dickinson13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς ακόμα κανένας,έχουμε γεμίσει μετανάστεςΝα ρωτησω κι εγω κατι?
Επι κουλη εχει απελαθει κανενας λαθρο?
ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ?![]()
![]()
Δυστυχώς ακόμα κανένας,έχουμε γεμίσει μετανάστεςΝα ρωτησω κι εγω κατι?
ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ?![]()
![]()
Να ρωτήσω και γω κάτι?Να ρωτησω κι εγω κατι?
ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ?![]()
![]()
θα ερθει η λυτρωση τυπε απλα ο κουλης πρωτου φυγει θα εχει γονατισει ολη τη μικρομεσαια ταξη.
ηδη το ανοιγμα της ψαλιδας μεταξι πλουσιων και φτωχων μεγαλωνει.
αυξάνονται εισφορες κόβονται επιδόματα καταργουνται βασικες ελευθεριες όπως το ασυλο στα πανεπιστημια εφαρμοζει αυστηρη πολιτικη τιρησης των νομων επιβάλλοντας προστιμα,αλλαζει νομους και συνταγματα κλπ
υπομονη για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ
στο καταρ που πηγα αισθανθηκα πιο ελευθερος από την ιρλανδια.να υποθέσω ότι στις χώρες που δεν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο όπως για παράδειγμα Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ κλπ κλπ δεν ισχύουν οι βασικές ελευθερίες ?
στο καταρ που πηγα αισθανθηκα πιο ελευθερος από την ιρλανδια.
δεν ισχυαν τοτε οι περιορισμοι για το καπνισμα,δεν επεφταν τα προστιμα βροχη για μικροπράγματα,μη το ένα μη το άλλο,μονο αν εκανες χοντρη μαλακια στο καταρ σε μπουζουριαζαν,στην ιρλανδια κάθε μηνα ετρωγα και προστιμο.
θελω να πω στο καταρ δεν σε τρεχουν στα δικαστηρια για ψιλου πηδημα όπως στην ιρλανδια και την αμερικη και την ελλαδα.
ρε απατεωνακο της κακιας ωρας μιλας για μενα ενω εσυ το γυρισες καλαματιανο απο πασοκ σε νδ?Εσύ κάνε κρύο ντους μπας και σου φύγει η ντίρλα μπεκρούλιακα.
η πολυ δημοκρατια δε κανει καλο στην Ελλαδα .δηλαδή το Κατάρ είναι περισσότερο δημοκρατική χώρα από την Ιρλανδία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τραγκας τα λεει ωραια απο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης
ξυδακι και κρυο ντουσακι σε οσους δεν μπορουν να τον ακουσουν
ωπα ... να τη η τζαζλη ...Σκάσε ρε χρυσαυγίτικο μοσχάρι. Δε σε ρωτήσαμε.
δεν ειμαι φαν του ηλια ,δυστηχως για εσεναΠες μας για τις αλλαξοκωλιές που κάνατε με τον Κασιδιάρη και τον Καιάδα μωρή χρυσαυγίτικη σουρλουλού.
βρες μου εσυ εναν της αντιπαλης οχθης που να τα λεει ωμα σταρατα χωρις μα μου και συναφηΆλλος θαυμαστής του τράγκα. Σιγά το πουλημένο γυφτάκι ρε μεγάλε, σιγά μην ακούμε τον κάθε ξεφτιλισμένο που έχει μικρόφωνο και πουλάει σε αμόρφωτους την πραμάτεια του. Αμα εσυ γουστάρεις τράγκα, είσαι στο ταργκετ γκρουπ του - ξέρεις εσυ
βρες μου εσυ εναν της αντιπαλης οχθης που να τα λεει ωμα σταρατα χωρις μα μου και συναφη
δεν μπορω να μιλαω με πιτσιρικια και τις αργκω λεξεις και σκεψειςΤι ανοησίες είναι αυτές που γράφεις. Ούτε καν αξίζει να σου απαντήσω. Είσαι 100% το τάργκετ γκρουπ του γύφτου. Αμόρφωτος, φτωχός, κομπλεξικός και έτοιμος να πιστέψεις κάθε θεωρία συνομωσίας που σου πετάει ωμα και σταράτα.
Κορόιδο
δεν μπορω να μιλαω με πιτσιρικια και τις αργκω λεξεις και σκεψεις
τον τραγκα τον γνωριζω προσωπικα τι λαμογιο ειναι αλλα αυτα που λεει αυτον τον καιρο δεν τα λεει κανενας αλλος δημοσιογραφος της τηλεορασης
μικρε εχεις εντονα ψυχλολογικα προβληματα δες καποιον ψυχολογο η ψυχιατρο πρωτου σε στειλουν αλλοι εκειΑν λέξεις που ξεπερνάνε το επίπεδο απόφοιτου δημοτικού σε δυσκολεύουν, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Εκτός απο αμόρφωτος, φτωχός και κομπλεξικός πρέπει να είσαι και λίγο...χαζός. Αλλιως δε θα εκτιμούσες οτι μιλάς με πιτσιρικά
Ε εντάξει, και ο Χίος ίδια κατηγορία με τον τράγκα είναι. Αλλά η διαφορά είναι οτι ο Χίος ξέρει οτι είναι νούμερο, και επίσης ο Χίος δε μασούλησε εκατομμύρια απο κρατικές διαφημίσεις όπως ο τράγκας.
Αρκετά ασχολήθηκα με αποτυχημένους της ζωής. Τράβα στον τράγκα να στα πει ωμά και τα ρέστα.
Κορόιδο
για αυτο ρωταω και εσεναΚαι μόνο ότι παίρνεις στα σοβαρά ένα άτομο που ξεκινούσε τις εκπομπές του με την Έρικα και έλεγε ότι είμαστε υπό γερμανική κατοχή δείχνει πόσο ανεγκέφαλο ζωάδι είσαι.