jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
εδειρε?εσεις λετε ότι δεν εγιναν επεισοδια.μπααα.... δώσαμε κάτι στον Χρυσοχοίδη και σας έδειρε αυτός...
εδειρε?εσεις λετε ότι δεν εγιναν επεισοδια.μπααα.... δώσαμε κάτι στον Χρυσοχοίδη και σας έδειρε αυτός...
δηλαδή ο Αλέξης δεν έσκισε το μνημόνιο επειδή δεν ήθελε
ρε νεοπλουτε αν ο αλεξης εσκιζε το μνημονιο και βγαιναμε από το ευρω όχι μονο θα τον εβριζες καταρες θα του ριχνες.δηλαδή ο Αλέξης δεν έσκισε το μνημόνιο επειδή δεν ήθελε
ρε νεοπλουτε αν ο αλεξης εσκιζε το μνημονιο και βγαιναμε από το ευρω όχι μονο θα τον εβριζες καταρες θα του ριχνες.
ηταν τέτοιες οι συνθηκες τοτε που αν εσκιζε το μνημονιο η χωρα θα περνουσε περιτετειες όχι βεβαια ότι θα καταστρεφοταν απλα μεχρι να γινει η προσαρμογή,το ζητημα ηταν ότι η νδ θα εβρισκε πατηματα και θα ασκουσε ισχυρη αντιπολιτευση στο συριζα για να τον ριξει με τη βοηθεια των ξενων δυναμεων και ολο το πολιτικο κοστος θα το ειχε ο συριζα.
εδειρε?εσεις λετε ότι δεν εγιναν επεισοδια.
δεν του στελνεις τυπε γιατι σου βαλε χερι εσενα και ολων αυτων που εχουν χρημα.γιατί τώρα έχεις την εντύπωση ότι του στέλνω ευχές ???
δεν του στελνεις τυπε γιατι σου βαλε χερι εσενα και ολων αυτων που εχουν χρημα.
για πρωτη φορα στην ελληνικη ιστορια κυβερνηση φορολογησε τους πλουσιους το μαυρο χρημα στο εξωτερικο και ταυτόχρονα εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη δινοντας όλα αυτά που μαζεψε στην φτωχολογιά.
δεν δερνει τυπε χθες ειδικα ηταν λες και ειχαν παρει ηρεμιστικα,δεν αντιδρουσαν όπως άλλες φορες για να μην εξαγριωσουν τα πληθη.το να δέρνεις αναρχικούς και μπαχαλάκηδες δεν είναι επεισόδειο... είναι κανονικότητα...
κάθε μέρα η αστυνομία πρέπει να κάνει ντού στα Εξάχρεια (σωστά το έγραψα) και να δέρνει τους μπάχαλους μέχρι να κατουράνε αίμα
δεν δερνει τυπε χθες ειδικα ηταν λες και ειχαν παρει ηρεμιστικα,δεν αντιδρουσαν όπως άλλες φορες για να μην εξαγριωσουν τα πληθη.
τοτε εισαι φοροφυγάς ρε νεοπλουτε η τα δηλωσες όλα στην αγγλετερα για να αποφυγεις την εδώ φορολογια.στο μοναδικό που έβαλε χέρι ήταν ο κώλος του μαλάκα... από μένα δεν πήρε ούτε σέντσι παραπάνω (δεν τολμάει ηλίθιε)...
και χρήμα στο εξωτερικό έχω και αφορολόγητος είμαι...
ΥΓ δεν υπάρχουν και πολλοί Ελληνες που να στέλνουν ευχές στον Αλέξη... μπινελίκια, κατάρες και γαμωσταυρίδια του στέλνουν
για πρωτη φορα στην ελληνικη ιστορια κυβερνηση φορολογησε τους πλουσιους το μαυρο χρημα στο εξωτερικο και ταυτόχρονα εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη δινοντας όλα αυτά που μαζεψε στην φτωχολογιά.
τοτε εισαι φοροφυγάς
τοτε εισαι φοροφυγάς ρε νεοπλουτε η τα δηλωσες όλα στην αγγλετερα για να αποφυγεις την εδώ φορολογια.
γιατι αν θυμαμαι καλα ποσταρες στο σαιτ μια δηλωση γνωστου σου που πληρωσε φορο τα μαλλιοκέφαλα του και εσυ εβριζες τον συριζα.
εισαι φοροφυγάς τυπε αλλα μ αρεσει που στηρίζεις τους φορους,να φορολογούνται ολοι οι αλλοι ειδικα οι φτωχοι ενώ εσυ να μην φορολογησε.εγω δηλώνω από λίγα σε επτά - οκτώ χώρες... έτσι δεν με πιάνει κανένας....
ναι πόσταρα την δήλωση της αδελφής μου που έχει μια μόνο σύνταξη και της πήρε σχεδόν το 35% η εφορία μαλάκα... από αυτούς τα πήρε το καθήκι...
σε κάτι σαν και μένα δεν έχει τα αρχίδια να πλησιάσει γιατί φοβάται ότι θα του κόψουμε το πετσάκι που έχει για πουλάκι και θα του το δώσουμε να το φάει
εισαι φοροφυγάς τυπε αλλα μ αρεσει που στηρίζεις τους φορους,να φορολογούνται ολοι οι αλλοι ειδικα οι φτωχοι ενώ εσυ να μην φορολογησε.
εγω επρεπε να ημουν υπουργος οικονομικος το fbi θα ειχα για να σε τσακωσουνε.
θες να πεις ότι φορολογησε σε 8 διαφορετικες χωρες?δεν δηλώνω εισόδημα στο Αμέρικα παίκτη μου... ασχολούμαι με πλέον friendly χώρες...
και εγώ δεν πρόκειται να φορολογηθώ ποτέ... έναν ΕΝΦΙΑ και αυτός πολύ πάει γιατί τα έσπασα τα ακίνητα στην γυναίκα και στα παιδιά και πέφτουμε σε χαμηλότερες κατηγορίες...
δεν είμαι μαλάκας να πληρώνω φόρους για να παίρνεις επιδόματα
το καλυτερο γλεντι στο κανει ο Αλι εσεναΨόφα μωρή Κασσιανή να στήσουμε γλέντι.
ρε νεοπλουτε αν ο αλεξης εσκιζε το μνημονιο και βγαιναμε από το ευρω όχι μονο θα τον εβριζες καταρες θα του ριχνες.
ηταν τέτοιες οι συνθηκες τοτε που αν εσκιζε το μνημονιο η χωρα θα περνουσε περιτετειες όχι βεβαια ότι θα καταστρεφοταν απλα μεχρι να γινει η προσαρμογή,το ζητημα ηταν ότι η νδ θα εβρισκε πατηματα και θα ασκουσε ισχυρη αντιπολιτευση στο συριζα για να τον ριξει με τη βοηθεια των ξενων δυναμεων και ολο το πολιτικο κοστος θα το ειχε ο συριζα.