tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 606
ηδη σωματεια και συνδεσμοι σκανε στο στε.Αν χτισθει μονοπωλιο, υπαρχει η ανεξαρτητη αρχη προστασιας του ανταγωνισμου για να επεμβει
ηδη σωματεια και συνδεσμοι σκανε στο στε.Αν χτισθει μονοπωλιο, υπαρχει η ανεξαρτητη αρχη προστασιας του ανταγωνισμου για να επεμβει
Εγω ειμαι υπερ της υπαρξης πολιτικων οικογενειων και της αξιοποιησης των μελων της. Δεν θελω καρανίκες και χατζηγεωργιου.Αυτά πήγαινε να τα πεις σε κάποιον που δηλώνει φαν της Φώφης μωρή γαλάζια κατσαρίδα. Εδώ μιλάμε για τον Καραμανλή γι'αυτό μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα σαν το Νικολιό.
εχεις δικιο αλεξ.Εγω ειμαι υπερ της υπαρξης πολιτικων οικογενειων και της αξιοποιησης των μελων της. Δεν θελω καρανίκες και χατζηγεωργιου.
Επισης θεωρω υπερβολη το οτι ο Κουλης δεσμευτηκε να μην υπουργοποιησει κανενα μελος της οικογενειας του, ουτε καν την Ντορα.
Καλά και αυτή δε διακρίνεται για τη σβελτάδα της. Την Αθηναϊκή έκανε δέκα χρόνια για να την ελέγξει και να βγάλει απόφαση σε βάρος της, μετά την καταγγελία της Βεργίνα. Αν δεν είχε μπόλικο χρήμα ο Πολιτόπουλος να στηρίξει τη ζυθοποιία του για όλους τους προφανείς αλλά και για προσωπικούς λόγους, θα είχε βαρέσει κανόνι.Αν χτισθει μονοπωλιο, υπαρχει η ανεξαρτητη αρχη προστασιας του ανταγωνισμου για να επεμβει
εχω να σου πω οτι απο την ημερα της εφαρμογης του νομου για το τσιγαρο καφετεριες,εστιατορια,προποτζηδικα ακομα και το καζινο στο λουτρακι βαρανε μυγες.και ερχεται χειμωνας.Καλά και αυτή δε διακρίνεται για τη σβελτάδα της. Την Αθηναϊκή έκανε δέκα χρόνια για να την ελέγξει και να βγάλει απόφαση σε βάρος της, μετά την καταγγελία της Βεργίνα. Αν δεν είχε μπόλικο χρήμα ο Πολιτόπουλος να στηρίξει τη ζυθοποιία του για όλους τους προφανείς αλλά και για προσωπικούς λόγους, θα είχε βαρέσει κανόνι.
Πολιτόπουλος λέγεται αυτός της Βεργίνα; Είχε μιλήσει σε επιτροπή στη Βουλή για μαγιόζικες πρακτικές (σαμποτάζ σε φορτηγά κλπ).Καλά και αυτή δε διακρίνεται για τη σβελτάδα της. Την Αθηναϊκή έκανε δέκα χρόνια για να την ελέγξει και να βγάλει απόφαση σε βάρος της, μετά την καταγγελία της Βεργίνα. Αν δεν είχε μπόλικο χρήμα ο Πολιτόπουλος να στηρίξει τη ζυθοποιία του για όλους τους προφανείς αλλά και για προσωπικούς λόγους, θα είχε βαρέσει κανόνι.
μονο μαλακιες δεν ελεγε.Πολιτόπουλος λέγεται αυτός της Βεργίνα; Είχε μιλήσει σε επιτροπή στη Βουλή για μαγιόζικες πρακτικές (σαμποτάζ σε φορτηγά κλπ).
Ο τύπος δε φαινόταν να λέει μαλακίες!
Και να αποφασισει συντομα το ΣτΕ, ολα θα τα απορριψειεχω να σου πω οτι απο την ημερα της εφαρμογης του νομου για το τσιγαρο καφετεριες,εστιατορια,προποτζηδικα ακομα και το καζινο στο λουτρακι βαρανε μυγες.και ερχεται χειμωνας.
και το στε που προσφυγανε του αγιου πουτσου αποφασιζει.
