελε δεν θα το έκανε μέχρι τώρα, ή άμα ήθελε δεν θα το έκανε για την κύπρο να σώσει τα λεφτά των Ρώσων.
από την άλλη πλευρά, είστε χαιρέκακοι καθίκια
αυτό θα τόνιζα τώρα, μόλις το είδα, με αυτό που έβαλε ο πασοκοΓγιάνης.
Βαρουφάκης στη "Die Zeit" : «Είμαι υπουργός Οικονομικών ενός χρεοκοπημένου κράτους»
οι τύποι το έχουνε πάρει απόφαση να μας φουντάρουνε,
και θα βγουν να μας πουν μετά ότι ΉΔΗ ήμασταν χρεοκοπημένοι.
μέχρι στιγμής η οικονομολογάρα δεν έχει δείξει μια λύση,Αρα, ενας "καλος" οικονομολογος θα τηρουσε απαρεγκλιτα ενα συνολο απο αδιεξοδες μαλακιες, για να παιρνει τις δοσεις του με το μηνα, σαν ζακι.
πώς φαίνεται, ότι όσοι μιλάνε για χρεωκοπία, έχουν άγνοια περί χρεοκοπίας.Τα ελληνικα ομολογα εχουν βγει 2 φορες default κι ΑΚΟΜΑ αξιολογουνται ως αρχι-σκουπιδια.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις....
Ωχ Παναγια μου, ποιοι ψηφισαν Συριζα...Καμαρωστε τους.
παπάρια, ο τύπος είναι βάρκα γιαλό,Ο Βαρουφακης ειναι (αυταποδεικτα) κορυφαιος, επειδη κινειται στην παγκοσμια ελιτ του κλαδου του, συνομιλωντας με μεγαλοεπενδυτες, πολιτικους, ΜΜΕ κλπ...
Ολες του οι προβλεψεις ηταν σωστες, οταν οι αλλοι ελεγαν "αφηστε μωρε τον Μπαρουφακη! Βγαινουμε αγορες το '12!"
Παγιατακη να βλεπεις, ειναι η καλυτερη
παπάρια, ο τύπος είναι βάρκα γιαλό,
και επειδή μιλάω με στοιχεία θα κάτσω και θα χάσω το χρόνο μου για να βρω αυτά που έλεγα εδώ και μέρες, ότι έκανε κωλοτούμπες και τις πιο πολλές το '12 με τις εκλογές που είδε γυαλί και δεν ήξερε τι έλεγε
Να ταχθούμε με την πλευρά του ΔΝΤ για να αποφύγουμε την «Κοσοβοποίηση» της χώρας
δηλαδή μέχρι πρότινος τη γραμμή νδ-πασοκ
έπονται τα υπόλοιπα.
«Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα της Ευρωζώνης»
Ο Λευκός Οίκος «νίπτει τας χείρας του»: Συμβουλεύσαμε την Ελλάδα να συνεργαστεί με Ευρωζώνη και ΔΝΤ
04/02/201523:0617
«Τους έχουμε συμβουλεύσει να το πράξουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι συνομιλίες που διεξάγονται τώρα είναι για να επιτευχθεί κάποια συνεργασία», είπε αξιωματούχος
Να συνεργαστεί με την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάλεσε την Ελλάδα ο Λευκός Οίκος.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού Mega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ανώτερος αξιωματούχος ανέφερε πως ο Λευκός Οίκος συμβούλευσε την ελληνική κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους ομολόγους της και το ΔΝΤ
ωρε χαστουκες στα τσυριζαιικα κ@λαρακια