Συγκλονιστική σε μαζικότητα και δυναμισμό η σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο.
Κάτσε να πιάσω τ'αρχίδια μου, έπαθα ένα συγκλονισμό.
Συγκλονιστική σε μαζικότητα και δυναμισμό η σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο.
Αρα αναγνωρίζεις οτι τα γυφτάκια του ρουβικωνα (πιθανότατα δημόσιοι υπάλληλοι διορισμένοι απο την "αριστερά") είναι παραστρατιωτικοί. Δεν είναι παράνομο να διατηρείς παραστρατιωτική ομάδα;
Αχχχ μακαρι να ξαναβγεί ο αλέξης...
παρασυτρατιωτικες ομαδες ειχε η νδ που εκαναν εγκλημα τους ρειτζερς ειχε ο βοριδης που κυκλοφορουσε σαν ψυχοπαθης με τσεκουρια που βασικα ειναι ψυχακιας και εχει η χα
τα τρικακια ειναι χαρτοπολεμος ανιδεε
Μα τι ανοησίες είναι αυτές που γράφεις;
Γιατί είσαι δειλός και δεν παραδέχεσαι οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι και άπλυτοι του ρουβικωνα είναι παραστρατιωτικοί; Αφου έχει ο συριζα παραστρατιωτικούς που παιρνουν το νόμο στα χέρια τους, κατ'αναλογία δικαιούται ο καθένας να στήσει μαγαζί και να κάνει το ίδιο.
Μην είσαι κομμούνι-στόκος.
ρε μαλακα με 57 μηνυματα νομιζεις θα σσχοληθω μαζι σου κλωνε???
Άκου γύφτο
Δεν είμαι κλώνος.
Αν είσαι ψωνισμένος με την πάρτη σου, επειδή έχεις περισσότερα μηνύματα απο εμένα - πρόβλημά σου. Γκέγκε γύφτο;
Αν είσαι κότα και κρύβεσαι και φοβάσαι να παραδεχτεις την αλήθεια, και πάλι πρόβλημά σου.
Αν θεωρείς (και σωστά) οτι δε μπορείς να έλθεις σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί μου, κάνε την κότα και να είσαι σεμνός.
Αποτυχημένε υπάλληλε της αριστερας
εσαυ γιατι γραφεις στο σαιτ??? με πουτανες πας ?/////////κριτικες εχεις???????????
σηκω φυγε καναγια ασχετε ΚΛΩΝΕ
σε ξαναρωταω οι ρειτζερς που δολοφονησαν τον τεμπονερα τι ηταν>>???
ο βοριδης με το τσεκουρι τι ηταν ??
οι χατες και τα ταγματα εφοδου τι ηταν ???
για καθε εναν βοριδη που εχετε με τσεκουρι θα εχουμε ρουβικωνες χιλιαδες γκεγκε?????????????,,,
ξαναρωταω , στο σαιτ γιατι γραφεις ??λεγεται μπουρδελα
με πουτανες πας?? σε κωλομπαρα πας?? σε στριπτιζαδικα πας ?? βιζιτες γαμας?????
γιατι γραφτηκες κιοφτες για να γραφεις μονο στα πολιτικα κλωνε???
Φιλαράκο παρατηρώ ένα εκνευρισμό. Θες λίγο ξύδι;
Είσαι λίγο ψώνιο ε; Επειδή έχεις πολλά μηνύματα, απειλείς τα νέα μέλη που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση; Εγω φταίω που δεν είσαι έξυπνος;
Δε θα μου πεις εσυ αν θα μείνω ή αν θα φύγω.
Εχεις υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που αρνείσαι να παραδεχτείς οτι οι ΔΥ του ρουβικωνα είναι παραστρατιωτικοί. Δεν πειράζει, θα έρθει και η σειρά τους. Ολα στην ώρα τους.
Αντε τράβα κανα copy paste, και πολύ σου είναι. Να ξέρεις όμως οτι καθε τι που ποστάρεις και είναι αριστερή προπαγάνδα, θα καταρρίπτεται. Να είσαι έτοιμος να αμυνθείς - αν μπορείς γιατι σε βλέπω λιγο ΕΠΕ
pussywagon, πες μου κάτι - απο που συμπεραίνεις οτι είμαι κλώνος;
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι οτι είμαι εξυπνότερος απο εσένα. Αν αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση, πρόβλημά σου. Ας πρόσεχες.
Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι - αλλα να είσαι ειλικρινής. Βλέπεις κλώνους παντου; Ακους μήπως και φωνες (αν ναι, είναι ο λένιν); Μήπως βλέπεις λαικές εξεγέρσεις στον ύπνο σου;
Σε λυπάμαι αλλά με διασκεδάζεις. Συνέχισε.
γραψε μας και τι ψηφιζεις κλωνε να γελασουμε η φοβασαι κοτα
Ελα τώρα μην πας να το γυρίσεις, δεν είμαι κανας αμόρφωτος όπως οι φίλοι σου οι "αριστεροί".
Γιατί φοβάσαι να παραδεχτείς οτι οι αλήτες του ρουβικωνα ειναι παραστρατιωτικοί;
Θα σου κόψει το μισθό η "αριστερά";
Και με την ευκαιρία, πες μας γιατί είμαι κλώνος, τι στοιχεία βρήκες με το τεράστιο μυαλό σου;
δεν ειναι παραστρατιωτικοι οχι
σε ξαναρωταω οι ρειτζερς που δολοφονησαν τον τεμπονερα τι ηταν>>???
ο βοριδης με το τσεκουρι τι ηταν ??
οι χατες και τα ταγματα εφοδου τι ηταν ???
με πουτανες πας?? σε κωλομπαρα πας?? σε στριπτιζαδικα πας ?? βιζιτες γαμας?????
γιατι γραφτηκες κιοφτες για να γραφεις μονο στα πολιτικα κλωνε???
ρε τσιρακι ζεις στη γυαλα μου φαινεται,εννοειται πως εγιναν επεισοδια στην ιδια ενταση όπως κάθε χρονο απλα φετος τα συστημικα καναλια δεν εθιξαν το θεμα.
διαφορα μπλογκ εγραψαν σε θεσσαλονικη πατρα εγιναν επεισοδια χημικα επεσαν καδοι καηκαν όπως κάθε χρονο.