Ωρες ωρες εκτος απο αηδια μου προκαλεις και οικτο....Αυτο το ποτε Βουδας ποτε Κουδας που βγαζεις (διπολικοτητα) ειναι αξιο μελετης και ψυχιατρικης παρακολουθησης. Ας μην (ξανα)αναφερθω, στα Τσιπρας-Αντιτσίπρας, στην βαρβατηλα που συναντα δεσιματα συνοδευομενα με σκληρη βια, στις πατουσες, στα στραπον, στην Κασσιανη, στην Ηλεκτρα Γαλανου, στην αποθεωση του Φ104 (την χαρα του καθε στραπονιαρισμενου). Βαζω δε εντελως στην ακρη τις οικονομοπολιτικες σου αναλυσεις... χα χα χα
Αυτο ομως το τελευταιο που αναφερεις ανερυθριαστα με ξεπερνα... Σηκωνω τα χερια ψηλα....
Αυτο που πηγες δηλαδη στην τανα/αφεντρα πληρωσες κανα 80αρη ευρω, για να σε δεσει και μετα να αρχισει να σε βριζει για να υποστεις εξευτελισμο, ειναι ανευ προηγουμενου...
Δηλαδη, πας στην τανα, τα σκας χοντρα, σε δενει και σε πλακωνει στα γαμοσταυριλικια και ετσι την βρισκεις, και καυχιεσαι κι απο πανω. !!!
Φαντασια μου ειναι αυτα; Εσυ τα εγραψες, ακριβως οπως τα παραθετω. Τωρα αν με αυτα τα κουσουρια εισαι υπερηφανος... Παω πασο.
(Σου επαναλαμβανω... Μην ξανασχοληθεις αμεσα η εμμεσα με το ατομο μου και σε παραταω, διαφορετικα τα ξεφτιλικια σου θα βγαινουνε ανα τακτα χρονικα διαστηματα στη φορα , ετσι για να τα μαθανουν και οι νεοι)