kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.388
- Πόντοι
- 6.256
Περισσοτερο δινει ο κυριακος;εσύ είπες κάτι για το επίδομα θέρμανσης ???
πάρε μαλάκα και κάντο γαργάρα αφού πρώτα το βάλεις στον κώλο σου
Περισσοτερο δινει ο κυριακος;εσύ είπες κάτι για το επίδομα θέρμανσης ???
εσύ είπες κάτι για το επίδομα θέρμανσης ???
Παγώνει» το επίδομα θέρμανσης
11:33, 21 Νοεμβρίου 2019
«Παγωμάρα» προκάλεσαν σε πολλούς δικαιούχους επιδόματος θέρμανσης τα ποσά που διαπίστωσαν ότι τους εγκρίνονται, καθώς ήταν αισθητά μικρότερα και από τα αντίστοιχα περυσινά και από τα αναμενόμενα.
Δικαιούχοι, που έσπευσαν από χθες, οπότε άνοιξε η εφαρμογή στο TAXIS net, να υποβάλλουν αιτήσεις, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι τα ποσά που τους εγκρίθηκαν, χωρίς να έχουν μεταβολές στα στοιχεία τους (εισόδημα, κατοικία, τέκνα κλπ) ήταν σαφώς μικρότερα και από τα περυσινά και από ό,τι περίμεναν, σύμφωνα με το νέο σύστημα υπολογισμού.
Οι καταγγελίες στα social media και τα MME «πέφτουν βροχή» χθες και σήμερα. Ενδεικτικά ο Μ.Σ. έγραψε ότι με τα ίδια στοιχεία το 2018 του δόθηκαν 610 ευρώ, φέτος περίμενε επιδότηση 350 και τελικά είδε να του εγκρίνονται μόνο 200!
Τα περισσότερα παράπονα προέρχονται από περιοχές της χώρας με το περισσότερο κρύο (Ά και Β΄ ζώνη). Σημειώνεται ότι φέτος έχει τεθεί πλαφόν στο επίδομα θέρμανσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 350 ευρώ, ανά δικαιούχο.
Περισσοτερο δινει ο κυριακος;
Πως νιώθεις;κατα 10 μύρια... 68 μύρια έναντι 58 πέρισυ...
κατα 10 μύρια... 68 μύρια έναντι 58 πέρισυ...
Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ... μακάρι να μη θυμόμαστε την τωρινή κυβέρνηση .
Ξοδευτηκε
Εκτός απο χοτ σποτ κ επιπλέον εξοδα σε δομές λάθρο , οπως μισθοδοσία κ έκτος έδρας μπάτσων , θα έρθει η αναπτυξη του Κούλη ;
Δάνεια δίνουν οι τράπεζες ;;; η ειναι εντελώς χρεωκοπημένες κ στεγνές ;
Επιςης βλέπω αντι για επειχηρηματικα δάνεια το ρίσκο μεταφέρετε στους μαλακες που παίρνουν μέρος ως ομολογιούχοι στις εκδόσεις εταιρικών ομολόγων
δηλαδή για να καταλάβω τα εταιρικά ομόλογα δεν είναι δανεισμός ?
ρε καπιταλα εσυ κοιτας τους πίνακες ενώ εγω την πραγματικοτηταεσύ είπες κάτι για το επίδομα θέρμανσης ???
ρε καπιταλα εσυ κοιτας τους πίνακες ενώ εγω την πραγματικοτητα
τι ακούγετε του χρονου θα κοπει εντελως το επιδομα θερμανσης?
νεοπλουτε κανονισε αν ερθεις στην ελλαδα να φυλας καραουλι στο δοχειο πετρελαιου σου γιατι θα σου ερχονται η φτωχοι με λαστιχο και μπιτονι και θα στο κλεβουν.
Να μην ξεχνας να πληρωνεις φορους για να δινει επιδοματα ο μητσοτάκης,εεεε αφου το λέει η έγκριτη κωλοφυλλάδα έτσι θα είναι...
παίκτη μου δεν έχω στο σπίτι μου πετρέλαιο... εγκατάσταση με φυσικό αέριο έχω ανεξάρτητη και ατομική... κόστισε κάτι παραπάνω αλλά δεν με πειράζει... και σκέφτομαι να ρίξω και δεκαπέντε χιλιάρικα να βάλω αντλία θερμότητας και να ησυχάσω και από το φυσικό αέριο .. ίσως ρίξω και μερικά φωτοβολταικά στην ταράτσα για να μου έρχεται και τζάμπα... θα κοστίσει κανένα τριαντάρι η δουλειά αλλά στα παπάρια μου
15000 αντλια θερμότητας?εγω σου βρισκω με 6000 και τα 1000 δικα μου.εεεε αφου το λέει η έγκριτη κωλοφυλλάδα έτσι θα είναι...
παίκτη μου δεν έχω στο σπίτι μου πετρέλαιο... εγκατάσταση με φυσικό αέριο έχω ανεξάρτητη και ατομική... κόστισε κάτι παραπάνω αλλά δεν με πειράζει... και σκέφτομαι να ρίξω και δεκαπέντε χιλιάρικα να βάλω αντλία θερμότητας και να ησυχάσω και από το φυσικό αέριο .. ίσως ρίξω και μερικά φωτοβολταικά στην ταράτσα για να μου έρχεται και τζάμπα... θα κοστίσει κανένα τριαντάρι η δουλειά αλλά στα παπάρια μου
ακουστε προσελκυση επενδυσεων στην ελλαδα αλλα νδ.
κατοικος τριτης χωρας αν θελει να επενδυσει στην ελλαδα θα πρεπει να επενδυσει πανω από 500000 ευρω για να παρει πρωτον την χρυση βιζα,εν συνεχεια θα πληρωσει προκαθορισμενο φορο 100000 για το παγκοσμιο εισοδημα του.
και όλα αυτά για να μεταφερθεί η εδρα στην ελλαδα.
15000 αντλια θερμότητας?εγω σου βρισκω με 6000 και τα 1000 δικα μου.