alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε πες το ρε τύπε, τοτε τι συζηταμε?Αν χρειαστει να βγουμε! Απο εμενα εχουν το ΟΚ!!!
Ε πες το ρε τύπε, τοτε τι συζηταμε?Αν χρειαστει να βγουμε! Απο εμενα εχουν το ΟΚ!!!
ΕΤΣΙ!!! Να σηκωσουμε επιτελους ΑΝΑΣΤΗΜΑ!!!Και απο μενα
το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει ο προεδρος του 15μελους μεχρι να σπασει;
τις επομενες μερες θα τον κοβει κρυος ιδρωτας
θα πεταγεται τις νυχτες
Δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο, ειναι ποιο πιθανη η εξοδος απο την Ευροζωνη παρα αυτο που λεςαπλά οι μισθωτοί των 300 ευρώ θα είναι άνεργοι των μηδέν ευρώ... γιατί αν επιβληθεί περιορισμός στις αναλήψεις μισθοδοσίες γιόκ...
Τυπε θελω να γαμησω ενα city tour.Εχω το ΟΚ?Αν χρειαστει να βγουμε! Απο εμενα εχουν το ΟΚ!!!
Δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο, ειναι ποιο πιθανη η εξοδος απο την Ευροζωνη παρα αυτο που λες
Αρα τυπε θα εφαρμοσει αυτο που ειπε οτι η θεση της Ελλαδας ειναι στο ευρω.Δεν ακουσα τιποτα για εξοδο απο το ευρω.Εσυ?
απλά οι μισθωτοί των 300 ευρώ θα είναι άνεργοι των μηδέν ευρώ... γιατί αν επιβληθεί περιορισμός στις αναλήψεις μισθοδοσίες γιόκ...
απλά οι μισθωτοί των 300 ευρώ θα είναι άνεργοι των μηδέν ευρώ... γιατί αν επιβληθεί περιορισμός στις αναλήψεις μισθοδοσίες γιόκ...
Ο κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει μόνον όταν τα έξαλλα πλήθη κάνουν ντου στην Κουμουνδούρου.
Νταξ, θα προβληματιστεί και λίγο με τις ουρές από αύριο στις Τράπεζες και όταν τα ATM θα σταματήσουν να δίνουν μπικικίνια.
Με απόφαση Στουρνάρα φυσικά.
Προτιμας το Στουρναρι και τον Ιπποποταμο Μπενι εσυ????τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας
Εδώ δεν κάναν ντου σε σας ρε δοσίλογοι κλέφτες και γερμανοτσολιάδες.
Φονιάδες του λαού σας.
Ενώ με 200Ε πλαφόν θες δύο ολόκληρες αναλήψεις για να σηκώσεις το μηνιάτικο...
εχεις ακουσει τις μπλοφες του ? ολα τα πηρε πισωΟ Βαρουφακης πεταει μπλοφα πανω στην μπλοφα, να τα φιλτραρεις τρεις και τεσσερις φορες τα λεγομενα του, ο Βαρουφακης κανει το σοου του, Δραγασακης, Σταθακης και Τσακαλωτος χαραζουν την πολιτικη
Στην Κυπρο ο προεδρος ειχε παραδοθει στους Γερμανους και εκανε πολεμο στο κοινοβουλιο, αλλο συστημα εκει, εσωτερικος πολεμος ηταν και κερδισε ο Αναστασιαδηςδηλαδή στην Κύπρο πως συνέβει ??
παπαρια φιλε ιπποτη.Ρε τυπε αφου σκοπος τους δεν ειναι η λυση του χρεους. Αλλα με αφορμη και " εργαλειο" το χρεος να διασπασουν την ευρωπη για λογαριασμο της Ρωσιας
Απλως θελω να πω οτι μια μεγαλη μεριδα του Ελληνικου Λαου δεν φοβαται επιστροφη στη Δραχμη! Δεν ειπα οτι ειναι η πλειοψηφια! Εγω ειμαι υπερ αν εκβιαστει η κυβερνηση να συνεχισει την εθνοκτονο μνημονιακη πολιτικη!!! Ειμαι ΣΑΦΗΣ!!!Τυπε θελω να γαμησω ενα city tour.Εχω το ΟΚ?