Επιβεβαιωνεται πληρως η αποφαση μου να μην μιλαω σε συγκεκριμενα ατομα εδω μεσα.
Ενα απο αυτα τα ατομα, εγραψε παραπανω οτι η ανανεωση χρεωστικης καρτας στην αλφα μπανκ κοστιζει 5 ευρω. Και ειρωνευτηκε μαλιστα εμενα, που ενεργοποιησα δωρεαν την ανανεωμενη μου χρεωστικη σημερα.
Για να δουμε λοιπον τι ισχυει, μιας και γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα.
Alpha Bank
Η τράπεζα δημιούργησε δύο νέες χρεωστικές κάρτες που πλέον συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus της τράπεζας.
Ο λόγος για τις Enter Bous Visa και Mastercard, οι οποίες διατίθενται με ετήσια συνδρομή 12 ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, η ετήσια συνδρομή στην Enter Bonus American Express διαμορφώνεται σε 10 ευρώ.
Φυσικά, η διάθεση των απλών χρεωστικών καρτών Enter συνεχίζεται, χωρίς καμία προμήθεια.
Εξάλλου, στο τιμολόγιο της τράπεζας δεν αναφέρεται κάποιο κόστος για την ανανέωση χρεωστικής κάρτας μετά τη λήξη της.
Ωστόσο, εάν χρειάζεται αντικατάσταση, λόγω κλοπής, φθοράς ή απώλειας, προβλέπεται επιβάρυνση 5 ευρώ, ενώ τα έξοδα αποστολής PIN, εάν τον επανεκδώσετε, ανέρχονται πλέον σε 3,50 ευρώ.
Αρα λοιπον, τα 5 ευρω ειναι μονο σε περιπτωση ΚΛΟΠΗΣ, ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ.
Βεβαια το συγκεκριμενο μελος πιο πανω, παρελειψε αυτη τη λεπτομερεια. Εχασε την καρτα του και φυσικα χρεωθηκε την επανεκδοση. Εγω ομως δεν μιλησα για ΚΛΟΠΗ, ΦΘΟΡΑ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ. Μιλησα για ΑΝΑΝΕΩΣΗ, η οποια δεν χρεωνεται, φυσικα.
Το αυτονοητο θα ηταν να διαβασω ενα ποσταρισμα του στυλ "εχεις δικιο συγνωμη" αλλά θα δω παλι καμια μαλακια, που ομως ειναι και το αναμενομενο, οπως "σοβαρεψου μαστορα" "θιχτηκες φιλοσοφε" και λοιπές ανωριμοτητες.
Γελαω ακρατητα.