barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.954
- Πόντοι
- 5.506
γαιτι εχεις νευρακια μωρη σημερα? δεν επρεπε να φτιαξουν την συγκοινωνια ? μπαγκλαντες γινατε πανω
Ναι και;
γαιτι εχεις νευρακια μωρη σημερα? δεν επρεπε να φτιαξουν την συγκοινωνια ? μπαγκλαντες γινατε πανω
o junior καραμανλης δεν ειναι υπευθυνος για τα συγκοινωνιακα? δεν γνωριζει το τοπο καταγωγης του και τα συγκοινωνιακα προβληματα?Ναι και;
o junior καραμανλης δεν ειναι υπευθυνος για τα συγκοινωνιακα? δεν γνωριζει το τοπο καταγωγης του και τα συγκοινωνιακα προβληματα?
επιτρεπεται να δειχνουμε τετοια χαλια στο εξωτερικο?
ο αλλος ο συριζογερος δεν εκανε τιποτα 3 χρονια που καθησε εκει στον οασθ
ολο μπαλαμουτια και φουμαρα ελεγε και για τα λεοφωρεια αλλα και για το μετρο
μικρη μπαρου μην νευριαζεις σαν διχρονοΝαι ρε μαλάκα και σε 4 μήνες μέσα θα άλλαζε όλα τα λεωφορεία του οασθ που έγιναν ακόμα πιο παρτάλια με τις κομπίνες των συριζαίων και θα έφερνε λεωφορεία-υποβρύχια για τυχόν κατακλυσμούς.
Τα θέλετε και τα λέτε;
μικρη μπαρου μην νευριαζεις σαν διχρονο
ο καραμανλης junior εχει την μεγιστη ευθυνη διοτι το συμβαν αυτο εγινε στον νομο που εκλεγεται
σε αλλα κρατη οι υπουργοι παραιτουνται μονο στην ελλαδα ουδεις παραιτειται για οποιαδηποτε στραβη που γινεται
σορρυΓια πες μας, πρωην νεοδημοκράτη, ποιό είναι το συμβάν;
Τι ξυλόσομπα είναι αυτή τύπε;έχω βάλει ξυλόσομπα αλλά δεν τη θέλει γιατί βρωμάνε κάπνα τα ρούχα της και την πιάνει βηχας
το δικό μου είναι σαλαμίνα
αγία μαρίνα είναι της μάνας μου
εχει νευρα γιατι τον στριμωχνουν οι συριζαιοι τυπε.γαιτι εχεις νευρακια μωρη σημερα? δεν επρεπε να φτιαξουν την συγκοινωνια ? μπαγκλαντες γινατε πανω
Θα χει απ τις παλιές, μασίνες , που χαν και φούρνο, μεγαλεία μιλάμε,Τι ξυλόσομπα είναι αυτή τύπε;
Έχω δει άλλες που δεν μυρίζουν το παραμικρό.
Αυτό κανένας από εσάς που λυσσάξατε τρεις μέρες για το θέμα, θα το σχολιάσει;
εγω φιλαρακο περιμενω απολογισμο τελη ιανουαριου για το 6μηνοεχει νευρα γιατι τον στριμωχνουν οι συριζαιοι τυπε.
υπαρχουν εδώ στο σαιτ κανα τεσσαρι λαγωνικα συριζαιοι που αντιμετωπιζουν στα ισα 5 τσιρακια της δεξιας ο καθενας.
Άφωνα έμειναν τα μέλη της ειδικής διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου βλέποντας νωρίτερα σήμερα το πρωί να μπαίνει στην αίθουσα όπου συνεδρίαζαν, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Παπανδρέου. Κι αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι ο ίδιος δεν μετέχει σ’ αυτή την Επιτροπή.
Όταν κάποιοι από τους συναδέλφους του πήγαν να του πουν ότι έχει μπει σε λάθος αίθουσα και προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν να βρει τον σωστό δρόμο, εκείνος αρχικά τους χαμογέλασε και μετά τους εξήγησε ότι μπήκε προκειμένου να ακούσει την ενημέρωση που έκανε εκείνη την ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Τον πρώην πρωθυπουργό τον ενδιαφέρει τόσο η πορεία του Brexit, όσο και οι εξελίξεις σε μια σειρά από άλλα ευρωπαϊκά θέματα καθώς και ο ίδιος βρίσκεται αρκετές ημέρες το χρόνο εκτός Ελλάδος πραγματοποιώντας συναντήσεις και ομιλίες.
εγω φιλαρακο περιμενω απολογισμο τελη ιανουαριου για το 6μηνο
τι υποσχεθηκαν τι πραξανε
και αν περασουν τον σκοπελο με την εκλογη προεδρου της δημοκρατιας τοτε θα παμε για απολογισμο ετησιο 9 ιουλιου 2020
βολτα κανε ο γιωργης ολα ειναι cool δεν ενοχλησε κανενανΡεμαστορα ποιος ο σκοπος αυτου του ποστ;;
σορρυ
τωρα το λεει το αρτ γραμμη ασπροπυργου λεει ειναι
το facebook ελεγε το μεσημερι για γραμμη θεσσαλονικης
εχει νευρα γιατι τον στριμωχνουν οι συριζαιοι τυπε.
υπαρχουν εδώ στο σαιτ κανα τεσσαρι λαγωνικα συριζαιοι που αντιμετωπιζουν στα ισα 5 τσιρακια της δεξιας ο καθενας.
Τι θελεις ρε σουργελο ;;
Να πανηγυρισουμε;;