jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
τωρα μου κανες ρε νεοπλουτε τη μουρη κρεας.οταν δεν μπορεί να αποφύγει την πούτσα χαλαρώνει και την απολαμβάνει
κοιταχτε ρε κατι νδ λοατκι
τωρα μου κανες ρε νεοπλουτε τη μουρη κρεας.οταν δεν μπορεί να αποφύγει την πούτσα χαλαρώνει και την απολαμβάνει
γιατι να τον βρισω ρε πισωγλεντη?Είσαι τόσο κρετίνα μωρή συριζολούγκρα που νομίζεις πως με το να λες κάποιον δεξιό καπιτάλα τον βρίζεις.
σε καταλαβαινω πξουλαΤην κωλοτρυπίδα μου έχει κάνει κρέας η αφέντρα μου ρε ζαν κλωντ, γι'αυτό σκούζω.
Γράφεις με ένα τρόπο που δείχνει οτι είσαι νευρικός.
Επίσης, επειδή δεν ξέρεις τι να πεις κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου βασιζόμενος σε υποθέσεις που είναι λάθος.
Εν πάσει περιπτώσει, θα σε βοηθήσω να ανέβεις επίπεδο γράφοντας τα ακόλουθα
1. Δε σημαίνει οτι όποιος ασκεί κριτική στη ΝΔ είναι συριζα ή ΧΑ.
2. Γράψε 4 μεγάλες επιτυχίες της ΝΔ στους 6 μήνες
3. Πες μας αν η απουσία απο τη διάσκεψη για τη λιβύη είναι αποτυχία ή όχι
4. Πες μας πως κρίνεις τη διαχείριση των λαθρο μέχρι τώρα
Ο εκνευρισμός σου δε σε βοηθάει.
1 συμφωνούμε
2 εδιωξε τους μπαχαλακηδες από πολλες καταληψεις,που δυσκολα μπενουν πια στα αει με την καταργηση του ασυλου
μειωσε τον ενφια μεσοσταθμικα 22%
μειωσε τον κατοτερο φορολογικο συντελεστη από 22 σε 9,τον φορο επιχειργσεων από 10 σε 5 και τον φορο μερισμάτων από 10 σε 5%
αποδοθηκαν 66000 συνταξεις χηρείας και με το νομοσχεδιο που κατατιθεται τωρα πολλες κυριες και επικουρικες
3 δεν είναι σιγουρο ότι φταιει η ν.δ
Αντιπαράθεση για το Βερολίνο στην Αθήνα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιβεβαιώνοντας χθες ότι η Ελλάδα είχε υποβάλλει αίτημα να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία του Βερολίνου, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι η χώρα μας δεν μετέχει ήδη. “Δεν είμαστε από τα κράτη που πήραν μέρος από την αρχή της διαδικασίας στην εδραίωση της πρωτοβουλίας, άρα η συμμετοχή εξαρτάται από αυτούς που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία. Το γιατί δεν είμαστε μεταξύ αυτών που συμμετείχαν εξαρχής, ρωτήστε άλλους, όχι εμάς”, είπε με νόημα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια από την πλευρά του επέστρεψε τις κατηγορίες επικαλούμενος ότι "η Ελλάδα συμμετείχε στην προηγούμενη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη, στο Παλέρμο της Ιταλίας τον Νοέμβριο του 2018 και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο, δια του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα" και υποστηρίζοντας ότι: "Συνεπώς, μάλλον δεν είναι η Τουρκία απομονωμένη από τη διεθνή κοινότητα, αλλά η Ελλάδα απούσα από μια κρίσιμη διαδικασία που πλέον αφορά τα ίδια τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Και αυτό αποτελεί βαριά ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη".
Το ΚΙΝΑΛ από την πλευρά του επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ, έκανε όμως λόγο και για διαπιστωμένες αβελτηρίες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
4 στο μεταναστευτικο για την ωρα η κυβερνηση εχει αποτυχει
1 συμφωνούμε
2 εδιωξε τους μπαχαλακηδες από πολλες καταληψεις,που δυσκολα μπενουν πια στα αει με την καταργηση του ασυλου
μειωσε τον ενφια μεσοσταθμικα 22%
μειωσε τον κατοτερο φορολογικο συντελεστη από 22 σε 9,τον φορο επιχειργσεων από 10 σε 5 και τον φορο μερισμάτων από 10 σε 5%
αποδοθηκαν 66000 συνταξεις χηρείας και με το νομοσχεδιο που κατατιθεται τωρα πολλες κυριες και επικουρικες
3 δεν είναι σιγουρο ότι φταιει η ν.δ
υπουργειο μεταναστων μολις ανακοινωθηκε στον αντ 1 υπουργος μηταρακης :S :S :S :S :S :S
ελλαδα 1821 εως 2020
αναγκαστικα στα 4 για μια θεση στην β αθηνων :S :S :SΔεν εβαλε μυαλο ο μητης
η απαντηση μου αναφέρεται στο γραψε 5 θετικα της κυβερνησηςΚαι ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 86% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.
Να τα λέμε όλα.
Τσίπρας: Γκάφα ολκής η κατάργηση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής
«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Με μια ειρωνική ανάρτηση στο Facebook, αντέδρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ανακοίνωση από την κυβέρνηση της δημιουργίας υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο χρυσοχοϊδης πάντως σήμερα, στο σκάϊ , είπε ότι ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΒΥΣΜΑ.
Δεν το είπε κανάς μπάρμπας σε καφενέ.