μεχρι τοτε θα καταστραφουν αφου η ρευστοτητα απο τα χρονια της κρισης στις επιχειρησεις ειναι οριακη.
και στα μπουζουκια πιστευεις?Και να αποφασισει συντομα το ΣτΕ, ολα θα τα απορριψει
Δεν πειραζει, σιγα σιγα θα αρχισουν να πηγαινουν και ας ζοριζονται με το τσιγαρο
Eγώ δε βλέπω καμία διαφορά. Παντού γεμάτα είναι. Αλλού εφαρμόζεται αυστηρά και όλοι βγαίνουν έξω να καπνίσουν και αλλού βλέποντας και κάνοντας. Δε νομιζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Σιγά σιγά θα εφαρμοστεί όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.εχω να σου πω οτι απο την ημερα της εφαρμογης του νομου για το τσιγαρο καφετεριες,εστιατορια,προποτζηδικα ακομα και το καζινο στο λουτρακι βαρανε μυγες.και ερχεται χειμωνας.
και το στε που προσφυγανε του αγιου πουτσου αποφασιζει.
μεχρι τοτε θα καταστραφουν αφου η ρευστοτητα απο τα χρονια της κρισης στις επιχειρησεις ειναι οριακη.
Οπουδηποτεκαι στα μπουζουκια πιστευεις?
Ετσι.Eγώ δε βλέπω καμία διαφορά. Παντού γεμάτα είναι. Αλλού εφαρμόζεται αυστηρά και όλοι βγαίνουν έξω να καπνίσουν και αλλού βλέποντας και κάνοντας. Δε νομιζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Σιγά σιγά θα εφαρμοστεί όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
με τον ρυθμο που καπνιζει ο Ελληνας θα ειναι μιση ωρα στο τραπεζι και δυο ωρες στο πεζοδρομιοEγώ δε βλέπω καμία διαφορά. Παντού γεμάτα είναι. Αλλού εφαρμόζεται αυστηρά και όλοι βγαίνουν έξω να καπνίσουν και αλλού βλέποντας και κάνοντας. Δε νομιζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Σιγά σιγά θα εφαρμοστεί όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Το πιο πιθανό, αλλά οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται αν θέλεις να περηφανεύεσαι πως έχεις κράτος δικαίου.με τον ρυθμο που καπνιζει ο Ελληνας θα ειναι μιση ωρα στο τραπεζι και δυο ωρες στο πεζοδρομιο
Εγω μπορω να μιλησω για μενα.με τον ρυθμο που καπνιζει ο Ελληνας θα ειναι μιση ωρα στο τραπεζι και δυο ωρες στο πεζοδρομιο
Θα εφαρμοσθουν ολα κανονικα.Το πιο πιθανό, αλλά οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται αν θέλεις να περηφανεύεσαι πως έχεις κράτος δικαίου.
μαλιστα.ας αρχισουμε λοιπον το αλληλορουφιανιληκι με το νομο.Οπουδηποτε
Εγω πλεον δεν καπνιζω πουθενα σε κανενα μαγαζι γιατι πολυ απλα δεν γουσταρω να με ρουφιανεψει ο διπλανος
να και η καταστροφη στις καπνοβιομηχανιες μανι μανιΕγω μπορω να μιλησω για μενα.
Στο πρωινο μου καφε που κραταει περιπου δυο ωρες, εκανα επτά τσιγαρα.
Τωρα πλεον κάνω μονο δυο, βγαινοντας εξω απο την καφετερια.
Σημερα νομιζω μαλιστα εκανα μονο ενα.
Οφελος ήδη 5 ή 6 τσιγαρα και επεσα απο τα 15 στα 10 ημερησιως.
Εγω μπορω να μιλησω για μενα.
Στο πρωινο μου καφε που κραταει περιπου δυο ωρες, εκανα επτά τσιγαρα.
Τωρα πλεον κάνω μονο δυο, βγαινοντας εξω απο την καφετερια.
Σημερα νομιζω μαλιστα εκανα μονο ενα.
Οφελος ήδη 5 ή 6 τσιγαρα και επεσα απο τα 15 στα 10 ημερησιως.