barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.218
- Πόντοι
- 5.506
Τι ξεπουλησε ο γουρλος στον κουμπαρο μογγολο;;
Πασόκους να καθαρίσει ο τόπος.
Τι ξεπουλησε ο γουρλος στον κουμπαρο μογγολο;;
είσαι τόσο στόκος που θες να σε κλέβει ο εξ ορισμού κλέφτης, ο έμπορος.
παίρνεις ένα παντελόνι 40 ευρώ.
το πληρώνεις με "έκπτωση" χωρίς απόδειξη 35 και φεύγεις.
Γυρνάει ο κλέφτης ο έμπορος και λέει:
Μπήκε ένας στόκος σήμερα και πήρε ένα παντελόνι των 40, 35 ευρώ. Μου ζήτησε σκόντο και χωρίς απόδειξη, δηλαδή με γλίτων από 40*24% ~ 10 ευρώ άμεσους φόρους που έπρεπε να δώσω στο τέλος του τριμήνου. Από τα 30 ευρώ, με γλιτωσε και από 30*29% ~ 10 ευρώ που έπρεπε να δώσω εγώ έμμεσα ως φόρο εισοδήματος. Από τα 20 ευρώ που έμεναν, κράτησα το 50% που έχω ως κέρδος.
Άρα ο μαλάκας, μπήκε, μου έδωσε 20 ευρώ για το προϊόν και από πάνω μου έδωσε και άλλα 15 για να μην του κόψω απόδειξη.
γιατί οι αριστεροί είναι ικανοί μόνο να σπάνε πέτρες στο long island;
[size=20pt]να πας να κοιταχτείς, IQ κάτω από 80 είναι 67% αναπηρία.... μπορεί να σου βγάλουν και σύνταξη.[/size]
εγω χεστηκα μωρη βρωμα,και με τον κουλη σας παλι επιδομα πετρελαιου πηρα κουτσουρεμενο και δικαιούμαι και το μερισμα αν ισχυουν τα τελευταια κριτήρια που ανακοινωσε.
αν παρω λιγοτερο μερισμα από περυσι θα τον βριζω εδώ μεσα ολημερίς και οληνυχτις.
Εξάρχεια: Καταδρομική επίθεση σε διμοιρίες ΜΑΤ - Ένας αστυνομικός τραυματίας
Ακομα δεν τα καθαρισε ο αδιαβαστος;;
![]()
![]()
![]()
Αγόρασε εσύ μια μουσουλμανική μαντήλα στη γυναίκα σου για τα χριστούγεννα και ασε με εμένα να γκρινιάζω, όταν μου ξεπουλάνε την πατρίδα θα γκρινιάζω.Σε παρακολουθώ λίγο καιρό τώρα, από πριν τις εκλογές.
Ψήφισες ΔΗΘΕΝ ΝΔ και 9 στα 10 post soy είναι εναντίον της ΝΔ και ΧΩΡΙΣ καν στοιχεία τα περισσότερα.
ΑΧ Από που προκύπτει ότι ο Κούλης έδωσε το Αιγαίο;
Πάντως πρέπει να είσαι φοβερά μίζερο άτομο που δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του και η μόνη του ασχολία είναι να γκρινιάζει ακόμα και για τις δικές του επιλογές.
Φιλικά.
Κάθε πότε σε γαμάνε για να χεις ασυλία στο φόρουμ θα μας πεις?Πάλι κλάνεις πρωϊνιάτικα ρε ηλίθιε;
Μη με βρίζεις, μη με λες συριζαιοΠες μας πρώτα εσύ για τις αλλαξοκωλιές που κάνεις με τη φιλενάδα σου την Κασσιανή.
Μοιράζεστε τον ίδιο δονητή μωρή κλανιάρα;
Μη με βρίζεις, μη με λες συριζαιο
Φυσικά,Ενω οταν λες οτι εισαι δεξιος εισαι υπερηφανος
Σκορπάει ανησυχία η δήλωση της Γεννηματά για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία
Εξάρχεια: Καταδρομική επίθεση σε διμοιρίες ΜΑΤ - Ένας αστυνομικός τραυματίας
Ακομα δεν τα καθαρισε ο αδιαβαστος;;
![]()
![]()
![]()
Θύμισέ μου σε ποιο κόμμα ήταν όταν έκανε την δήλωση οτι δεν διάβασε το μνημόνιο;
Μηπως να θυμισω τι ελεγε η νουδου οταν εκανε την δηλωση;;;
Η ξεφτίλα της περαίωσης, υπάρχει σε άλλη χώρα ;;;
Ρωγμή στην κυβέρνηση
Διαματάρης : Πώς φτάσαμε στην παραίτηση - αποπομπή του υφυπουργού
Η παραίτηση – αποπομπή του Αντώνη Διαματάρη ήταν μονόδρομος καθώς η πίεση ήταν πολύ έντονη τις τελευταίες ημέρες
Αρχισε...η αποσυνθεση