έχω μονιμοποιηθεί ρε πασοκόσκυλο λόγω του διαβήτη που έχω και του ποσοστού αναπηρίας
Ρε ψευταρά, εσύ δεν είπες ότι περίμενες το ΦΕΚ τον Δεκέμβριο;
Ουστ από δω απατεώνα.
έχω μονιμοποιηθεί ρε πασοκόσκυλο λόγω του διαβήτη που έχω και του ποσοστού αναπηρίας
Ρε ψευταρά, εσύ δεν είπες ότι περίμενες το ΦΕΚ τον Δεκέμβριο;
Ουστ από δω απατεώνα.
θα έρθει νωρίτερα
και θα αλλάξει σε λίγες μέρες???
και ο κούλης συνεχίζει τις παρατάσεις
[video]https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/274629/oaed-paratasi-stin-koinofeli-ergasia-gia-tous-4-000-ergazomenous-stin-ygeia?fbclid=IwAR3mWlnhiYZ0c_XtA2JUgv9RMHTEB5bssW_8dub05PeuFMK0e_aQYBQ0HDQ#.Xa8iVi_ue48.facebook[/video]
έχω γνωμάτευση από ΚΕΠΑ ρε όρνιο
ξαναπερνάω τυπικά σε 2 χρόνια πάλι με εξετάσεις και μετά δε ξαναπερνάω παίρνω το χαρακτηρισμό εφ όρου ζωής
δεν παίρνω το επίδομα των 303€ το μηνα λόγο του ότι εργάζομαι αν μου λήξουν τη σύμβαση θα το δικαιουμαι (η σύμβαση μου λήγει δεκέμβριο του 2020 ο κικίλιας συζητάει για έναν χρόνο παράταση)
επίσης θα δικαιούμαι και ταμείο ανεργίας δηλαδή 400€ το μήνα για 1 έτος
κοινώς 400ε ταμείο ανεργίας και 303 επίδομα αμεα
θες και πάλι να μείνω χωρίς δουλειά?????
Ρε φιδεμπορα
Φιδεμπορα
θα έρθει νωρίτερα
και θα αλλάξει σε λίγες μέρες???
και ο κούλης συνεχίζει τις παρατάσεις
[video]https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/274629/oaed-paratasi-stin-koinofeli-ergasia-gia-tous-4-000-ergazomenous-stin-ygeia?fbclid=IwAR3mWlnhiYZ0c_XtA2JUgv9RMHTEB5bssW_8dub05PeuFMK0e_aQYBQ0HDQ#.Xa8iVi_ue48.facebook[/video]
Πιάστηκες να λες ψέματα λαμόγιο.
Για άλλη μία φορά.
Oχι βεβαιαεγώ φταίω που λειτουργεί καλύτερα το κράτος????
Oχι βεβαια
Ηταν αναμενομενο επι ΝΔ να λειτουργει το κρατος καλυτερα
Άμα σπάσει ο διάολος κανά ποδάρι και κερδίσει το VMRO στις ανοιξιάτικες εκλογές και κάνει νερά με τη συμφωνία, βλέπω να κόβει κρύος ιδρώτας αρκετούς στην κυβέρνηση.
Αυτο ητανε δολοφονια εκ προμελετης...
Να δεις πως τον λεγανε εκεινο τον γερακο τον λεβεντη...
Α ναι... Παπαδοσηφος...
Ενας τετοιος χρειαζεται και τωρα.
Παρέα με τον Καραμανλή τον πίνετε; :SΕγω μπορω να μιλησω για μενα.
Στο πρωινο μου καφε που κραταει περιπου δυο ωρες, εκανα επτά τσιγαρα.
Τωρα πλεον κάνω μονο δυο, βγαινοντας εξω απο την καφετερια.
Σημερα νομιζω μαλιστα εκανα μονο ενα.
Οφελος ήδη 5 ή 6 τσιγαρα και επεσα απο τα 15 στα 10 ημερησιως.
χτυπούν την υγιή επιχειρηματικότητα τύπε :Sέχει απλοποιηθεί πλέον η επιδότηση και έχουν μαθευτεί τα παραθυράκια και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν άρα δεν χρειάζεται να πληρώνουν κάποιον να κάνει χρήση των διατάξεων
εδώ και τώρα προσλήψεις στα νοσοκομεία
αύριο τα νοσοκομεία κλειστά λειτουργούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας
η επέκτασεις των συμβάσεων κύριε κικίλια που φέρνεται στη βουλή δεν μας ικανοποιεί μόνιμες θέσεις για όλους τους συμβασιούχους
για να μην υπαρξουν εσωτερικες διαμάχες στη νδ ηταν προαπαιτουμενο του καραμανλη να βαλει τον τζουνιορ σε υπουργικη θεση και συγκεκριμενα σ αυτην,ο κουλης δεσμιος το δεχτηκε παρολο που ξερει ότι ο τζουνιορ με την παροδο του χρονου θα του ροκανιζει την καρεκλα.Δεν καταλαβαινω το ερωτημα.
Οταν ο Τσιπρας εβαλε υπουργο την κοπελα που του κρατουσε την ομπρελα για να μην βρεχεται, ρωτησες γιατι την εβαλε υπουργο?
Εν προκειμενω ο Καραμανλης τζουνιορ ειναι ενας πολυ αξιολογος πολιτικος και κριθηκε οτι θα πετυχει στο συγκεκριμενο ποστο. Δεν ηταν ουτε σερβιτορος ουτε ομπρελοκρατηστρα.
για να μην υπαρξουν εσωτερικες διαμάχες στη νδ ηταν προαπαιτουμενο του καραμανλη να βαλει τον τζουνιορ σε υπουργικη θεση και συγκεκριμενα σ αυτην,ο κουλης δεσμιος το δεχτηκε παρολο που ξερει ότι ο τζουνιορ με την παροδο του χρονου θα του ροκανιζει την καρεκλα.
ο μπουχεσας θα απεχει από τα πολιτικα δρωμενα και θα εχει ένα low προφιλ στις εξελιξεις ενώ ηδη εχει μπει το νέο αιμα της καραμανλικης πτέρυγας στο προσκηνιο.