jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
σκοτώνοντας το παιδι.
Ε οχι και παιδι 33 χρονων
σκοτώνοντας το παιδι.
ο ηγέτης τσιπρας συντομα θα γινει παλι πρωθυπουργος
τζωνη εκει κολλησες τωρα?Ε οχι και παιδι 33 χρονων
τι αει γεια σου ρε πεολαγνε
ότι και να ηταν τοσοι μαγκλαραδες ηταν εκει δεν μπορουσαν να τον αφοπλισουν?ας εσκαγαν 2 μπουκετα και κανα 3αρι σφαλιαρες και να τον εδεναν χειροπόδαρα,αλλα μαζευτικαν κατι φασισταρια σαν και σενα και εβγαλαν ολοι το αχτι τους σκοτώνοντας το παιδι.
ου να μου χαθεις λουκρα
Συμφωνω στο οτι θα ξαναγινειο ηγέτης τσιπρας συντομα θα γινει παλι πρωθυπουργος
Αυτο που εγινε με τους αναρχικους στο κουκακι το θεωρεις φυσιολογικο;;;
Εγω προσδοκω ανασταση νεκρων.Συμφωνω στο οτι θα ξαναγινει
Δεν ειναι δυνατον εξαλλου η ΝΔ να κυβερναει αιωνιως, και δεν βλεπω αλλη κυβερνητικη εκδοχη περαν του Συριζα
Το θεμα ειναι το πότε
Αν γινει στις εκλογες του 2027, θα ειναι μεγαλη επιτυχια. Εξαλλου 53 ετων θα ειναι τοτε, θα εχει πηξει και το μυαλο του
Αχα.ελα φιλε μου . δημοψηφισμα ΝΑΙ , Και στις εκλογες τη μια ΚΙΝΑΛ και τη δευτερη ΝΔ .
ΚοιταΕγω προσδοκω ανασταση νεκρων.
2η ηττα τσιπρα, φαγωμαρα και αποχωρηση πασοκων προς τα πατρια εδαφη
τετοια ανοχη δεν την περιμενα φιλε .. παει πολυ ..
Mε τα σημερινά δεδομένα ο τσιπρας θα ξαναχασει. Αρα θα υπαρξουν τριγμοι. Αν θα ειναι ισχυροι σαφώς αυτο εξαρτάται κι απο αλλους παραγοντεςΚοιτα
Εγω θεωρω οτι η τελευταια ευκαιρια του ΚΙΝΑΛ ηταν σε αυτες τις εκλογες.
Αλλά δεν καταφερε να παρει ούτε μια μοναδα παραπανω απο τον Συριζα.
Δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει ως το 2023, ωστε να φυλλορροησει ο Συριζα προς το ΚΙΝΑΛ. Βλεπουμε και στις δημοσκοπησεις οτι ακομη και τωρα, κινειται πτωτικά.
Για να γινει μια αναστροφή, θα πρεπει να υπαρξει μια προσωπικοτητα που θα εμπνευσει (Γερουλανος?)
Αλλιως μοιραια το ΚΙΝΑΛ θα εξαφανισθει.
Εχεις αγανακτησει ε?
Αυτο που εγινε με τους αναρχικους στο κουκακι το θεωρεις φυσιολογικο;;;
Το ερωτημα δεν ειναι αυτο
Το ερωτημα ειναι γιατι ψηφισε την νουδου την δευτερη φορα;;
Εξαρτάται σε τι φαση θα ειναι το πασοκΑν ο Τσίπρας φύγει, για οποιονδήποτε λόγο, πιστεύει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει κόμμα εξουσίας με το Σκουρλέτη και τον Παππά στο τιμόνι;
αυτα τα γεγονοτα δηλαδη ειναι φυσιολογικα σε μια πρωτευουσα ;;Εχεις αγανακτησει ε?
που κολαει το βοξ ??????Ελα καινούριε φίλε (που παρακολουθούσες το σάη καιρό) σε βλέπω αγανακτισμένο με τους αναρχικούς, ε;
Μάλλον θα θέλεις να πάει η αστυνομία στο ΒΟΞ και να ρίξει ένα χέρι ξύλο στα τσογλάνια που το παίζουν ανάρχες, σωστά;
Πες μας όμως, έχεις τίποτα εμπειρίες από τον αναρχικό χώρο;
Ξέρεις ας πούμε κανέναν που (δήλωνε ότι) έβαζε γκαζάκια;
Πρέπει και αυτόν να τον γαμήσουν;
φιλε το εκανα για να φυγει ο συριζα ...Το ερωτημα δεν ειναι αυτο
Το ερωτημα ειναι γιατι ψηφισε την νουδου την δευτερη φορα;;
ουτε μια προσαγωγη δεν εγινε !!!Τέτοια συμβαίνουν και πάντα θα συμβαίνουν. Το πρόβλημα θα είναι αν δεν παρθούν μέτρα από την στιγμή που καταγγέλθηκε το γεγονός.