jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
τι εχουμε εδώ προστατεύουμε την φιλεναδα μας μωρη πξουλα.Στ'αρχίδια μας σε γράφουμε μωρή συριζαίικη πισωκουνίστρα.
πξουλα λευτεριτσα ωραια παρτουζιτσα
τι εχουμε εδώ προστατεύουμε την φιλεναδα μας μωρη πξουλα.Στ'αρχίδια μας σε γράφουμε μωρή συριζαίικη πισωκουνίστρα.
Προχωραμε.
Εδω παει το εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολοαναπαυλα εισαστε τωρα του συριζα.
Πολιτικές λογομαχίες δίχως νόημα.
Ένα πράμα να έχετε στο νου σας.
Όταν αποδεχτείτε ότι κάνεις εκεί έξω δεν πρόκειται να σας σώσει (πολιτικό κόμμα, θρησκεία, ξένοι, ομάδα κλπ) ,
θα είναι η στιγμή που θα πάρετε τις σκληρές αποφάσεις απαραίτητες για την "ανάπτυξη" σας.
Κοψτε ενα γαμια ομου με Συριζαιο...λευτερακη νικολσον γαμιας είμαι γι αυτό σε εχω ξεφτυλισει εδώ μεσα.οπως επισης και αριστερος αφου εχω γραψει απειρα μυνηματα στήριξης στον συριζα.........
αλεξ αυτος ξεφτιλίζεται εδώ μεσα.υπαρχουν ατομα που μου στελνουν π.μ και μου λενε χωστου και αλλα του κερατα.Λευτερη, μηπως, λεω μηπως ρε παιδι μου...
Μηπως...φτανει?
εχεις δικιο σου θιξαμε τον εταιρον ημιση.Η αφέντρα σου και ο αράπης ο βοηθός της είναι που σου στέλνουν τα πμ μωρή συριζαίικη τσουτσουνοπνίχτρα.
λοιπον παραθετω ένα παλιο μηνυμα της πξουλας.Μάθε ελληνικά ρε αλβανιάρη που μας έχεις βγάλει τα μάτια με τις κοτσάνες σου.
Αγράμματη λούγκρα, τυπικός αριστερός του κώλου,εταιρον ημιση.
και εσυ δεξιος του κωλου εισαι.Αγράμματη λούγκρα, τυπικός αριστερός του κώλου,
1. Δέχεσαι το αγράμματηκαι εσυ δεξιος του κωλου εισαι.
το μονο που ξερεις είναι να υπερασπίζεσαι τα μνημονια,μνημονιακε.1. Δέχεσαι το αγράμματη
2. Δέχεσαι το λούγκρα,
Εγώ τουλάχιστον ξέρω να μιλάω και να γράφω Ελληνικά, λουγκρίτσα.
το μονο που ξερεις είναι να υπερασπίζεσαι τα μνημονια,μνημονιακε.
αλεξ αυτος ξεφτιλίζεται εδώ μεσα.υπαρχουν ατομα που μου στελνουν π.μ και μου λενε χωστου και αλλα του κερατα.
και εσυ 3 σιαλις καπακι και αν δεν μπορέσεις ασε τον κινεζο να σε πηδησει.Μαλλον σου λενε να χωσεις κι αλλον στραπον στην σουφρα σου, και επειδή εχεις λαλησει απο το ξεκωλιασμα τα μπέρδεψες...
Λουγκρα αληθινη, κι αριστερος του κωλου εισαι...
Ουστ...
Στην αφεντρα σου γρηγορα....
το μονο που ξερεις είναι να υπερασπίζεσαι τα μνημονια,μνημονιακε.