alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε επιτελους γραψε και καμια κουβεντα της προκοπηςΣκληραγωγημενοι οι αστυνομικοι
Χανουν το φως τους με μια κλωστια
![]()
![]()
![]()
Ρε τύπε επιτελους γραψε και καμια κουβεντα της προκοπηςΣκληραγωγημενοι οι αστυνομικοι
![]()
![]()
![]()
Έχω γεράσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα, ρε πούστη μου.
Ο καθίκης ο Καμμένος (από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκουπίδια) κυκλοφορεί άνετος στα μπουζούκια και δε βρίσκεται ΕΝΑΣ να τον κάνει ασήκωτο.
Αντίθετα, κνίτης ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ μπροστά σε κάμερες και λαό γενικώς, ξαπλώνει μπάτσο λες και είναι ο Steven Seagal στο North Hollywood, να πούμε.
Δεν παλεύεται αυτή η χώρα, τι να λέμε τώρα.![]()
κατσε καλα γτ θα σε ξεβρακωσω σαν τον λευτερηΑλί τον λένε το σφίχτη σου μωρή αδήλωτη λούγκρα;
δεν εχει αδικο ο τζωνης.Σκληραγωγημενοι οι αστυνομικοι
![]()
![]()
![]()
Προφανως εχετε ατελειωτο ελευθερο χρονο για να παιζετε κλεφτες και αστυνομους ολοκληροι μαντραχαλοιδεν εχει αδικο ο τζωνης.
όταν μας κυνηγουσαν στα εξαρχεια σκηνικο πριν 7-8 χρονια δεν μπορουσαν να μας πιασουν με τιποτα παιδια εμεις τοτε 22 χρονων και οι μπατσοι κατι 45ηδες κοιλαράδες.
απλα εχουν υπεροχη το γκλοπ την ασπιδα και το δακρυγονο,ειναι και καποιοι νταμάρια βεβαια
Έχει φάει γαμήσι στα δικαστήρια για τα CDS, αλλά στ' @@ του απ' ότι φαίνεται.Ας τον στείλουν στο ειδικό δικαστήριο για την κομπίνα που έστησε με τους Σαουδάραβες.
Δεν εμποδίζει κανείς τους Νεοδημοκράτες, ούτε καν τα πρώην κολλητάρια του στο ΣΥΡΙΖΑ δε νομίζω να αντιδράσουν.
Δεν χαιρεσαι να τον βλεπεις τοσο εκνευρισμενο, που δεν του κανανε την χαρη να τον κυνηγησουν δικαστικα και να παρει φιλι της ζωης?Έχει φάει γαμήσι στα δικαστήρια για τα CDS, αλλά στ' @@ του απ' ότι φαίνεται.
Οι μαλάκες όλοι εμείς νομίζω είναι το θέμα. Είδες επίθεση το μουνόπανο ο Τσίπας στη Βουλή;
Δειλοί που δεν στοχοποίησαν εμένα, ξανά δειλοί εκατό φορές - αυτό το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αναπνέει ακόμα γαμώ τον αντίχριστό του μέσα, γαμώ;
κατσε καλα γτ θα σε ξεβρακωσω σαν τον λευτερη
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Με ενοχλεί ΣΦΟΔΡΑ όμως πόσο ΑΔΕΡΦΕΣ έχουμε γίνει, τύπε.Δεν χαιρεσαι να τον βλεπεις τοσο εκνευρισμενο, που δεν του κανανε την χαρη να τον κυνηγησουν δικαστικα και να παρει φιλι της ζωης?
Αυτος νομιζε οτι θα το παιξει Ανδρεας του 1990-1993 και τωρα δεν ξερει τι να κανει
Πραγματικα τον γαμησε ο Μητσοτακης, εντελως
Τι μου εκανες λεει μωρη αδήλωτη πουστρα;![]()
![]()
Εεεεεε;
Γρηγορα στην αφεντρα σου να σε στραπωνιασει... Γρηγορα...
Ακομα εδω εισαι μωρη Συρυζαίικια λινατσα;
εδώ είμαι για σου υπεθυμιζω τι εισαι.Τι μου εκανες λεει μωρη αδήλωτη πουστρα;![]()
![]()
Εεεεεε;
Γρηγορα στην αφεντρα σου να σε στραπωνιασει... Γρηγορα...
Ακομα εδω εισαι μωρη Συρυζαίικια λινατσα;
Τι να ξεβρακώσεις μωρή οπισθογεμής πόρνη, που μας το έπαιζες σκληρός καριόλης και τελικά εσύ κατέβαζες τα βρακιά σου για να σου βάλει δάχτυλο η αφέντρα.
τσιρακι μαλλον εσυ θες να του παρεις γιατι το φαντασιώνεσαι κιολαςΜάλλον εννοεί οτι θέλει να σε ξεβρακώσει να σου πάρει μια πίπα όλο τρέλα ο συριζαίος*
*πούστης
τσιρακι μαλλον εσυ θες να του παρεις γιατι το φαντασιώνεσαι κιολας
εσενα ο Αλι σου χωνει ψωλα όμως.βγαλτην φωτογραφια να την δει ο λευτερακης του αρεσουν αυτά.Τι να ξεβρακώσεις μωρή οπισθογεμής πόρνη, που μας το έπαιζες σκληρός καριόλης και τελικά εσύ κατέβαζες τα βρακιά σου για να σου βάλει δάχτυλο η αφέντρα.
λευτερακη σε ένα παλιο μηνυμα σου ελεγες ότι μοιαζεις με τον νικολσον,φαντασιοπληξια κ αυτό υποθετω.
εσενα όμως σε εχει στρωσει ο ζαχοπουλος για τα καλα.Πήγαινε στην αφέντρα σου να σε στρώσει μωρή συριζαία παλουκοπηδήχτρα.
εδώ είμαι για σου υπεθυμιζω τι εισαι.
εισαι ενας ηδονοβλεψίας που του αρεσει να βλεπει κινεζικες ψωλες αλλα και ολων των λογιων ψωλες γι αυτό και εμπαινες στο άλλο θεμα.
εισαι ενας φαντασιόπληκτος αφου ελεγες ότι αισθάνεσαι σαν το νικολσον και φαντασιωσουν διαφορα.
μας το παιζεις πλούσιος και επιτυχημένος και ρωταγες εδώ μεσα πως να γλιτώσεις τη διατροφή και ότι εχεις μηδενικο εισοδημα για 3 συναπτα ετη.
διαγνωση- παρανοια
φαντασιοπληξια
ψυχωση
θεραπευτικη αγωγη zyprexa πρωι βραδι
akineton πρωι