jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Βάλε μας την πηγή με το 50% πτώση τζίρου στην αγορά.
Πτώση τζίρου για ένα στα δυο καταστήματα την περίοδο των γιορτών
Νταξ μικρομλκ;;;
αστα 4.5 γιατι εχω πολλα ραμματα για τη γουνα σου.Μαλάκα, ούτε να πειράξεις σωστά το ποστ του άλλου δε μπορείς, απόφοιτος β δημοτικού και αν.
χαχαχαχα αλεξ και 1500 ευρω το μηνα μερισμα να μου εδινε ο κουλης δεν θα τον ψηφιζα,η ιδεολογια είναι θρησκεια.Τιποτα δεν με πειραζει
Μπραβο Κουλη θελω να πεις
χαχαχαχα αλεξ και 1500 ευρω το μηνα μερισμα να μου εδινε ο κουλης δεν θα τον ψηφιζα,η ιδεολογια είναι θρησκεια.
Μαλάκα, ούτε να πειράξεις σωστά το ποστ του άλλου δε μπορείς, απόφοιτος β δημοτικού και αν.
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;
Πτώση τζίρου για ένα στα δυο καταστήματα την περίοδο των γιορτών
Νταξ μικρομλκ;;;
[size=30pt]πτωση του τζιρου κατά 50% σε σχεση με περυσι[/size] ηταν φετος την περιοδο των χριστουγεννων στα εμπορικα καταστήματα.
για άλλη μια φορα η κανονικοτητα του κουλη εχει αποτυχει.
το ερωτημα είναι θα τον ριξουν από μεσα η θα γινει εξεγερση?
ρε νεοπλουτε ακομα θες να πας εκει με τους ματαδες δεν θυμαμαι πως το ελεγες για να κοπανας διαδηλωτες?εσενα ειδικά θα σου δίνουμε 1500 κλωτσιές
αστα 4.5 γιατι εχω πολλα ραμματα για τη γουνα σου.
αμα στα βγαλω στη φορα δεν σε σωζουν ουτε ολες οι ζωνες που φορας.
μη μου πεις ρε αβραμη ότι είναι αυξηση του τζιρου γιατι θα γελασωΚαι αυτό είναι "πτώση τζίρου κατά 50% σε σχέση με πέρυσι" βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ και οι δυο σας;
τυπε η ιδεολογια σου εχει θριαμβευσει παντου στον κοσμοχαχαχαχα αλεξ και 1500 ευρω το μηνα μερισμα να μου εδινε ο κουλης δεν θα τον ψηφιζα,η ιδεολογια είναι θρησκεια.
μη μου πεις ρε αβραμη ότι είναι αυξηση του τζιρου γιατι θα γελασω
θες να σου πω ότι το 98% των καταστημάτων του αγρινιου ειχαν πτωση τζιρου η θες παλι πηγη?Και αυτό είναι "πτώση τζίρου κατά 50% σε σχέση με πέρυσι" βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ και οι δυο σας;
καλα να παθουν γιατι ειναι αγρινιωτεςθες να σου πω ότι το 98% των καταστημάτων του αγρινιου ειχαν πτωση τζιρου η θες παλι πηγη?
μη μου πεις ρε αβραμη ότι είναι αυξηση του τζιρου γιατι θα γελασω
Κύλησε ο τζώνης και βρήκε τον ζαν κλωντ.
![]()
Η μονη υπαρκτή ιδεολογια ειναι το συμφερονχαχαχαχα αλεξ και 1500 ευρω το μηνα μερισμα να μου εδινε ο κουλης δεν θα τον ψηφιζα,η ιδεολογια είναι θρησκεια.
Αυτοι ειναι γατακια μπροστα στον τιτανα τον αδιαβαστο
https://[URL unfurl="true"]www.el.gr/wp-content/uploads/2019/08/mhtsotakhsxrysohoidhs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εκτος απο τον αδιαβαστο σας εχουμε παρει και τον μουσατο που τρωει συνεχεια κουραμπιεδες και λερωνει το μουσι
[img]https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/6710/7537206/631000/w460mobile/460/oikonomou.jpg[/img[/URL]]
ετσι :knockinb: σας παμε απο παντου