jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
εσενα ρε μπουνταλα όταν σε πηδαγε ο Αλι τι τα ηθελες τα αντισυλληπτικα?Που να τα βρει η Κασσιανή; Πιάνονται παιδιά με τον κώλο;
εσενα ρε μπουνταλα όταν σε πηδαγε ο Αλι τι τα ηθελες τα αντισυλληπτικα?Που να τα βρει η Κασσιανή; Πιάνονται παιδιά με τον κώλο;
ρε τυπε μηπως είναι ενας πουστης αεροσυνοδος που ειχα πετυχει σε μια πτηση προς καταρ που πηγαινα?Πλήρωσα για το 2018 , περισσότερα από όσα πληρώνεις εσύ σε 15 χρόνια ρε κουράδα αεροσυνοδέ της ολυμπιακής.
Εμ πες το ρε τυπε ότι είσαι απογοητευμένος από τη κυβέρνηση ΝΔ επειδή είναι ντεμεκ καπιτάλες. Έτσι μπράβο, θες ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ και ξενερωσες, λογικό.καπιταλιστικη ηπα θα παω τυπε.
αν νομιζεις ότι ο κουλης εφαρμοζει καπιταλισμο πλανάσαι πλανη οικτρα.
ρε κινκ δεν εχεις καμια επαφη με την πολιτικη και με την οικονομια αφου δεν θελω καν να σου απανταω μιας και ξερω ότι τα βλέπεις δυσνόητα.Καθόλου, δεν υπάρχει καμία δεξαμενή άντλησης πετρελαίου.
παντογνωστη τα σεβη μουΜαλάκα μου, έχεις τέτοια ογκώδη άγνοια που ούτε να συγχυστώ δεν μπορώ.
ΦΠΑ ρε μαλάκα, φόρος προστιθέμενης αξίας.
Που εισπράττεται κατά την πώληση, συμψηφίζεται με τον ΦΠΑ της αγοράς και αποδίδεται η διαφορά.
Και θα είναι διαφορετικός ανά μέγεθος επιχείρησης!
Ένα φόρεμα που φτιάχνεται σε μια μικρή βιοτεχνία στο αιγάλεο, πωλείται στον οίκο του Λάκη Γαβαλά που με τη σειρά του το πουλάει σε μια μπουτικ στο κολονάκι. Τρία μεγέθη επιχειρήσεων, τρεις διαφορετικοί ΦΠΑ μέσα στο ίδιο σύστημα.
Είπαμε δεν φταις εσύ.
Εγώ φταίω που απαντώ σοβαρά σε ένα κουνάβι που δεν μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά ΦΠΑ και φόρου επιχειρήσεων.
Εγώ που να ξέρω ρε Κασσιανή πως γίνεται να είναι κλιμακωτός α ΦΠΑ ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης;παντογνωστη τα σεβη μου
ο φπα πως γινεται να είναι διαφορετικος ανα μέγεθος της επιχείρησης?
βιοτεχνια αιγαλεω πωλειται στον οικο γαβαλα και μετα σε μπουτικ τι εννοεις τρια μεγεθη επιχειρήσεων?
φπα και οι τρεις θα πληρωσουν το ξερουμε
διαφωτισε με ρε παντογνωστη
τι επιστημονικη αναλυση είναι αυτή ρε τσολια.
γιατι να πληρωσει ο μικροεμπορος φπα όταν εχει απέναντι του το ζαρα που βγαζει αμυθητα κερδη,[size=20pt]επρεπε ο φπα να είναι κλιμακωτος,π.χ μικρες επιχειρήσεις λιγοτερο φπα από τις μεγαλες για να μπορει να τις ανταγωνιστεί.[/size]
γι αυτό κ εγω δεν ζηταω αποδηξεις από τους μικροεμπορους.
ρε κινκ δεν εχεις καμια επαφη με την πολιτικη και με την οικονομια αφου δεν θελω καν να σου απανταω μιας και ξερω ότι τα βλέπεις δυσνόητα.
Ζητείται φασιστοχουνταίος- γερμανοτσολιάς- κατσαπλιάς- Νεοδημοκράτης
με αυθεντικό πτυχίο,
λευκό ποινικό μητρώο και
αληθή ημερομηνία γέννησης
με σκοπό τον διορισμό.
σΚούληξ.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=1187330;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σαν επιδημια εξαπλωνεται το δρακουλεικο
ρε παντογνωστη εγω το προτεινα ενώ εσυ ελεγες ότι ισχυει.Εγώ που να ξέρω ρε Κασσιανή πως γίνεται να είναι κλιμακωτός α ΦΠΑ ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης;
Να, ρώτα τον μαλάκα από κάτω που το προτείνει.![]()
αφου ρε τσιρακοκινκ δεν απαντας με πειστικα επιχειρηματα όπως ο επιτιμος αλεξ και ο νεόπλουτος καπιταλας τραπουντανα.Εσύ ρε Κασσιανή δεν έχεις επαφή με τίποτα, ούτε καν με τα Ελληνικά.
Ο καραγκιόζης του bou κατάντησες ρε λούγρκα....
Κατι τετοιο θα ειχε προβληματα συνταγματικοτητας. Δεν απορείς γιατι ποτέ κανενας δεν το εχει προτεινει αυτο, ούτε καν ο Συριζα?τι επιστημονικη αναλυση είναι αυτή ρε τσολια.
γιατι να πληρωσει ο μικροεμπορος φπα όταν εχει απέναντι του το ζαρα που βγαζει αμυθητα κερδη,επρεπε ο φπα να είναι κλιμακωτος,π.χ μικρες επιχειρήσεις λιγοτερο φπα από τις μεγαλες για να μπορει να τις ανταγωνιστεί.
γι αυτό κ εγω δεν ζηταω αποδηξεις από τους μικροεμπορους.
αφου ρε τσιρακοκινκ δεν απαντας με πειστικα επιχειρηματα όπως ο επιτιμος αλεξ και ο νεόπλουτος καπιταλας τραπουντανα.
ρε τσιρακι δεν το παιρνω το μερισμα τελικα,λαμογια κωλοδεξιοι.
πτωση της νδ αλλιως θα φυγω από τη χωρα συντομα.
ο φπα πως γινεται να είναι διαφορετικος ανα μέγεθος της επιχείρησης?
βιοτεχνια αιγαλεω πωλειται στον οικο γαβαλα και μετα σε μπουτικ τι εννοεις τρια μεγεθη επιχειρήσεων?
φπα και οι τρεις θα πληρωσουν το ξερουμε
διαφωτισε με ρε παντογνωστη
Οταν λες τωρα, εννοεις αποψε? Προλαβαινω να παω ενα στουντιακι ή θα με προλαβει η εξεγερση πανω στο πηδημα?εξεγερση τωρα.