μαλλον δεν εχεις βγει εξωτερικο πιτσιρικα και πουλας κλανια μαγκια απο το πληκτρολογιο σου
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αμόρφωτε χωριάτη;
μαλλον δεν εχεις βγει εξωτερικο πιτσιρικα και πουλας κλανια μαγκια απο το πληκτρολογιο σου
ο μεγάλος χαμένος αυτών των εκλογών ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ παίκτη μου ο οποίος υπέστη στρατηγική ήττα..
1. Ηγεσία δικαιοσύνης την όρισε η ΝΔ
2. Επίτροπο στην ΕΕ τον όρισε η ΝΔ
3. Ανεξάρητες αρχές τις όρισε η ΝΔ
4. Αλλαγή συντάγματος παιχνίδι κάνει η ΝΔ
5. Διοικητή ΤτΕ θα ορίσει η ΝΔ
6. Πρόεδρο Δημοκρατίας θα ορίσει η ΝΔ
δημόσια διοίκηση = ΝΔ
ΥΓ το ΠΑΣΟΚ έχασε το παιχνίδι το 2012...
ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι αρχιζεις και κουραζεις με το image σουΑπό που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αμόρφωτε χωριάτη;
to show μολις ξεκινησε
αντικαπνιστικος νομος χωρις διαβουλευση αναμεσα σε καπνιστες και μη καπνιστες
λαθρομεταναστευτικο
και απο τις 2 περιπτωσεις θα χαθουν πολλα ψιφαλακια απο την νεα δημοκρατια
βαλε και την αλγεινη συμπεριφορα βουλευτων της νεας δημοκρατιας οπως του μυταρακη οι οποιοι με υφος 1000 καρδιναλιων τονιζουν "οτι ετσι λειτουργει ο νομος"
ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι αρχιζεις και κουραζεις με το image σου
μαλλον ημιμαθης εισαι εσυ
καποια μελη απο εδω ισχυριζονται οτι υπαρχουν καφετεριες για μη η καπνιστες
αντι λοιπον να κανεις τον ξερολα σαν τον κλασσικο νεοελληνα δεν ρωτας τα μελη να σου πουν εαν ισχυει η οχι?
και επεισης εαν η δικη μας νομοθεσια υπαρχει σε αλλο ευρωπαικο η παγκοσμιο κρατος η οχι?
sσαν νιανιαρο κανεις που του κλεβουν κατι και φωναζει κοιταξε τοΣε προσβάλω, σε εξευτελίζω και μόνο αυτό έχεις να πεις; Αν είσαι πάνω απο 16, έχεις πρόβλημα. Να το κοιτάξεις
Σε προσβάλω, σε εξευτελίζω και μόνο αυτό έχεις να πεις; Αν είσαι πάνω απο 16, έχεις πρόβλημα. Να το κοιτάξεις
ρε πανιβλακα πρωην πασοκτζη και νυν νεοδημοκρατη
σε ολα τα κρατη του κοσμου υπαρχουν καφετεριες εστιατορια κλπ κλπ τα οποια εχουν στην εισοδο ενα χαρτακι το οποιο λεει καπνιζοντες και ενα αλλο χαρττακι που λεει μη καπνιζοντες
μονο στο ελλαδισταν μπορουν να παρουν μια αποφαση να απαγορευσουν το τσιγαρο επειδη ετσι γουσταρουν χωρις να εχουν κανει διαλογο η κυβερνηση με τους καταστηματαρχες
καταλαβες πρωην πασοκτζη τζονυ?
εχω ταξιδεψει σε ολη την υφηλιο στο παρελθον οχι ατο προσφατο παρονεχεις ταξιδέψει παίκτη μου πέρα από την Ανω Αγουλινίτσα ?
εχω ταξιδεψει σε ολη την υφηλιο στο παρελθον οχι ατο προσφατο παρον
και σε ρωταω εσενα προσωπικα μιας και που εισαι αγγλια για καπνιζοντες και μη καπνιζοντες υπαρχουν καρτελακια στις εισοδους εστιατοριων καφετεριων κλπ κλπ?
kinks
δεν μιλαμε για ιδιωτικες λεσχες αλλα για κανονικοτατα μαγαζια του εξωτερικου με ταμπελακια στην εισοδο
ξεχασα να σου πω οτι εχω καπει σε ολες τις ανω και κατω ραχουλες δηλαδη βορειο ημισφαιριο ευρωπη κινα ιαπωνια και νοτιο ημισφαιριο νοτια αμερικη αυστραλια και νεα ζηλανδιαόχι φυσικά... έχω ταξιδέψει πρόσφατα σε ΟΛΕΣ τισ χώρες της Δυτικής Ευρωπης ... πουθενά και λέω ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει εστιατόριο, μπαρ κλπ που να επιτρέπεται το κάπνισμα...
ΥΓ εδώ στην Αγγλία απαγορεύεται ακόμη και σε πολλές πολυκατοικίες
kinks
δεν μιλαμε για ιδιωτικες λεσχες αλλα για κανονικοτατα μαγαζια του εξωτερικου με ταμπελακια στην εισοδο
σου ξαναλεω
ο αντικαπνιστικος νομος και το λαθρομεταναστευτικο ζητημα θα κοστισουν πολλα ψηφαλακια στην τωρινη κυβερνηση
σε αυτα τα ζητηματα λειτουργουν ατσαλα χωρις κανονες χωρις διαλογο παρα μονο με την ενδειξη αποφασισομεν και διαταξομεν
βεβαιως οπως ειχα τονισει στο παρελθον Ο ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ εχει σημαντικοτατο ρολο για τον αντιδημοκρατικο αυτο νομο
η νομοθεσια θελει διορθωση αλλα με ατομα σαν τον κικιλια μυταρακη και σια οε δεν μπορει να πραγματοποιηθει συννατηση και με τις 2 πλευρες ωστε να τηρηθει σωστα ο νομος
προσπαθει η κυβερνηση με μπαμπεσια να εκλεξει προεδρο της δημοκρατιας με 151 βουλευτες με 4η η 5η ψηφοφορια στην βουληΈχεις κάτι συγκεκριμένο να μας δείξεις, ή μιλάς στον αέρα;
Για τα υπόλοιπα, το χρονικό των 100% ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ προβλέψεών σου, δείχνει και την αξιοπιστία των τωρινών.
προσπαθει η κυβερνηση με μπαμπεσια να εκλεξει προεδρο της δημοκρατιας με 151 βουλευτες με 4η η 5η ψηφοφορια στην βουλη
δεν υπαρχει αλλο κρατος στον πλανητη οπου μπορει να εκλεγεται προεδρος της δημοκρατιας με 151 βουλευτες η το 51% του εκλογικου αποτελεσματος σε οποιαδηποτε βουλη
τι φοβαται ο κυριακος να παει σε εκλογες εφοσον πολυ προσφατα δηλωσε οτι μπορει να εχουμε εκλογικη αναμετρηση μαρτιο η απριλιο?
Προσωπική άποψη. Για έναν αξίωμα με εντελώς διακοσμητικό ρόλο, οι 151 έπρεπε να αρκούν από την 1η ψηφοφορία.